Pages:
Author

Topic: Ne oluyor BOĞA sezonunamı giriyoruz - page 5. (Read 2303 times)

member
Activity: 448
Merit: 11
Aaaa hiç farkına varmamışım çok teşekkür ederim işte böyle dayanışma ile kriptoyu hak ettiği yere getirecez
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Smiley Grin Grin Huh Dediğiniz gibi bu ne anlaşılmazlıktır boğaya girdik derken ayıya ayıya girdik derken boğaya girdik ama çok umutluyum inşallah bu sefer uçacağız hem iyi yönden bakın kriptoya ülkeye dolar sokuyoruz daha ne olsun  Smiley Huh

Haklısınız hepimizin beklentisi iyi yönde, bu arada imzanızda bir problem var translate yaparak imza kodlarını almışsınız anlaşılan, orijinal kodları tekrar yapıştırın ki çalışsın.
member
 Smiley Grin Grin Huh Dediğiniz gibi bu ne anlaşılmazlıktır boğaya girdik derken ayıya ayıya girdik derken boğaya girdik ama çok umutluyum inşallah bu sefer uçacağız hem iyi yönden bakın kriptoya ülkeye dolar sokuyoruz daha ne olsun  Smiley Huh
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Bize de yazıktır günahtır ayıya mı giriyoruz derken  boğaya geçmiş oluyoruz, boğaya mı giriyoruz diye düşünürken yeniden ayıya geçiş oluyor, ayı boğa düşünmeden iyi proje seçenler kazanıyor.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Ohooooo çoktan girdik bile. Şimdi boğanın dinlenme vakti. Fiyatlar stabil sayılır. Ne fazla düşüyor ne fazla artıyor. Tehlikeli noktalardan birisidir. Risk sevmeyen nakit yapıp kaçsın, risk severleri yeşil dolarlı günler bekliyor  Cheesy
member
Hakkınızda var sizin düşünceniz  Üzerinizde olan çok insan gördüm dediğiniz gibi önümüzde iki ihtimal var ya boğa sezon olacak Çok yükselecek ya da sürekli sabit olacak iki artı Pekin edecek bakalım hayırlısı ümidim odur ki bol bol kazançlar sağlarız
full member
Activity: 361
Merit: 100
Bence daha uzun bir süre girmeyecek bu fiyat aralığında devam edecektir. Belkide yıl sonuna kadar da sürebilir yükseliş olacaktır tabi ama büyük bir yükselme geleceğini pek sanmıyorum. Şimdi ne ayı piyasası nede boğa piyasasında olduğumuz da belli değil standart bir fiyatı takip ediyor çok fazla dalgalanma var. Altcoinleri de çok etkiliyor çok karışık fırsatları değerlendirmeli zarar etmek şuan kaçınılmaz aslında şuan beklemek en doğrusu gibi geliyor. Önümüzü göremiyoruz hata yapma oranı daha yüksek dikkatli davranmak gerek.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Boğa sezonu gibi olsada tam 450 milyar dolara yaklaşmıştıkki nazar deydi şuan 410 milyar dolarlardayız mayıs ayının sonu ortasınde veya haziranda bir şeyler olabilir hepbirlikte göreceğiz.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
geçen 3 aydaki sert düşüşten sonra bu önümüzdeki aylarda çok sert yükselişler gelecek gibi.
Hadi bakalım.
member
İnşallah ya Neredeyse herkesin düşüncesi olumlu yönde artık bir sezona gireriz de karlanma ya başlarız Gerçi bu son iki haftada bayağı bir Kar ettik de bunlar az gözüküyor
newbie
Activity: 168
Merit: 0
April 30, 2018, 09:50:54 AM
Piyasa hacmi 427 milyar dolar civarına ulaşmış durumda. Rakamlar gayet iyi görülüyor ama aralık 2017 de market 800 milyar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, yine bu seviyelerde ciddi bir sıçrama olacaktır.
member
April 30, 2018, 02:51:30 AM
Hakkınız var Bence de boğa sezonuna tam olarak girilmedi ama az çok belirtileri belli oluyor çünkü 6 ay oldu Artık ayı sezona bizi perişan etti �nşallah bu boğa sezonun işaretidir Smiley Huh
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
April 30, 2018, 02:08:24 AM
Ayı sezonunun bittiği konusunda ben artık eminim ama boğa sezonuna tam olarak girdiğimiz konusunda tereddütlerim var.
Umarım tereddütlerim yersizdir ve artık bambaşka bir tablo görmeye başlarız.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
April 29, 2018, 06:53:46 PM
Şu an ekran başındayım her şey şeşil ve piyasa hacmi 430 milyar dolar, Boğa sezonunun en şanlılarından birine giriş yapmış olduğumuzu umuyorum.  Bu yol zenginler kervanına katılmak için sabırsızlanıyorum.
full member
Activity: 420
April 29, 2018, 06:24:44 PM
Dümdüz boğa işte aarada geri düşmeler falan her zaman vardır, daha ne olsun binbir kazanç fırsatı yaşanıyor etrafta, Bitcoin ve ethereumda yeni ATHler bekleniyorsa vakti var.
full member
Activity: 434
April 29, 2018, 06:16:07 PM
her seferinde umutlanıyoruz ama bir türlü doğrulayamıyoruz şu boğayı. ama bu kadar umutlanma boşuna değil yakıda gireceğiz öyle hissediyorum ki piyasa bu yönde ilerliyor şu an.
member
Activity: 182
April 29, 2018, 02:37:41 PM
Bu kadar düşüşün ardından gelen ufak yükselişler bana da boğa sezonuna yaklaştığımızı düşündürüyor, btc ve altcoinlere dengeli dağılmakta fayda var
member
Activity: 294
April 29, 2018, 02:17:04 PM
bir türlü giremedik girsek iyi olacak aslında bekleyen yatırımlarımız falan var kazanmayı istiyoruz neden gelmedi bu kadar neyi bekliyoruz.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
April 29, 2018, 02:03:04 PM
Ne boğa sezonları biter ne ayı sezonları boşta parası olan açgözlülük edip tüm parayı ilk yükselişte coine yatırmayan yatırımcılar için farketmiyor, daha geçen neredeyse dörtte bire düşen tokenler geldi yerine döndü.
member
Activity: 210
Merit: 10
April 29, 2018, 01:34:53 PM
Sakin ilerleyip yukselmesi daha iyi anlik hizlica yukseldigi zamanlarda dusus daha sert oluyor. bu sekliyle stabil duruyor.
Pages:
Jump to: