Pages:
Author

Topic: NEO mu Ethereum mu? - page 13. (Read 3260 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
July 02, 2018, 11:27:39 AM
bende neo da eth da var ama ama ben neo nun  eth tan daha fazla kazandıracağını düşünüyorum çünkü eth yükselmesi neo ya nazaran da fazla oldugu için vakit neo yükselmesinde diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
July 02, 2018, 09:14:56 AM
tabi ki neo diyebilirim. bu sene neo tokenlarının yılı olacak çünkü sadece kaliteli projelerin çıkmasına onay veriliyor denetleme var
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
July 02, 2018, 09:13:17 AM
Her ne kadar Neo demiş olsakta bu senelik durum iç açıcı durmuyor bu yüzden erken acele ederek ethereum gibi oturmuş benimsenmiş coin ile kıyaslama yapmamak doğru olur. Her ikisine de yatırım yapılmalı istenirse Neo'ya ağırlık verilebilir.

Her iki seçenek de kendi teknolojileri arasında tartışmasız en iyi seçenektir fakat iki seçeneği de belirli şartlar ile karşılaştırma yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Kullanılan teknoloji, kullanıcı kitlesi, kar marjı ve değer noktaları gibi çeşitli karşılaştırmalar yapılarak iyi bir sonuç elde etmek mümkündür. En azından yatırım yapacak bireylerin kısa da olsa bu bilgilere göz gezdirmesi gerekli diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 02, 2018, 06:54:58 AM
Her ne kadar Neo demiş olsakta bu senelik durum iç açıcı durmuyor bu yüzden erken acele ederek ethereum gibi oturmuş benimsenmiş coin ile kıyaslama yapmamak doğru olur. Her ikisine de yatırım yapılmalı istenirse Neo'ya ağırlık verilebilir.
member
Activity: 406
Merit: 11
July 02, 2018, 06:26:57 AM
Neo'nun 47k civarı ikili dip yaparak döndüğünü düşünüyorum. Neo için kısa ve orta vade yön yukarı.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
July 02, 2018, 06:20:02 AM
Bende neo diyorum. Çin hükümeti bağlantısı var bir kere.
member
Activity: 182
July 02, 2018, 03:10:15 AM
Ethereum Bitcoin hareketlerine daha az tepki veriyor yani bitcoin'e tam bir rakip. Fakat neo bitcoin hareketlerine tepki veremiyor bull-run yaptiğinda diğer altkoinler gibi malesef düşüyor. Neo daha fazla kazandırabilir ama bu fiyattan ethereuma göre bu açidan neo daha avantajli.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
July 02, 2018, 02:39:04 AM
şu anda ethereum ama ilerde neo tahtını sallayacaktır.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
July 01, 2018, 03:23:51 PM
değerlenecek olması bakımından neo şu anda güzel fiyatlarda.30 dolar civarında seyrediyor.Alım için güzel seviye.Eth'nin kulvarı ayrı.BTC'den sonra eth geliyor bana göre.İkisi de güzel değerlenecektir.Birazcık zamana ihtiyaçları var sadece.
jr. member
Activity: 106
Merit: 2
July 01, 2018, 01:59:49 PM
sonuna kadar ethereum
member
Activity: 219
July 01, 2018, 10:35:47 AM
neo yeni bir atılım ve taze kan olsa da buraların ve bu teknolojinin kralı ethereumdur bunu kabul etmek gerekir tabi neo nem waves gibi alternatif ağların oluşması gayet olumlu etki yapacaktır
hero member
July 01, 2018, 07:38:01 AM
İkisi de yükselecektir fakat şu an için NEO derim, çünkü geçen seneden bu yana bilinirlik olsun, teknoloji olsun büyük ivme yakaladı ve hep olumlu gelişmelere yelken açtı.

NEO blokzincirini kullanan yeni tokenlar bile ciddi prim yaptı, Ontology gibi örneğin. Buna karşın fiyatı ayı piyasası etkisinde çok düştü, o yüzden bugünkü fiyatlara bakıldığında

NEO daha çok kazandırabilir önümüzdeki birkaç aylık dönemde...

Büyük bir çoğunluk kar marjı için NEO'yu daha çok tercih ediyor. Tabii ki bu hem en doğru seçim hemde en mantıklı seçenektir. Özellikle NEO altyapısı ile çıkartılan tüm kripto paraların son dönemler içerisinde yatırımcısına ciddi bir kazanç sağlaması da bu tercihler için ayrı bir sebep.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
June 30, 2018, 01:57:10 PM
İkisi de yükselecektir fakat şu an için NEO derim, çünkü geçen seneden bu yana bilinirlik olsun, teknoloji olsun büyük ivme yakaladı ve hep olumlu gelişmelere yelken açtı.

NEO blokzincirini kullanan yeni tokenlar bile ciddi prim yaptı, Ontology gibi örneğin. Buna karşın fiyatı ayı piyasası etkisinde çok düştü, o yüzden bugünkü fiyatlara bakıldığında

NEO daha çok kazandırabilir önümüzdeki birkaç aylık dönemde...
hero member
June 30, 2018, 10:57:15 AM
aşırı değer kaybetti, bunda açılan icoların etkisi ne derecede oldu bilemiyorum. neo icoların büyük çoğunluğu ödemeyi neo ile alıyor kendi tokenini usd ile veriyor. bu durumda icocuların neoya şuanlık fiyat istikrarı performansı yok denebilir kanaatimce.

Bugün başlamış yükseliş trendi NEO içinde olumlu bir sonuç verdi. Her ne kadar geçtiğimiz ay fiyatına göre düşük bir değere sahip olsa da bir hafta öncesine göre gözle görülür bir artış söz konusu. Ayrıca NEO ICO'ları fiyatları NEO üzerinden hesapladıktan sonra belirli bir NEO değeri ile USD fiyatını hesaplıyor ve kullanıcılarına bu değer üstünden satış yapıyor. Yani sadece USD ile fiyat söz konusu değil, her proje kendi belirlediği NEO değerlerine sahiptir.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
June 30, 2018, 09:55:08 AM
aşırı değer kaybetti, bunda açılan icoların etkisi ne derecede oldu bilemiyorum. neo icoların büyük çoğunluğu ödemeyi neo ile alıyor kendi tokenini usd ile veriyor. bu durumda icocuların neoya şuanlık fiyat istikrarı performansı yok denebilir kanaatimce.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 30, 2018, 01:07:48 AM
Önce 50 doların altına salmaz dedik, sonra 40 doların altına salmaz dedik. Biz dedikçe düştü düştü ve 30 doların bile altını gördü Cheesy
En güvenilen coinlerden birinde bile bunu görünce insanın keyfi kaçıyor. Al sana 10000 dolar, şu anda ne almak istiyorsan onu al deseler tercihim şu şartlar altında NEO'dan yana olurdu Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 29, 2018, 07:21:20 PM
tabiki ethereum. kıçı kırık neo etherle yarışabilir mi arkadaşlar mümkün mü sizce. olanaksız bir şey. ama tabiki şu anda geldikleri fiyata baktığımızda hangisi kısa vadede kazandırı derseniz neo kazandırır derim. gerçekten inanılmaz rakamlara geriledi.

Neo'nun bu kadar düşmesini tahmin etmek kolay değildi. Elde nakit olan için büyük fırsat haline geldi. Ethereum da düştü ama en yüksek seviyelerinden kaç kat düştüğüne bakarsak farkın çok açık olduğunu görürüz. Umarım en kısa sürede ikisi de yükselmeye başlar.
full member
Activity: 350
Merit: 102
June 29, 2018, 04:01:58 PM
tabiki ethereum. kıçı kırık neo etherle yarışabilir mi arkadaşlar mümkün mü sizce. olanaksız bir şey. ama tabiki şu anda geldikleri fiyata baktığımızda hangisi kısa vadede kazandırı derseniz neo kazandırır derim. gerçekten inanılmaz rakamlara geriledi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
June 29, 2018, 03:11:14 PM
Oyumu NEO'dan yana kullandım. Fiyat hedefi olarak bakarsak Ethereum'un potansiyeli 3,000 USD'dir bence. Yani şimdiyle kıyaslarsak 5X yapabilir orta vadede.
NEO'nun fiyat hedefini ise 500 USD olarak öngörüyorum orta vadede. Şu anda 28 USD. Ocak ayında 160 USD'yi görmüştü. Önü açık, 20X yapabilme potansiyeli var. YTD!
newbie
Activity: 182
Merit: 0
June 29, 2018, 02:26:33 PM
Potansiyelinden ötürü hep neo diyordum ama son dönemdeki serbest düşüşü nedeni ile güvenim sarsıldı.
Ethereumun bir şekilde alıcısı oluyor, düşüş çıkış devam ediyor.

+1
Son dönemde gerçekten hiç tepki vermedi, ethereum marketin kötü olmasına rağmen yükseliş denemeleri yaptı.
Pages:
Jump to: