Pages:
Author

Topic: İngiltere’de kripto parayla BMW almanın önü açıldı - page 2. (Read 1355 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Biraz da satılsa bitcoinle bu satışa çıkarılan mallar ve bir hacim oluşsa pazardaki diğer rakip firmalarda bitcoin ve türevleriyle ödeme almaya başlar.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
başlık biraz manipülatif olsa da detaya takılmayıp olayın bayaa sevindirici bir gelişme olduğunu söylemek istiyorum. şimdi mercedes düşünsün.  Grin
member
Activity: 140
Merit: 18
Fiyat hareketlerinden dolayı uykusuz kaldığım günleri özledim, kimsede bmw alacak para kalmadı ki, önü açılsa ne olacak hareket lazım hareket.
member
Activity: 87
Merit: 10
İnşallah bizlerde o seviyelere ulaşırız en kısa zamanda Smiley bmw en büyük hayalim..

Biz bu düşüşlerle küçük yatırımcı olarak hiç bir şey alamayız en sonunda pes ettirir bıraktırırlar bizde bu sektörden bize kalan piskolojik bir bunalım ile hayatımıza devam ederiz
member
Activity: 140
İnşallah bizlerde o seviyelere ulaşırız en kısa zamanda Smiley bmw en büyük hayalim..
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Bayi kendi insiyatifiyle yapmış büyük ihtimalle bence al sat için bitcoini kullanmak şimdilik pek akıllıca değil. Çok oynak fiyatı alan ve satan için büyük risk.
member
Activity: 86
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
büyük markalarla crypto paraların beraber anılması bile hoş
newbie
Activity: 7
Bu piyasa boyle giderse her zaman önü açılacak demektir bu guzel fırsatların habercisidir
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Tabi ki bu BMW tarafından alınmış bir global kampanya değil. Ama bir umut ışığı elbette ki. Adamın BMW acentası var, galerisi var ya da her ne ise, şahıs yani. Ben kripto parayla satarım arkadaş demiş, olay bundan ibaret ama, eşşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmüş müdür, bence evet... Güzel bir hamle... Cool
jr. member
Activity: 236
Burda da nasıl onunu kapatırız diye proje uretelim millet gelecek goruyor bu teknoloji de ve guven artıyor devamı da gelecek
full member
Activity: 571
Merit: 113
Böyle güzel haberleri duymak insanı sevindiriyor. Kripto dünyasının önü açıldıkça piyasa her geçen gün daha güzelleşecektir. Nicelerinin gelmesi dileğiyle
newbie
Activity: 119
Şu haberler bu teknolojinin ne kadar kaçınılmaz ve görmezden gelinemez olduğunun en büyük kanıtı. Şu aralar böyle haberleri tek tük duyuyoruz. Ama aşikar ki yakın zamanda bu haberleri daha çok duymaya başlayacağız. İşte o zaman gerçek boğayla karşılaşacağız. Bu teknoloji için ponzi diyenlerin, her türlü karalama politikası takınanların suratlarını çok merak ediyorum o zaman.
jr. member
Activity: 420
Çok güzel bir haber gerçekten. Umarım ilerleyen zamanlarda bu tip haberleri daha çok duymaya devam ederiz.
jr. member
Activity: 98
Bu gelişmeler iyi yönde olduğumuzun habercisi, dünya zaten bir değişime doğru gidiyor bakalım ilerde daha neler duyacağız...
member
Activity: 126
BMW tüm dünyada kripto para ile satış kabul etse çok iyi bir gelişme olur. Muhtemelen bu bayi kripto para kullanan, bu alanda çok para kazanmış ve kripto paraya bizim gibi güvenen birisidir. Ama kripto paranın reklamı için güzel bir gelişme. Tek merak ettiğim boyle bir satışta vergilendirmeyi nasıl yaptı, satışı ne kadar ve hangi para birimi üzerinden  gösterdi?Tabiki euro olarak göstermiştir.Oyleyse kripto para olarak satış yapmış olmuyor aslında.
newbie
Activity: 84
dalgalı olması o kadar önemli değil zor gibi geliyor ama anlık dolara veya tethere çevrilir böyle bir program yapar veya yazılım oluştururlar olur biter. Yaygınlaşması için daha çok insanın elinde kripto para olması gerekiyor ve kriptoyla ödeme taleplerinin artması gerekiyor.
newbie
Activity: 70
bunların daha çok yaygınlaşabilmesi için bitcoin ve diğer kripto paraların bu kadar dalgalı olmaması gerekiyor bence.
copper member
Activity: 224
Güzel gelişmeler. Bu tür haberlerin artması gerekiyor. Ve zamanla artacağına inanıyorum. Hatta açık açık ilan edilmedende el altından bitcoin ile ticaret yapılıyordur. İstanbul'da bir inşaat firmasının bitcoin ile daire sattığını duymuştum bir ara.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
yakın zamanda bir de futbol takımı bitcoin ile satılmıştı. bunların her birisi kripto para piyasası için güzel gelişmeler demektir.
jr. member
Activity: 94
Güzel gelişmeler. Ancak crypto paralar ile ödemelerin yaygınlaşması için biraz daha zamana ihtiyaç var diye düşünüyorum. Biraz daha oturması gerekiyor. Eninde sonunda bu teknoloji hayatımızın her alanına girecek
Pages:
Jump to: