Pages:
Author

Topic: NEO mu Ethereum mu? - page 15. (Read 3260 times)

jr. member
Activity: 165
Merit: 1
June 23, 2018, 09:59:59 AM
İkisi de harika işler yapıyor bence tarafsız olarak ikisininde başarıları takdir edilesi.
member
Activity: 294
Merit: 10
June 23, 2018, 09:06:42 AM
neo güzel bir altyapıyla güzel bir atılım yaptı ama halen kripto paranın dahi çocuğu ethereumdur dönemlik olarak neo fırsatı eline geçirse de çok uzun süreceğini sanmıyorum ama kısa dönem de güzel paralar kazandıracaktır.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
June 23, 2018, 08:35:43 AM
2 coin en güzel yatırım araçlarından biri tabii alınan fiyata bakar. hangisi ilerde daha çok kazandırır derseniz neo derim çünki neo henüz eth gibi fiyatlanmadı..
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
June 23, 2018, 06:44:59 AM
Şahsen ben de oyumu Neo'dan yana kullandım. Kısa vadede Ethereum önde olacaktır bu kıyasta fakat uzun vadede Neo avantajları ile çok daha fazla yatırımcıya ulaşacak ve çok büyüyecek.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
June 23, 2018, 04:13:03 AM
neo baya düşüş yaşadı son günlerde alım yapıyorum lakin bu düşüşler beni korkutmuyor değil açıkçası umarım patlamayız
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
June 23, 2018, 03:15:23 AM
Neo’yu çok beğensem de 1-2 yıl içinde anca belki bekleneni verir diye düşünüyorum. Sürekli okuduklarım da beni bu yönde etkiliyor olabilir. Yine de eth’den vazgeçemiyorum, kendini ispatladı neticede.

Ethereum vazgeçilecek bir proje değil fakat geldiği nokta neticesinde NEO'da artık vazgeçilme noktasında değil. Birkaç yıl sonrasında Bitcoin'den sonra konuşulan, bilinen ve market hacminin büyük bir kısmına pay sahipli edecek iki kripto paradan bahsediyoruz sonuçta. Yatırım tavsiyesi yapmayı pek sevmem fakat her zaman köşede bir miktar NEO bulundurmak gerekiyor. Hiç yoktansa cüzdanda bulunan NEO miktarına bağlı olarak airdrop coinleri kazanabiliriz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
June 22, 2018, 01:08:39 PM
Neo sürekli etherle yarıştırılıyor ancak bu piyasanın ne kadar kaygan olduğunu ve en güvendiğimiz coin ve tokenlerin bile bazen tutunamadığını görüyoruz. Etherin sırasını savdığını falan düşünmüyorum, yüzde yüz tartışmasız daha iyisi gelene kadar sırasını falan savmayacak. Ha ama her ihtimale karşı alırsın bir miktar neo beklersin. İlla birini seçeceksem tartışmasız ether olur.
sr. member
Activity: 518
June 22, 2018, 12:01:40 PM
Neo’yu çok beğensem de 1-2 yıl içinde anca belki bekleneni verir diye düşünüyorum. Sürekli okuduklarım da beni bu yönde etkiliyor olabilir. Yine de eth’den vazgeçemiyorum, kendini ispatladı neticede.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
June 22, 2018, 09:40:47 AM
Ben ethereum diyorum. evet neo güzel bir proj daha verimli kullanılabilir belki ama şu anda ethereum kalitesinde ,bu altyapı kullanmadan çıkan bir coin yok denecek kadar az. Bütün ico ların hedefleri bile ether ile yapılıyor. Neo nun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
hero member
June 22, 2018, 09:06:05 AM
ben ethereum tercih ederim, erc20 token alttabanını kullanan ico sayısı diğerlerine göre fazla sayıda. bu icolar ethereum fiyatının yükselmesini sağlayacak. ethereum platformu gelişmeye devam ediyor.

Zaten geçtiğimiz sene içerisinde bu ICO projeleri ile Ethereum fiyatı ciddi bir yükseliş yaşamıştı. Çok büyük bir ihtimalle boğa piyasası döneminde yine bir yükselme göreceğiz. Ethereum'un tek dezavantajı herkesin proje yapabiliyor olması.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
June 22, 2018, 07:19:26 AM
bence her türlü neo. projeleri daha sağlam ve daha sağlıklı geliyor. etehereumun alt yapısı da hiç fena değil ama neo ilerleyen dönemlerde eterhereumu geçecektir.
full member
Activity: 276
Merit: 100
June 22, 2018, 07:04:50 AM
ben ethereum tercih ederim, erc20 token alttabanını kullanan ico sayısı diğerlerine göre fazla sayıda. bu icolar ethereum fiyatının yükselmesini sağlayacak. ethereum platformu gelişmeye devam ediyor.
sr. member
Activity: 546
June 21, 2018, 06:37:33 PM
Neo yatırımım var olmasına rağmen Ethereuma oyumu verdim, Ethereum platformundan sonra ortaya konan önemli farklılıklar olsa bile Ethereumun yatırımcı üzerinde yarattığı etkiyi yaratamıyorlar, erken kalkan yol alır gibi bir durum var.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
June 21, 2018, 05:52:28 PM
Ethereum’da, Neo’da yatırım yapmak için uygun fiyatta diye düşünüyorum. Bu iki coin en kötü ihtimal orta vadede kazandıracaktır ama uzun vade için güzel seçim olduklarını düşünüyorum.
full member
Activity: 138
Merit: 102
June 21, 2018, 05:05:38 PM
NEO fiyatı satın almak için çok uygun, şimdi ucuz fiyattan NEO almak isteyen alabilir. Ethereum 1400 usd gördü, 530 usd civarında fiyatlanıyor. NEO yu uzun erimli hold yaparak tutmayı planlıyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 100
June 21, 2018, 01:53:05 PM
Nedense ben de ethereumu geçemez diye düşünüyorum böyle bir algı oturmuş insanlarda çünkü eth çok zaman uğraştı etti bugünlere geldi, koltuğunu ne eosa ne neoya kaptırcak gibi geliyor bana da.
full member
Activity: 728
Merit: 151
June 21, 2018, 10:37:03 AM
neo yu bu kadar baskılayan ne onu çözmek lazım..altyapı olarak ethereum dan daha iyi ..hiç tartışmaya gerek yok..bence ethereum ilk olmanın ekmeğini yiyior..etherin tek eksiği pos..neo etheri geçemez gibime geliyor..ancak ciddi fiyatlanmaması da garip
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
June 21, 2018, 10:07:42 AM
NEO yatırımı yaparak kenara kendi bütçeme göre bir miktar koydum, ileride değerleneceğini ve bana fazla olmasada güzel bir para kazandıracığını düşünüyorum. ethereum pazar ikincisi olarak sürekli sepettte tutulmalı.
hero member
June 21, 2018, 09:10:38 AM
Neo'nun bu kadar oy alacağını sanmazdım açıkcası, etherum gelebileceği noktaları gördü açıkcası ama neo öyle değil neonun büyük bir potansiyeli var ve 10x'i çok kolay.

Açık konuşmak gerekirse ben başa baş bir mücadele veya düşük bir fark ile de olsa NEO'nun geriden geleceğini düşünüyordum fakat benimde beklemediğim şekilde bir sonuç meydana geldi. Gerek kısa vadeli olarak gerekse uzun vadeli olarak sağladığı kazanç oranlarını düşünecek olursak yine de bu sonuçlara çok şaşırmamak gerekiyor.
sr. member
Activity: 346
June 21, 2018, 06:31:18 AM
Neo'nun bu kadar oy alacağını sanmazdım açıkcası, etherum gelebileceği noktaları gördü açıkcası ama neo öyle değil neonun büyük bir potansiyeli var ve 10x'i çok kolay.
Pages:
Jump to: