Pages:
Author

Topic: İNGBANK HESABIMI KAPATTI ( PARİBU'YA HAVALEDENDOLAYI) - page 2. (Read 768 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
bankaların ne yaptıkları bellı değil ya gecende benım hesabı dondurmuşlar. kendı karları olmuyor bu işten sadece köprü olarak kullanıldıgından sanırım bu tarz engellemelere gidiyorlar.
member
Activity: 564
Merit: 19
Siz hala bu dönemde bankalar ile mi çalışıyorsunuz? Az sabredin, kriz çıktığında gelip 5 kuruşunuz için 5 takla atacaklar...
full member
Activity: 333
Merit: 101
birlik olmak gerekli bankaların keyfi hesap kapatmalara karşı. yakın bir olay oldu bilmiyorum takip ettiniz mi fb-bjk basket maçında şenol güneşi protesto eden finansbank genel müdür yardımcısına  tepki olarak bjk taraftarları hesaplarını , kredi kartlarını ve pos cihazlarını kapattılar 2 günde 7500 üzerinde kapanış olmuş finansbank hemen kriz masası oluşturmuş. toplu bir tepki verilmedikçe bu tip uygulamalar sürecektir.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
İNGBANK'ın yapabileceği en iyi şey bu mağduriyeti en kısa zaman da halledip hatayı yapan personeli ve kurum adına özür dilemek olacaktır. Aksi takdirdeki hiçbir hareket kabul edilemez.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
Herkes işini yapsa böyle durumlar ortaya çıkmayacak. Ama yok durur mu biri oradan başka birşey söyler biri başka birşey söyler. Sanki yasal olmayan birşey yapıldı. Buna bir dur demek lazım. Böyle böyle başlarlar sonrası problem olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Yasal olarak bir problem yokki ortada . Niye bu mallar hesabı kapatıyor . Mevla çok yüksekse eğer gözlerine batmıştır .
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Türkiye'deki bankalar BDDK'ya bağlı mevzuat olarak, dolayısıyla mevzuat olmadan da herhangi bireysel bir karar vermeleri söz konusu değil. Demek istediğim şu; göreceli olarak bankalar işlemlerinde farklı kararlar veremezler, ya hepsi kabul eder yada red, bunu da bağlı oldukları mevzuata göre yaparlar. BDDK'ya şikayet edebilirsin çünkü henüz BDDK nezdinde de mevzuat çıkarılmadı yani kripto paralar yasaklı değil.
bddk nın herhangi bir şey demediği konularda kendi istediklerini yapıyorlar , bu konuda öyle bir konu bankaların müşterilerle çalışmama hakkı var bu haklarını kullanıyorlar.
Benimde hesabımı kapattılar çok yazdık ama forumda kayboluyor mesajlar..
full member
Activity: 406
Merit: 104
Bu tip havale işlemlerinde kapanmalar sık sık yaşanıyor, bankalar bunu, ileride olası problemler yaşamamak için yapıyorlar, ama tabi olan yatırımcıya oluyor bu yüzden
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Korkacak bir şey yok isterse masak'a bildirsin. Sen yanlış bir şey yapmıyorsan hiçbir sorun yok... Hesabı ticari olarak kullanmıyorsan bu yanlış bir durum onun dışında sorun olmaz.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bankaların herhangi bir mevduat olmamasına rağmen böyle işlemler yapmları saçma sapan bir durum, umarım geriye dönük garip bir vergilendirme falan olmaz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
benim hesabım kapanmadı ancak benzer bir olay benimde başıam gelmişti ing'de beni sadece uyarmışlardı uzun yıllardır geçmişleri olan bir müşterileri olduğum için böyle olabilir
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bazen şube bazında da işgüzarlık edenler olabiliyor hesaba gelen meblağlar incelenirken nerden gelmiş nereye gitmiş bakınca borsa ismini görüp endişelenen şubeler de var bana göre saçmalık bu suç değil bir şey değil.
Şubeler de bu endişeler de bir kişinin ahmaklığı üzerine şube müdürünün böyle saçma hareket etmesi derken bu tarz mağduriyetler oluşabiliyor.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Bazen şube bazında da işgüzarlık edenler olabiliyor hesaba gelen meblağlar incelenirken nerden gelmiş nereye gitmiş bakınca borsa ismini görüp endişelenen şubeler de var bana göre saçmalık bu suç değil bir şey değil.
newbie
Activity: 15
başka banka mı yok sanki. hem ne olacak kardeşim hesapları kapatsalar. insanlar elden alır satar. bunlar engelleyemez böyle şeyleri.
jr. member
Activity: 58
eger gerçekten sebep buysa çok saçma. zaten onlarca bankaya transferler yapılıyor. madem bir usulsüzlük var paribu hesabını kapatın kardeşim. sebebin bu olduğunu sanmıyorum.
member
Activity: 448
Çok ilginç Ing bank ile çalışan bir çok arkadaşım var paribuya para gönderip çeken , şu ana kadar onlar herhangi bir sorun ile karşılaşmamışlar ,acaba başka bir neden olabilirmi ,yada yeni yenimi başlıyorlar hesapları kapatmaya?
newbie
Activity: 112
sanırım kaba tabirle "boynuzun kulağı geçmesini istemiyorlar" tedbiri şimdiden alıp size sözde gözdağı vermek istemişler. ancak alternatif bankalr çok.
newbie
bu tip hesap kapatma olayları sık yaşanmaya başladı, genelde hep yapılan hesap kapatmalar ya havaleden ya da eft yapmaktan ileri geliyor
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Ben de fazla hesap kapatma olayı görmedim ama bu durumdan muzdarip olanlar da var. Yasal düzenleme olmadığı için ne yazık ki keyfi uygulamalar mevcut dikkatli olmakta fayda var.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
demek ki dikkat etmek lazım, ing de böyle durumlat yaşayıp mağdur olunuyor, ben zaten anlamıyorum bir banka neden böyle yapar
Pages:
Jump to: