Pages:
Author

Topic: İNGBANK HESABIMI KAPATTI ( PARİBU'YA HAVALEDENDOLAYI) - page 7. (Read 768 times)

jr. member
Activity: 294
Merit: 5
kendi götlerine göre iş yapıyorlar. çok takılmamak gerekiyor. hepsi ayrı bir kralcı olmuş.
Baştaki bir şey demediği müddetçe de başımıza hiç bir şey gelmez.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Bu bankalar yok mu bu bankalar bildiğin yasal tefeciler anlamadığım nokta şu bu bankaların hepsi özelleşip yabancıların eline geçmedi mi neden böyle bir hesap kapattırma yapsınlar ki sonuçta bankadakiler emir kulu ne derseler onu yapmak zorundalar demek ki ingilizler bitcoin e bulaşmak istemiyor
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
ING Bank'la ilgili forumda daha önceden buna benzer şeyler okudumuğu hatırlıyorum. Bankanın yaptığı işlem tamamen keyfi. Bunu yasal bir zemine oturtmadan zorla hesap kapattırmışlar.
Ben de Paribu'yu kullanıyorum, EFT'lerimi genellikle Yapı Kredi üzerinden gönderiyorum birkaç aydır. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Şu ana kadar QNB de bir sıkıntı olmadı . Fakat koltuklarını kaybetmek korkusu ile yılanın başını ufakken ezmek istiyorlar .
member
Activity: 364
Merit: 10
İşlemlerimi ingbankla gerçekleştirmiyorum ancak böyle bir hamle saçma olmuş bence. Bu yatırımı yapmak tamamen kişisel bir tercih.
İşlem yaparken sıkıntı çıkarmayan bankaları kullanmaya devam ederiz, başka türlü bir sorun çıkacağını şu an için sanmıyorum.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Ben de ingbank kullanıyorum ve paribuya eft yapıyorum. Bana henüz bir şey söylemediler. Hesabımı kapatmamı söylerlerse kapatmayacağım inadına bakalım ne yapacaklar kapatıyorlarsa kendileri kapatsınlar bana niye kapattırıyorlar. Sonuçta yasa dışı bir iş yapmıyoruz ve hesabı kendileri kapatamıyorlar anladığım kadarıyla. Biz kendi isteğimiz ile kapatıyormuşuz gibi zorla kapattırıyorlar. Olmaması gereken eft ne oluyor size mi soracam nereye eft yapacağımı. Paramı her ihtimale karşı aktarırım başka bir yere kapatmam hesabımı uğraşsınlar masakla falan banane.
newbie
Activity: 53
bu bankalara ne oluyor onu merak ediyorum. kripto riskli diye yatırmamızı istemiyorlarmış. para benim değil mi istersem hepsini vegasta kumara yatırırım arkadaşım size ne.
newbie
Activity: 8
   İng zaten kullandığım bi bankaydı bide Paribu bi aralar sadece ingbank Ibanı verdiği için haftasonları yada akşamları yani eft saatleri dışında para atarken rahat olduğu için ingden atıyordum.
   Masaktan birşey çıkacağını ben de sanmıyorum ama dediğin gibi belli olmaz burası ortadoğu Smiley bi lafa bakar. İng kullanan diğer arkadaşların bilgisi olsun yine de.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Bu zamana kadar sadece enpara hesabımla işlem yaptım. herhangi bir sorun yaşamadım. üstüne banka ile de görüştüm prosedürlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını bu zamana kadar da herhangi bir hesabı kapatmadıklarını söylediler.
madem insiyatifleri doğrultusunda btc alımı için yapılan eftleri kabul etmiyorlar bankayı kullanmazsınız olur biter. masak ile sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum bunu da bankada çalışan uzman arkadaşımla ve vergi daireleriyle görüştüm. şu anda herhangi bir sıkıntı yok yani. tabi ilerleyen günlerde ne olur bilemeyiz burası Türkiye Cumhuriyeti hepsi bir adamın bir sözüne bakar.
newbie
Activity: 8
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum , pek birşey de yazmamıştım daha , ilk mesajım keşke farklı olsaydı. Başlıkta da belirttiğim gibi bugün ingbankdan arandım ve "olmaması gereken havale ve eftler" den dolayı  şubeye gidip hesabımı kapatmam gerektiği söylendi ve sorularıma cevap verilmedi. Şubeye gittiğimde  İngbankın bitcoin ticaretine karşı olduğu vs gibilerinden birşeyler ve Paribuya yapılan toplam 3-4 havaleden dolayı hesaplarımın kapanıcağını söyledir. İçerdeki parayı çektim hesaplarım kapandı. Masak filan gibi bişeyler gevelediler, masakla ilgili de endişelenmeli miyim diye sorunca "yok bu bankanın insiyatifi oralardan sıkıntı çıkmaz" cevabı aldım. yani banka tamamen kendi insiyatifiyle hesaplarımı kapadı. Başına benzer bir durum gelen varmı?
Pages:
Jump to: