Pages:
Author

Topic: NEO mu Ethereum mu? - page 14. (Read 3274 times)

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
June 29, 2018, 01:18:50 PM
Potansiyelinden ötürü hep neo diyordum ama son dönemdeki serbest düşüşü nedeni ile güvenim sarsıldı.
Ethereumun bir şekilde alıcısı oluyor, düşüş çıkış devam ediyor.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
June 29, 2018, 01:15:32 PM
Ben her ikisi diyorum. ETH zaten her kese malum ve yolun daha başında. En azı BTC kadar fiyatı artıcak. NEO ise ikinci Ethereum benim fikrimce ve en azı şimdi ETH fiyatına bir kaç yıl içinde gelecekdir. Her ikisinede yatırım yapmaktda fayda var.
member
Activity: 490
Merit: 16
June 29, 2018, 12:55:01 PM
NEO şuan 28 dolar ile inanılmaz bir alım seviyesi veriyor bana göre bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama NEO alıp cüzdana atmak için bile şuan  alım veriyor hissediyorum iyi yerlere atacak kendini yakın zamanda
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
June 29, 2018, 12:52:51 PM
Benim bu konuda da oyum Neo ya oldu. İki sebebim var. Birincisi Neo tabanlı ico yapmak için yalan olmasın ciddi meblaglar gerekli hal böyle olunca scam token az cikar. İkinci sebebim de eğer Neo yu cüzdan da tutarsan gas coin veriyor. Piyasa bu halde iken çok iyi bir durum. Çok geç kaldım cüzdana Neo atıp bekletme hususunda. İşe yarayacak bir hodl bence

Kesinlikle bende NEO hodl için çok geç kaldığımı düşünüyorum. Yine de nereden başlarsak başlayalım kazanç elde edebiliyoruz. Uzun vadeli olarak al-unut yapmak için son derece ideal bir kripto para olduğunu düşünüyorum. En azından paramın büyük bir kısmını NEO olarak tuttuğumu belirtsem ne kadar güvendiğimi kanıtlar herhalde. Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
June 28, 2018, 01:10:01 PM
Neo diyenler çoğunlukta ama ben ethereum un tahtının kolayca ve kısa sürede sarsılacağını düşünmüyorum. Burada Neo yu kötüleyecek değilim, onda da potansiyel görüyorum ama ethereum bir tık daha önde
newbie
Activity: 252
Merit: 0
June 28, 2018, 12:13:10 PM
vallah sevgili vanım kardeşim şahsen ben uzun vadede neo nun daha çok güzel çıkacağını düşünüyorum ama demek değildir etherum kotülemek ben sizin yerinde olsam yarı yarı alırım
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 28, 2018, 09:27:22 AM
Benim bu konuda da oyum Neo ya oldu. İki sebebim var. Birincisi Neo tabanlı ico yapmak için yalan olmasın ciddi meblaglar gerekli hal böyle olunca scam token az cikar. İkinci sebebim de eğer Neo yu cüzdan da tutarsan gas coin veriyor. Piyasa bu halde iken çok iyi bir durum. Çok geç kaldım cüzdana Neo atıp bekletme hususunda. İşe yarayacak bir hodl bence
hero member
June 28, 2018, 09:19:00 AM
Düşüş zamanları ethereum çok daha rahat ayakta kalabiliyor neo'ya göre, fakat artış zamanları da neo'dan daha hızlı hareket bekliyorum oyüzden artış zamanına yaklaştığımızı düşündüğüm için neo alırdım yatırımlık param olsa.

Daha önceki mesajlarda da bahsedildiği gibi kazanç yönlü olarak NEO kesinlikle çok daha iyi bir durumda. En azından düşük bütçe ile de alma şansı var ve ATH yapması durumunda da ciddi bir kar marjı sağlayabilecek kapasiteye sahip.
full member
Activity: 532
Merit: 151
June 28, 2018, 04:05:40 AM
Bir iki ay önce ethereum derdim fakat ethereumun arkasında madenci desteği olmasa neo daha iyi bir coin desteklediği kodlama dilleri sayesinde
full member
Activity: 406
Merit: 158
June 28, 2018, 04:02:39 AM
Düşüş zamanları ethereum çok daha rahat ayakta kalabiliyor neo'ya göre, fakat artış zamanları da neo'dan daha hızlı hareket bekliyorum oyüzden artış zamanına yaklaştığımızı düşündüğüm için neo alırdım yatırımlık param olsa.
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
June 28, 2018, 01:20:57 AM
Bencede ethereum. Neo ya göre bu işin ilklerinden. Neo daha genç dijital sözleşmelere önem veriyor ve akıllı ekonomi diye bir hedef projeleri var. Neo dediğim gibi genç ve zehir gibi belki ama ethereum ethereumdur.
hero member
June 24, 2018, 03:07:11 AM
cüzdanda neo bulundurarak airdrop coin nasıl kazanıyoruz biri anlatabilir mi ?

Sadece cüzdanınızda NEO bulundurmanız yeterli, başka hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Cüzdanınızda yer alan NEO miktarına bağlı olarak airdrop kampanyaları size otomatik coin gönderimi yapıyor. Yani form doldurmaya, Telegram kanalına katılmaya gerek yok. Gerçek bir airdrop aslında, görevsiz ve şartsız dağıtım yapılıyor.
member
Activity: 490
Merit: 10
June 23, 2018, 10:11:44 PM
İkisininde daha uzun yıllar aramızda olacağına inaniyorum. Hemen hemen her coinin birbirine karşı avantajı ve dezavantajı var elbette ancak bu tarz yapısı sağlam coinlerin yatırımcılara güven aşılıyor. Şu anki durumda ilk 10'daki coinlerden bile birçoğu piyasadan silinebilir ancak ethereum ve neo için kimse bu durum gerçekleşeceğini düşünmüyordur.
newbie
Activity: 84
June 23, 2018, 08:51:49 PM
ikisininde sağlam bir altyapısı var .
member
Activity: 380
Merit: 31
June 23, 2018, 06:20:02 PM
cüzdanda neo bulundurarak airdrop coin nasıl kazanıyoruz biri anlatabilir mi ?

sr. member
Activity: 840
Merit: 253
June 23, 2018, 06:00:21 PM
Ethereum a rakip olacak bir proje henuz sağlam adımlar ile gelmedi bence. Evet alternatfiler var ancak piaysada etherum akdar yer kaplamaları lazım bakalım Çin epey zorluyor Neo ne yapacak yıl sonunu bekliyorum
newbie
Activity: 140
June 23, 2018, 05:02:57 PM
nekadar neo da gelecek vaat etsede ben oyumu ethereumdan yana kullanıyorum ethereuma çok fazla güveniyorum herkeze bol şans Smiley
hero member
Activity: 896
Merit: 519
June 23, 2018, 04:24:32 PM
Neo mu ether mi seçiminden ziyade projeleri göz önğnde bulundurarak yatırım yapılmalı. İkisi arasında seçim yapılacaksa Neo dan yana kullanırdım fiyat farkı ortada Neo ivmeli çıkışı kolayca yakalayacaktır piyasanın düzelmesiyle beraber. Ethereum projelerinin suyu çıkmış halde proje olarak soruyorsan yine Neo der geçerim.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
June 23, 2018, 02:49:44 PM
NEO şuan yükselen bir yıldız. Projeleri güzel yatırımlar topluyor ve seneye ETH'un durumuna yükselebilir inşallah da yükselir açıkçası. Bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
June 23, 2018, 01:05:48 PM
Neo ucuz fiyatı nedeni ile bugün satın almayı tercih edilecek bir konumda. Çin ve uzak doğu pazarı desteği var ve Neo tabanlı altcoinlerin çoğalması ile yayılmaya başlayacak. fiyatı boğa sezonunda 500 dolara kadar çıkabilir.
Pages:
Jump to: