Pages:
Author

Topic: Neden Türkiye'nin %100 Yerli Coini Yok? - page 7. (Read 3396 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
August 04, 2018, 02:55:18 PM
bırakalım bu yerli milli coin saçmalıklarını. kripto dediğiniz şey devletlerden milletlerden bağımsız küresel bir olgu. bir çok başarılı projenin takımında farklı milletlerden insanlar var öylede olmalı zaten.
newbie
Activity: 229
Merit: 0
August 04, 2018, 02:03:40 PM
Çünkü yeterli donanımda yazılımcı yok, çünkü milletiz her zaman kolay yoldan zengin olmanın peşinde ve çalışmıyor , çünkü kandırılmaya çok müsait bir topluumuz. Bu çünküler çok uzatılabilir.

tam aynisi yazicaktim
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
August 04, 2018, 01:56:32 PM
Çünkü yeterli donanımda yazılımcı yok, çünkü milletiz her zaman kolay yoldan zengin olmanın peşinde ve çalışmıyor , çünkü kandırılmaya çok müsait bir topluumuz. Bu çünküler çok uzatılabilir.
member
Activity: 490
Merit: 10
August 04, 2018, 12:08:49 PM
%100 amerikalı, %100 çinli kaç tane coin var ki?
Ayrıca belirli bir kesim yüzünden artık insanlar kaçar oldu bu sözcükten. %100 yerli ve milli yazan herşeyden uzak duruyor herkes. Yani özellikle bu işte yatırım yapacak seviyede olan insanlar. Biraz daha kalbur üstü insanlar daha profesyonel yabancı ekiplere yatırım yapıyor.
member
Activity: 560
Merit: 11
August 04, 2018, 11:20:09 AM
henüz o olgunluğa erişmedik. yabancılarda token yapıp ico siteleri kuruyor ama bizimkier o standardında altında bence. yabancılarda ico dolandırıcılığı fazla ise bizde biraz daha fazla. bu benim şahsi görüşüm. blockzincire kafa yorup da top 100 e girebilecek değil, token satıp icodan aldığım paraya bakarım hava bu.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
August 04, 2018, 10:41:29 AM
Nitelikli bilişimciler varken ülkede kayda değer koin projesi olmamasının sebebi bu alanda proje üretmiş olanların tamamına yakınının scam olması. ülke içinde yerli kripto para projelerine bakış açısı olumsuz.
member
Activity: 280
Merit: 10
August 04, 2018, 09:08:32 AM
Açık kaynak kodlu yazılımlara dayanan kripto para birimleri, girişim yapmak isteyen her ekibe ilham kaynağı oluyor. Ancak söz konusu para birimlerinin gerçek değerlerinin olabilmesi için sağlam temele dayandırılmış projelere ihtiyacı var. Türkiyede iyi yazılımcı var ama altyapı ar-ge ve pazar olayinda bizden bi cacık olmayınca bazı şeylerin gerçekleşmesi zor oluyor.
newbie
Activity: 23
August 04, 2018, 08:15:10 AM
Tek başlarına dolandıramıyorlar sanırım illa bir kaç yabancı ortak lazım bu teknolojıye de para kazanmak için giriyoruz yoksa çok iyi guvendiğimizdan değil yani
Herkesi Aynada Gördüğün tip mi sandın?
Zihniyeti Kör
fikri Kör Düşüncesi Kör
kendisi Fesat Tam yobaz Ve ful Cahil düşüncen yere Batsın
''sen Girme Zaten'' Uzak Kal.
Global Bir Projeden Anladığın iki kaşının arası kadar bi de utanmadan yazı yazabiliyorsun Helal olsun!
Özellikle Yazdım ilk Vuran ilk scam diyen olmayın diyede rica ettim Aklın fikrin kötülemede örseleme de
Koskaca Proje senin iki cümlenle Ölmez merak etme ama kendisine sunulmuş bir fırsatı böyle değerlendirerek
Bu cümleleri kuran insan tam bir şeytan ikizidir. bitmeniz dileğiyle.
jr. member
Activity: 236
Merit: 1
August 04, 2018, 07:08:42 AM
 Tek başlarına dolandıramıyorlar sanırım illa bir kaç yabancı ortak lazım bu teknolojıye de para kazanmak için giriyoruz yoksa çok iyi guvendiğimizdan değil yani
full member
Activity: 630
August 04, 2018, 03:52:27 AM
Öncelikle iyi bir ekip olması gerek ve kripto para dünyası çok yeni bir piyasa. Yani GİRİŞİMCİ bir ekip olması gerekiyor. Bunun yanında sağlam bir yazılım diline ihtiyaç duyuluyor.
Her şeyi geçtim Türkiye'de böyle bir proje yapılsa dış dünyayı bilemem ama bizim Türkler bunlar dolandırıcı diyerek kesinlikle yardım yapmazlar (biraz da haklılar sonuçta son yıllardaki olaylar vs). Yani ben 2-3 seneden önce olmaz diyorum. Çok zor malesef. Ha bi ekip çıkar paraları da vardır kimseye ihtiyaçları olmaz o zaman olabilir.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
August 04, 2018, 03:46:08 AM
1000 tl'lik yaptığım yatırım bir ay içinde x1000 yapacaksa olur:)
tokatçılığın dışında bence en büyük sorunumuz yerelden uzaklaşıp global hareket edememiz. "%100 yerli coin" yapılır amacı da akbil ya da köprü geçiş ücretleri için olur.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
August 04, 2018, 02:53:15 AM
Cevaplarınızı merak ediyorum ve bekliyorum..

Cunku bayraktar yeni coin cikartmiyor.. Smiley bunu diyene kadar keske bir proje soyleseydiniz.
newbie
Activity: 71
August 04, 2018, 02:05:41 AM
Coin çıksada itibar görmeyeceğini bildikleri içindir belkide.Günlük hayatımızda bile yerli malından kaçıp yabancı mal seçmemiz bir işaret değil mi ?. Kalite yok güven yok ilgi yok kazanç yok.
member
Activity: 238
Merit: 14
August 03, 2018, 11:19:42 PM
Türkiye'deki teknolojik alt yapı ve bu alt yapıyı yönetecek iş gücü gibi etmenler çok zayıf kaldığı için yok. Ayrıca ülkemiz yasaları da bu durumu etkileyen en büyük faktörler arasında.
newbie
Activity: 23
August 03, 2018, 10:20:00 PM
FingerPrint/FGP Çok Global bir Proje ile Geldi ve Çok yakında çok güzel yerlere gelecek. İco satışının yasak olduğu ülkelerle de yasal sıkıntı yaşamamak için iconun satışları eski adıyla oracles yeni adıyla wizard üzerine kurulu ve sadece yasal bölgelerden ve yine sadece Ethereum ile alınabiliyor. Arkadaşlar bu devirde güven zor iş ve ticaret denilen şey az çok risk içerir. FingerPrint / FGP Türk projesidir ve global çapta büyümeyi hedefliyor. Bu sebeple takımına tüm dünyadan ekip arkadaşlarını topluyor. Lütfen destek olmasanız bile ilk scam diyenlerden olmayın.
Reklam Kampanyalarından önce bu konuyu sizinle paylaşmak istedim çünkü proje gerçekten mükemmel denilecek derecede;
FGP'nin amacı, mevcut kripto parasını doğrudan mevcut hayata yansıtmaktır.
9999FGP 1ETH ve şu sıralarda 5000000 FGP'ye Kadar %70 Ether iadesi mevcut Yani Bonus olarak FGP değil yine size Eter veriyor.
Bu proje için büyük fırsat Bu kampanyayı önce siz bilin istedim katılan katılmayan herkese Sonsuz teşekkürler.
Sağlıcakla Kalın.

jr. member
Activity: 490
Merit: 4
August 03, 2018, 07:07:46 PM
bir takım çalışmalar var diye biliyorum. hatta ticarette bir kripto paranın kullanılacağından söz ediliyordu rusya çin ve türkiye arasında.
newbie
Activity: 111
August 03, 2018, 06:34:09 PM
Çünkü en büyük scammerler türkiyeden çıkıyor tosun bile milleti 1 milyar tl dolandırmışken turcoinden 1 milyon tl lik vurgun olmuşken iyi bir proje bile çıksa  anında scam damgası yiyor bu yüzden çıkmıyor yeni projeler anca devlet bir coin çıkarırsa o zaman yürürüz
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
August 03, 2018, 04:46:52 PM
yüzde yüz yerli coin olması ne anlam taşır, sadece bizim değer vereceğimiz bir coin olmasın daha iyi, ülkemizden tüm dünyada kabul görecek güzellikte kaliteli projeler çıkmasını isterim.
full member
Activity: 364
August 03, 2018, 03:14:21 PM
milleti dolandırmaktan teknolojiyi anlamaya çalışmıyoruz bu yüzden olabilir Cheesy gerçekten sağlam bir ekip çıkartıp bir coinimizi çıkartamıyoruz
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
August 03, 2018, 11:58:22 AM
yerli coin çıkarmak için ekip şart.Ekipte güvendiğin insanlardan olmalı işi bilen.Biraz parayı görünce gevşeyecek tiplerle iş yapılmaz yarı yolda kalınır.Bu işe gönül vermiş projeye gönülden bağlı insanlarla yola çıkmak en doğrusu.
Pages:
Jump to: