Pages:
Author

Topic: İNGBANK HESABIMI KAPATTI ( PARİBU'YA HAVALEDENDOLAYI) - page 4. (Read 768 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Enpara en iyisi. hem karışan eden yok hem de devamlı işlem yaptığım için ayın müşterisi oluyorum bir sürü kampanyası oluyor. yemeksepetiydi sinema bileti spotfy falan.

ha bence aramızda ing bank kullanan varsa bankayı arayıp kapattırsın hesabını sebep olarak sorduklarında da bitcoin ticareti için kullanılan hesaplar kapatılıyormuş diyebilir. kendi kafasına göre işlem yaptıkları zaman neyle karşılaşacakları konusunda bundan sonrası için bilgi sahibi olmuş olurlar.
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
İng bank yannış yapmış hesabı kapatarak  bize göre ama belkide bildiği bir şey vardırda ondan kapatmıştır başını ağırtmamak için belkide ilerde devlet legal görmez filan diyede olabilir .
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Ben sürekli işbakasından işlem yapıyorum daha bir sorunla karşılaşmadım. İlginç bir durum hiç uyarı gelmeden böyle bir işlem yapılıp müşterinin dışlanması.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
ING bank neden böyle bir şey içine girmiş anlamadım yani ne diye kapatırsın ki müşterinin hesabını?  ben olsam kapatmam yasak değil bir şey değil
member
Activity: 336
Merit: 11
Sukur daha boyle bir durumla karsilasmadim. Hesabin kapatilmasi oldukca can sıkıcı bir durum.
member
Activity: 322
Merit: 12
Miktari ne kadardi acaba. Direk olarak enpara kullanirsan daha rahat olabilirsin. Daha bir sorun yasamadim.
member
Activity: 574
Merit: 14
ingbank hesabında ne kadarlık para transferi yaptın o bilgi olsaydı biz de faydalanır, dikkatli olurduk. gerçi para çektiğim yok da bilgi, paradan daha değerli günümüzde. farklı banka hesaplarını da kullansanız ay sonunda raporlanıyor. akrabaların, aile içinden birilerinin borsa ile değil forumdan coin bozdurulması ve onların banka hesaplarının kullanılması gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bazı bankalar kredi kartı ile kripto para yatırımında sorun çıkarıyor, normalde kendi hesabınızdaki parayı istediğiniz yere havale edersiniz, tuhaf bir durum. Banka işlemi gerçekleştirmeyip gerekçesini açıklar, hesabınızı kapatmaları anormal bir bankacılık tutumu, enteresan.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Her banka kripto para yatırımlarıyla ilgili kendi karar alıyor, şimdilik devletlerin bankalar üzerinde böyle bir yönlendirmesi yok diye biliyorum. İNG Bank’la ilgili böyle bir olayı ilk kez duydum.
member
Activity: 63
geçmiş olsun hesap kapatma berbat bir durum
newbie
Activity: 280
Merit: 0
hesap kapama yaşamamak için bir seferde çok fazla değil de, taksit taksit çekim yapın hocam, öbür türlü çok fazla göze batıyor adamlar da mecbur kapatıyor
member
Activity: 266
İng bankın ne işi var bu kadar basit bir işle. Sana mı soracaklar btc ile işlem yapanları ve hemen listesini mi vereceksin? banka değil dedektif maşallah. Daha kimse seninle çalışmaz bu piyasadan. Başka bankalara giderler hesap açmaya. Grin
member
Activity: 308
Bence başka bir sebepten dolayı hesabınız kapatılmıştır veya banka bitcoini bahane ederek hesabını kapatmaya zorladı. Anladığım kadarıyla sende çok direnmeyip kapatmışsın hesabını.
member
Activity: 196
Saçma bir hareket olmuş bence. Bankaya ne ki müşteri istediği yerden parayı çeker istediği yere yatırım yapar.
Özellikle enpara bu konularda sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum, bir bakabilirsiniz.
member
Activity: 308
Bir banka nasıl olur da müşterisine hesap kapattırır anlayamadım. Gayri resmi bir iş mi ki yaptığınız size hesap kapattırmışlar. Ben yerinizde olsam kapatmaz inadına hesabı açık tutardım gerekirse mahkemeye vermekle tehdit ederdim.
member
Activity: 268
Merit: 12
bankanın sorumluluk aldığı bir durum yok ortada. ayrıca herhangi bir yasa da yok olumlu veya olumsuz. bunlar neye dayanarak kapatabiliyorlar ki hesabı.
full member
Activity: 406
Merit: 104
bu tip hesap kapatma olayları sık yaşanıyor bu sıralar, dikkatli olmak lazım yapılanlara da dikkat etmek lazım çünkü çok fazla kafaya göre banlama yapıyorlar
member
Activity: 378
Merit: 55
Tek bankaya bağlı kalmamak gerekiyor. Ne kadar iyi olsa da sadece enpara için de bu geçerli. enpara işbankası ve yapı kredi 3'ü de olacak. bu bankalarda herhangi bir sıkıntı olmazda ola ki oldu diğeriyle. insiyatifiyle kapatmak isteyen olursa kapatsın. diğerine geçiş yaparsın.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Enpara kullanmalisin dostum en rahati o bence. 1 yildir enparayla islem yapiyorum daha bir sorun yasamadim.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Kesinlikle subeyle alakali bence. Su ana kadar hic bir sorun yasamadim ben ama bir kac arkadas daha soylemisti sorun yasadigini ama farkli subelerden islerini hallettiler.
Pages:
Jump to: