Pages:
Author

Topic: Ne oluyor BOĞA sezonunamı giriyoruz - page 4. (Read 2303 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Yukselisler bunu gosteriyor bence. Krizdeki piyasa bir kac haftadir duzelme cabasinda ve boga sezonu oldukca yakin diyebiliriz.
member
Activity: 448
Bütün kripto piyasasında olan yatırmcı arkadaşlara hayırlı olsun diyebiliriz artık , boğa sezonuna giriş için açılış yapılmıştır , bundan sonraki süreçe piyasanın yukarı doğru emin adımlarla yükselmesi olacaktır .
member
Activity: 336
Görünen o ki. boğa sezonuna doğru yola çıkmış gibi gözüküyoruz , uzun zamandır ayı sezonu ile paramparça olan eriyen koinlerimiz boğa sezonu ile birlikte gerçek rakamlarına fiyatlarına geri dönerler .
member
Merit: 11
arkadaşlar şu anda btc 9700 usd yani 8800usd yi bir çizgi olarak kabul edersek iyi durumdayız birde 11700 usdyi geçerse artık boğadayız diyor çoğu yorumcu mantiken de olması lazım hiç bir ülke kriptoya bir şey demiyor şu an teknoloji zaten efsane inşallah boğaya girmek üzereyiz
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Galiba bu sefer güzel bir boğaya girdik ne akdar uzun sürer bilmiyorum ancak uçuş değiş ama hızlı bir yukseliş gelebilir. Mayıs ta güzel geçer umarım çok daha yukarı fiyatlarda tutunmalı piyasa.
member
Activity: 476
Merit: 75
Boğa önce kuüçük adımlarla geldi şimdi biraz adımları buyuttu urkutmezlerse yeniden yemyeşil günlere sağlam bir yolculuk başlamış gibi gözüküyor, karları topalayarak devam edilebilir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Girmis sayilmayiz tam olarak ama oldukca yakin gorunuyor. Piyasa hareketleri o yonde
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Haziran temmuz gibi daha da canlanacaktir umarim piyasa ama bu hali bile mutlu ediyor.
member
Activity: 280
bence boğa sezonu ufaktan ufaktan başlıyor diye düşünüyorum çünkü, bitcoin buralarda hala direniyor düşmüyor tüm olanlara rağmen
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Tam boğa değil de ayak sesleri duyulmaya başlandı gibi sanki, Crypto Rand'e bir takipçisi sormuştu geçenlerde twitterde boğa geldi mi diye de, onun cevabı bizim deyim olarak kullandığımız bir cümleye benziyordu. Boğa değil bu, boğa olsa duramazsın. Sanırım boğa geldiğinde herkes onun olduğunu anlayacak zaten, böyle bir sorunun sorulması bile gülünç olacak.
member
he yaw hiç sormayın ne bekletmek bu arada dün biraz param vardı baktım iota artmaya başlıyor vibe den aldım iotaya yatırdım % 25 kaar ettim mutluyum hemde çok
full member
Activity: 518
Merit: 100
Giremedı gitti boğaya şuan sendelıyor sadece bakalım ne zaman boynuzlarını göreceğiz cokk bekletti yaw bizi Cheesy
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Her sene baharla birlikte bi hareketlenme oluyor geçen sene de böyle olmuştu
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Boğaya giriyorsak sevindirici yatırımlar değerlenir, halen ayıdaysak ve daha düşeceksek bu saatten sonra satın alma fırsatı derim, her ikisi de uyar bana.
newbie
Activity: 238
Ne sandiniz ya Smiley gelmeyecek mi sandiniz bu sezonu. Sonunda yatirimci gulecek birazda.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Boga sezonu er ya da gec gelecekti ve en buyuk haberciside bu duzelmeler bence. Yakindir daha guzel hareketler gorecegiz piyasada.
member
😂😂😂😂 bütüm bunlardan çıkardığım sonuç önümüzde 2 senaryo var ya boğa olur ki inşallah olur yada buralarda sürünür tekrar çöker bakalım hayırlısı ama uzum zamandır böyle bir şey görmediğimiz için günlük %12-13 artış çok mutlu ediyor insanı
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Ayı olmadığı sürece bu seviyeler iyi boğa olup olmaması şimdilik çokta önemli değil. Ama burada çok oyalanır ve yukarı yönlü hareket etmezse çok tutunamaz. Mutlaka aşağı kıracaktır. Hareket olmayan yerde bereket olmaz demiş atalarımız  Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Hangi sezonda olduğumuza ilişkin olarak devamlı şekilde kafalar karışık bende aynı durumdayım, beklentimiz ne yönde ise onlarda görüyor ve boşa çıkarıyorlar.
newbie
Activity: 154
Piyasa azıcık kıpırdayınca boğaya mı giriyoruz soruları dolaşmaya başlıyor etrafta. Şuan için ne ayı ne boğa sezonundayız tam ortasında beklemedeyiz. Ani bir hareket gelecek ama ne tarafa tam kestiremiyorum.
Pages:
Jump to: