Pages:
Author

Topic: Ne Olacak Bu Ölü Tokenların Hali Böyle - page 5. (Read 1683 times)

member
Activity: 191
Merit: 10
Her hiyarim var diyene tuzlukla kosarsa millet olacak olan bu. Zaten hali hazirda ico ile cikan projelerin yuzde 90  lik kismi scam ve 2 yil sonra hic biri olmayacak. Airdroplari siz düşünün artik. Her yer token doldu.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Ne olacak sana söyleyeyim; ölü tokenlar myetherwallet adresimizde durmaya devam edecek ve bu ölü tokenlar canlanamadan bizler öleceğiz. Angry Yani işin şakası bir tarafa gerçekten insanın canını sıkmıyor değil bu ölü tokenlar. Yok bir işe yarasa bari o da yok. Çoğu Bitcoin'den para kazanmak için çıkarılmış bir yapıya sahip. Bir işe yarayanı görmedim şimdiye kadar.
member
Activity: 448
Merit: 15
Kendi çapımda bir Bounty Hunter olarak şunu söylemek istiyorum ; şuanda dahi marketcap'e kayıtlı sadece 2069 adet kripto para var. Daha kayıtlı olmayan birçok projenin yanında listelenmemiş de birçok proje var.

Bunun haricinde ico sürecinde olan da daha birçok proje var. Hal böyleyken altcoin'lere yatırım, hold yapmak btc'ye yatırım yapmanın risk olduğu yerde çok daha fazla risk ve sabır işidir.

Bir yerde değerlenmenin fazla olacağı öngörülüyorsa, bekleme veyahut düşüşün de olma ihtimali fazladır.

Elbette yazının yazılma tarihi ve içeriği ile ilgili de şu var, birçok airdrop ya shitcoin ya da scam durumunda. Bu yüzden airdrop ve bounty kovalarken verilen ve beklenilecek zaman değeri kendi moral açımızdan optimize etmek, fazla beklentiye düşmemek gerekir. Her proje hydro olmadığı gibi, olabilme ihtimaline karşılık da bir defineymiş gibi bakmak gerek bu duruma.

Cüzdan şişikliği konusuna gelirsek de, ben de zamanında MEW'de gas fee ve sembolik ETH yollayıp, cüzdanımı shitcoin cüzdanına çevirdim. İkinci bir adres açıp, sağlam tokenlerimi o adrese yönlendirip, mevcut para edenleri de o adrese taşıdım. yoksa dediğiniz gibi birçok token olup para etmemeleri de moral bozucu Smiley

full member
Activity: 490
Merit: 105
tokenlerin durmasında zarar yok ama insanın verdiği çaba ve birçok dolandırıcının paraları alıp kaçması insanın canını sıkıyor. umarım ileride değerlenir cüzdanımızdaki tokenler
full member
Activity: 770
Merit: 103
ne olup olmayacağı hiç belli olmaz bopa dönemine girildiğinde en dandik dediğniz token bile bi anda 0ç5 eth ediveriyor geçen boğada yaşadık bunu
full member
Activity: 386
Merit: 178
Ölü token demeyin ekip işin başında olsun yeterli bir partner haberi, güncelleme gelmesi elinizde tutmaktan sıkıldığınız parayı bir anda yukarı taşımaya yetecek fırsatı gün yüzüne çıkarır.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Tutmanızı tavsiye ederim ama yok kalabalık yapmasın diyorsanız rasgele adreslere gönderin boşaltın cüzdanı ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
October 23, 2018, 09:23:59 PM
İş yükünden değil de durup dururken değerlenme ihtimali olduğu için cüzdanda tutmak gerekir. Ama swap yapan projelerin eski tokenlerini bir şekilde yok etseler çok iyi olur.
member
Activity: 294
Merit: 27
October 23, 2018, 07:10:16 PM
Coinjanitor diye bi prje var bu ölü tokenları satın alıyo geliştirme ve proje üreticileri için ordan belki bişeyler yakalarsınız.

Jullar isimli bir projeye de ben denk geldim. Burada bountysi de vardı. Anladığım kadarıyla bunlar da böyle shit tokenları piyasadan toplamayı amaçlıyorlar. Ne kazanacaklar pek anlamış değilim.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
October 23, 2018, 06:04:13 PM
Cüzdanlara şöyle bir bakınca ölü olmayan token yok gibi. Ama piyasa böyleyken tokenlardan pek bir performansta beklemiyorum. Boğaya kadar dursunlar sonrasında cüzdanı siler atarız en kötü  Grin
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
October 23, 2018, 05:56:14 PM
2018 sonunda marketcapte listelenen altcoin sayısı 2500 ü geçer. Ölü tokenler yanında iş yapmayan pazara girdiği gibi duran tokenler ne olacak? Ölüler ölmüş çoktan yaşadığını söyleyenlerden zarar ediyorum.
full member
Activity: 297
Merit: 101
October 23, 2018, 05:13:40 PM
Para toplayarak umut vadeden projeler ürününü ortaya çıkarmakta gecikti her ikisini yapan yani yatırım alan ve ürün sunan ico proje sayısı azaldı. Borsaya giremeyen tokenler cüzdanda yer kaplar başka işe yaramaz.
full member
Merit: 100
October 23, 2018, 01:25:26 PM
Bişey olacağı yok öyle unutulup gidecekler belki bir ya da iki tanesi değerlenecek ve biz onu en üst seviyesinden yakalayabilirsek satıp kazanabiliriz. Boğa sezonunda bu sayı çok fazla idi şimdi etherscana bakıyorum çok azı para ediyor cüzdandakiler. Bir de bunların ICO'suna girenler var. Allah sabır versin onlara
full member
Activity: 532
Merit: 100
October 23, 2018, 01:19:55 PM
Ne olacak hocam değeri sıfıra inecek cüzdanda kalabalık yapacak ve başka hiçbir işe yaramayacak maalesef daha erkenken forkdeltada ne geldi hoş geldi bozmaya bak
member
Activity: 476
Merit: 31
October 23, 2018, 12:35:50 PM
önüne gelen conimarketcap e giriyor bir bu kadar da girmeyen var önüne gelen token çıkarmaya başladı ravencoin de sanırım token çıkarmaya elverişli bir altyapı halini aldı hali hazırda zaten neo waves ethereum eos bunları sağlıyordu ücretsiz token çıkınca böyle oluyor işte.
jr. member
Merit: 4
October 23, 2018, 11:18:23 AM
Çöp olacak %95 i ne olabilir başka hatta biraz daha fazlası aralarından en iş görenler sağ çıkacak diğerler yine sağ kalmayacak çöp olan unutuldu belki balinanın biri uğrar pumplar anca öyle
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
October 23, 2018, 09:24:55 AM
Kısaca ölü tokenler yarardan çok mülfez ve zarar getiriyor cüzdanlarda bilgi kirliliği yaratıyor. Şuan için cüzdandan çıkarmakta mantıksız çünkü bi getirisi olmamış birde işlem ücreti ödememek lazım. Airdrop işi bitti artık hatta makale bitcointalk görev veya reddit vs vs onlar bile getirisi düşmehe başladı. Gereksiz saçma projelerin bir an önce bu piyasadan atılmasına çok sevinirim. böyle bişy olsa iyi olur
member
Activity: 633
Merit: 15
October 23, 2018, 09:21:48 AM
Çöp tokenlardan boşa umut beklememek gerek, sağlam projeler zaten değerlerini katlamaya başladı yakın zamanda yeni ath ler gelecektir. Eski zamanlarda çöp alsan altın değerindeydi, o günler geçti, artık sağlam projelerin hayalleri gerçekleştirme zamanı.
member
Activity: 574
Merit: 34
October 23, 2018, 09:15:30 AM
Artık şansına çöp olanlar da olacak en başından çöp olanlar dolu zaten.  Piyasa temizlik yapıyor gibi paralar doğru yerlere akmıyor. Dolandırıcılar ayrı bu piyasanın da içine ettiler. Ama bana kalırsa piyasayı toparlayacak bir şeyler olacaktır bu şekilde devam etmez. Yükselme potansiyeli her zaman var. Ölü token lere ne olsun zaten ölüler Smiley Önemli olan yaşayanları kurtarmak onların gelişmesi ve piyasada kalması gerekiyor.
member
Activity: 504
Merit: 11
October 23, 2018, 09:10:35 AM
Coinjanitor diye bi prje var bu ölü tokenları satın alıyo geliştirme ve proje üreticileri için ordan belki bişeyler yakalarsınız.

Hocam bu projeye denk gelmemişim demek ki. Görmüş olsaydım basit olan bounty kampanyasına mutlaka katılırdım.
Sitedeki açıklamalardan anladığım kadarıyla minimum 2 yıllık tokenlardan bahsediliyor ama nasıl işlem yapılacağı konusunda detay göremedim. Bildiğiniz kadarını buradan yazabilirseniz sevinirim.
Pages:
Jump to: