Pages:
Author

Topic: Ne oluyor BOĞA sezonunamı giriyoruz - page 3. (Read 2303 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Bu kadar düşüşün ardından gelen ufak yükselişler bana da boğa sezonuna yaklaştığımızı düşündürüyor, btc ve altcoinlere dengeli dağılmakta fayda var
member
Activity: 308
Merit: 11
Daha vakti vardır gibi görünüyor. Artık yeni hedefimiz yazın olacaktır. Yaz ile birlikte girecek diye düşünüyorum ardında bitcoini izle sen neler yapacak. Süper gunler olacak.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Tam boğa sezonuna girdik diyoruz yine ayı sezonua geçiş yapıyoruz. Geçen sene ki gibi boğa sezonu henüz gelmedi ve geldiğinde çok kısa sürecek yani en fazla 1 ay sürecek gibi düşünüyorum.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Haa çok iyi girdik  Grin Heveslendiğim için kendime kızıyorum böyle dönemlerde. Bir şeylerin ayak sesleri geliyor tabiki ama istediğimiz kadar çabuk gerçekleşeceğini sanmıyorum. Piyasa fazlasıyla oynak.
member
Activity: 476
Merit: 75
Boğaya girdik giriyoruz diyorduk bir baktık ayı şov başlamış ancak buyuk bir ayı da değil biraz sikleti düşük tez zamanda piyasadan çekip gideceğini umuyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ben girdik diyordum açıkcası hala diyorum ama bu upbitteki olaydan sonra piyasa çöktü, her haberden sonra böyle olacaksa yükselmesin daha iyi piyasa çok dengesiz.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Zaman daralıyor, bu ay içinde 10000 dollar üstüne atamazsa, yaz ayları durgunlukla geçer. Ağustos ortasına kadar fiyatlarda düşüş ve durgunluk görülür.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Boga sandik ama gelmedi gibi daha. Dususler yasanmaya basladi hemen. Bogada dusus olmadan surekli artis yasanir cunku..
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Hala piyasa tam olarak ne yaşadığını bilmiyor yada ben bilmiyorum tam böyle roket kalktı gidecek diyoruz yakıt bitiyor olmuyor ama neyse sabırla bekliyoruz o günlerin geri gelmesini.
member
Activity: 62
boğa sezonu gelecek gibi biraz daha bekleyelim
newbie
Activity: 38
Merit: 0
Girdik gibi herkes mutlu mesut ortalık yeşilleniyormuş, gruptakilerin deyimi ben de çok beğendim. Tekrar çok sert düşüş yaşanacağını söyleyenler de var
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Boğa sezonu brklentisi içinde olmak cidden büyük sıkıntı, üstelik ne zaman geleceğini önceden anlamak neredeyse imkansız. Geçtiğimiz hafta boğa sezonuna yaklaşmış gibiydik, bir kaç hafta daha beklemek gerekebilir belki.
full member
Activity: 336
Uzun bir zaman geçti artık boğa sezonuna aç kaldık diyebiliriz. Bu dönem içerisinde ciddi miktarda alım yaptım. Uzun vade için kazanmak istiyorum ama bir süre sonra da paraya ihtiyaç olunca insan satmak istemiyor. Her satış kâr oranını azaltıyor. O yüzden hemen gelsin diyor insan.

hocam merak etmeyin, gönlünüzü hoş tutun, bence yakın zamanda oldukça güzel yatırımlar gelecek blok zincire ve bu da bir çok şeyi değiştirecek, aynı şekilde borsada da büyük değişimler olacak diye düşünüyorum
member
Activity: 322
Merit: 12
Uzun bir zaman geçti artık boğa sezonuna aç kaldık diyebiliriz. Bu dönem içerisinde ciddi miktarda alım yaptım. Uzun vade için kazanmak istiyorum ama bir süre sonra da paraya ihtiyaç olunca insan satmak istemiyor. Her satış kâr oranını azaltıyor. O yüzden hemen gelsin diyor insan.
member
Activity: 224
İyi bir yükseliş var ancak yüksek bir sıçrama daha yakalanamadı gibi gözüküyor hocam boğa sezonuna girmemiz için biraz daha yükseklere giriyor.
full member
Activity: 350
bana kalırsa mini bir boğa sezonuna giriyoruz gibi, oldukça güzel yatırımlar mevcut şu anda kripto para sektörüne bunun yanında, piyasa da da pozitif ayrışan bir sürü token a denk geldim
newbie
Activity: 172
Merit: 0
bir gün boğa bir gün ayı oluyor bu piyasa..ne olacağı belli değil hala ama umut var sene sonunu bekleyelim ve görelim diyorum
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Ağır aksak bir boğaya benziyor. bir türlü kafasını tam anlamıyla kaldıramadı gitti. Artık bizleri coşturmasını bekliyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Boğa sezonu ersmen başladı galiba hafta başlangıçlarında ufak düşüşler olabilir ancak 11-12k ya doğru bir yolculuk başladı gibi hissediyorum. Hadi hayırlısı artık.
member
Activity: 322
Merit: 15
Yükseliş öyle gibi gösteriyor olsa da bunun için henüz çok erken değil mi. Yeniden zarara uğramamak lazım. Boğa sezonu diye ben alım yapmayı mantıklı bulmuyorum.
Pages:
Jump to: