Pages:
Author

Topic: Neden Türkiye'nin %100 Yerli Coini Yok? - page 4. (Read 3396 times)

member
Activity: 504
Merit: 12
September 11, 2018, 12:51:45 PM
bende bunu hep merak ediyordum bu kadar yüksek teknoloji yok yoksa yeterince bilgi birikimi mi yok aslında buna cesaret edemiyoruz hep başkaları bizim adımıza yapıyor.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
September 11, 2018, 06:06:28 AM
Yerli dolandırıcılardan fırsat bulamamamız olabilir mi? Adamlar inekle öküzle sütle etle bu milletin parasını çaldılar, üstüne üstlük alenen dolandırıcıyız biiizz der gibi hareketlerle piyasada yer buldular. Halkımız da doğal olarak buna inandı. Hatta devlet teşviklerini - desteklerini - hibelerini kullanan bu şahıslar tüm ülkenin kanını emdi ve rahatça çekip gittiler. Şimdi bu ortamda gerçekten hizmet edecek, çözüm üretecek, çalışkan bir ekip olsa bile getirdikleri yeni token projesi ile piyasaya çıkar çıkmaz alınlarına yazılan dolandırıcı ibaresini silmekle mücadele edecekler ve bu yolda heba olup gidecekler. Kurunun yanında yaş da yanacak, ülke olarak faiz lobilerine bela okumaya devam edeceğiz. Şunu unutmayın, Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur. Her alanda en büyük engel yine biziz.
full member
Activity: 392
Merit: 103
September 11, 2018, 05:58:46 AM
Çünkü bir proje yapılıyor ve hemen türk var ise kaçın takımda türk var dolandırıcı bunlar gibi saçma sapan yorumlar ile kışkırtılıyor insanlar bizim desteklemediğimiz projeyi yabancılarında desteklemeyeceğine göre ee durum ortada
newbie
Activity: 84
Merit: 0
September 11, 2018, 04:24:45 AM
Teknolojik bir şey olduğu için %100 yerli coinimiz yok. Aslında parayı da severiz ama işin içinde teknoloji de olunca ışık görmüş tavşan gibi kalıyoruz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
September 11, 2018, 02:51:07 AM
İnsanlar temkinli yaklaşıyor bu olaya. Birde dolandırıcılar ve kötü reklamlar yatırımcıları tedirgin ediyor bence. Tosun her gün haberlerde dolandırdığı paralarla diye . 
member
Activity: 602
Merit: 32
September 11, 2018, 01:35:04 AM
Bence olmamalı zaten napıcaksınız milli yerli coini yabancılar gelipte bizim coinlerimi alıcak yoo hiç sanmıyorum şahsen ben almam milli yerli coini devlet destekli olsa bile.
Kolombiya çıkardı iyi mi etti bilmiyoruz ama adamlar petrolnü bunla satıcaklar mecbur yabancılar alıcak bizde ne varda satıcaz? ne üretiyoruzda satıcaz? hiç bir şey bundan dolayı tutmaz ellerinde patlar yabancı yatırımcıda almaz bu yerli coini.

Çok boş konuştun kardeş. Ne demek ne satıcaz!
Arazilerimizi, 90yıllık fabrika ve işletmelerimizi satarız. Havaalanlarını köprüleri satarız.

Hassiktiiiiir zaten satmıştık dimi lan tüh.

Doğru dedin kardeş ne satabilirizki artık (:
full member
Activity: 658
Merit: 153
September 10, 2018, 04:17:32 PM
Bence olmamalı zaten napıcaksınız milli yerli coini yabancılar gelipte bizim coinlerimi alıcak yoo hiç sanmıyorum şahsen ben almam milli yerli coini devlet destekli olsa bile.
Kolombiya çıkardı iyi mi etti bilmiyoruz ama adamlar petrolnü bunla satıcaklar mecbur yabancılar alıcak bizde ne varda satıcaz? ne üretiyoruzda satıcaz? hiç bir şey bundan dolayı tutmaz ellerinde patlar yabancı yatırımcıda almaz bu yerli coini.
member
Activity: 602
Merit: 32
September 10, 2018, 02:04:48 PM
Boşver olmasın. Gerek yok. Memleket soyguncuya düzenbaza dolandırıcıya doymuş zaten (:
newbie
Activity: 75
September 10, 2018, 01:54:41 PM
çünkü yerli milli diye tanıtılan her şeyin içi boş çıkıyor. savunma sanayi bunun en önemli örneği. yani burdaki insan yer mi şimdi bu yerli milli coin safsatasını.
member
Activity: 490
Merit: 16
September 10, 2018, 10:46:13 AM
yüzde 100 yerli telefon yapsınlar önce daha sonra yüzde yüz yerli coin e geçsinler bir kere yüzde 100 yerli coin diyebilmemiz için bile blockchainin yerli malı olması lazım buda imkansız olduğu için hiç bir zaman yüzde 100 yerli bir coin olmayacak
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
September 10, 2018, 10:40:41 AM
Türkiye şu anda yerli coinini çıkartmazsa bir şey kaybetmez. Resmi olarak aceleci davranmak zorunda değil. ortada venezuela örneği var ve petro ulusal çapta bile doğru düzgün kullanılmıyor.  çeşitli kişilerin kendi çıkardıkları coinler, tokenler var ama onların da adı pek duyulmuyor.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
September 10, 2018, 09:12:14 AM
Bizim yerli coinimiz olsa onu bile yabancılara devrederiz yine zarara gireriz. Ki bence olması mucize , zaten diyanet fetva vermemiş miydi bitcoinle alakalı ben mi yanlış hatırlıyorum?
newbie
September 09, 2018, 10:31:41 PM
Türkiye üretmeyi öncü olmayı bir şeyler üretip halkına refah vermeyi sevmez. Başkası yapsın benim halkım alsın alırken bir iki tane de bana alsın diyen bir ülke.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
September 09, 2018, 10:19:33 PM
Coin çıkarma işi esasında oldukça kolaylaştı ve oldukça da maliyetsiz bu anlamda bireysel kullanıcılar bile rahatlıkla bunu yapabilir. Ama tabii başlıkta sorulan soru daha çok gerçekten projesi olan ve birşeylere çözüm olmayı vadeden türde bir coin çıkarmayla alakalı sanırım. Bunu yapacak çapta yazılımcıların girişimcilerin olduğundan eminim ama kripto piyasanının güvenilmez yapısı bence firmaları uzak tutuyordur, düşünün milyonlarca dolar para yatırımı aldınız ama şuandakine benzer bir ayı sezonunda çok inanılmaz kayıplar yaşanabilir, bu da haliyle ürkütücü bir tablo gerçekten iş yapma niyetinde olan bir firma için.
newbie
September 09, 2018, 09:31:06 PM
En son merkez bankasının yayınladığı videoyu gördünüz mü? buradaki herkesin fikrinden daha çok fikir veriyor. Yenilik varsa biz yokuz. Ülke durumu budur.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
September 09, 2018, 08:55:33 PM
Tarım ülkesi olmamıza verimli topraklarımız olmasına rağmen %100 verimli ekmeğimiz yok arkadaş yerli coin istiyor.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
September 01, 2018, 05:54:09 PM
Olmasın kesin dolandırırlar bunlar böyle iyiyiz.
member
Activity: 294
Merit: 11
September 01, 2018, 03:20:41 PM
Çünkü kripto paralar global bir sektöre hitap ediyor bizim de buna ihtiyacımız yok. Türk arkadaşların yaptığı güzel bir proje yok çünkü kripto ile ilgilenen insan sayısı az. Bir ara bir tane vardı ismini hatırlamıyorum şu an ama tuttu mu bilgim yok. Gördüğüm en ciddi proje İzmir'den çıkmıştı.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
September 01, 2018, 10:27:15 AM
olgunlaşma yaşanmadan önce Türkiye'de coin olmasından yana değilim. işte geçmişte bir, iki tane oldu sanki ama son durum belli. biz globalleşemiyoruz. hep ulusal kalıyoruz. orijinal bir fikir, onun kullanım alanları, kripto dünyasındaki şu, şu durumlara karşı çözüm üretebilmesi değil. icodan ne kadar para kırparız.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
September 01, 2018, 10:21:12 AM
neden Türkiye'nin modern dünyada öncülük ettiği teknolojik gelişme yok cevap eğitim süreci üst yapı kurumları kendini tekrar eden insan değişimden korkan toplum dünyayı tanımayan insanlar.
Pages:
Jump to: