Pages:
Author

Topic: İngiltere’de kripto parayla BMW almanın önü açıldı - page 4. (Read 1385 times)

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Bunu kripto parayla BMW alabilecek kadar param olduğu zaman hatırlamaya çalışırım. Şaka bir yana kullanımı arttıkça değeri artacaktır. Bu nedenle çok güzel bir haber.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
herşey yasaya uygun ise tartışılmaz. bmw olur bugün yarın farklı araba markası. elektronik ürün satan zincir mağazalar asıl insanların ihtiyacı bu gibi. gıda, ev yapı malzemelerine yönelik mağzalar.
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Haber iyi ama abartacak çok bişey yok, bayi ha para kabul etmiş, ha altın, ha kripto para hiç bişey farketmez. Bu o bayinin insiyatifine kalmış bişey. Bmw ile alakası yok yani.

Hocam bu olay paradan altından ziyade bitcoinin artık dünya markası bir üründe bununla ticareti başlatıyor olmasıdır. Bugün bir galeri bmw satışında kullanır yarın tüm araçlarda kullanılır. Haberi önemli kılan bu zaten. Bugün 1 yarın 5 yıllar sonra 500 sektörde kripto paraların kullanabilir. Mesela bitwatt elektrik ödemelerini yanılmıyorsam bulgaristanda kendi kripto parası ile yapmaya başlamıştı bunun gibi haberler önemli.
newbie
Activity: 53
Bunun için de özel coin çıkarılması daha doğru olabilir, bitcoin transferi hem masraflı hem uzun sürebiliyor. Fiyatı daha az volatil olacak ve transferi kolay bir altcoin daha mantıklı olabilir
jr. member
Activity: 462
bu tarz haberleri çok sık duymaya başladık piyasa pek tepki vermiyor ama patlamaya hazır bir güç oluşturuyor alttan alta. gelecek boğa çok daha etkili olacak gibi görünüyor.
newbie
Activity: 98
Şimdilik çok basit gibi görünüyor ama bu bir balangıç yarın da başka marka bir araba olur sonrasında bir bakmışız bütün marka arabaları bitcoinle alabiliyoruz.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
Bir BMW bayisi, kripto paralar aracılığıyla ödeme kabul edeceğini açıkladı. İngiltere merkezli Stephen James BMW, müşterilerin Bitcoin ile yeni araçlar için ödeme yapmasına izin verecek.

Stephen James, Londra ve Kent’teki şubeleri bulunan yetkili bir BMW bayisi. Bitcoin ödemeleri teklifleri sektör için önemli bir ilk ve günlük satıcılar.

Bu, Alman otomobil devinin Blockchain tabanlı teknoloji ile ilk etkileşimi değil. Daha önce de bildirdiğimiz üzere, şirket son zamanlarda bayiliklerin kiralık ve ödünç alınmış araçların kilometresini izlemek için Blockchain çözümlerini kullanmalarına izin veren bir program başlattı.

BMW aynı zamanda otomotiv endüstrisi için Blockchain uygulamalarının geliştirilmesini daha da ileriye götüren otomobil şirketlerinin bir konsorsiyumu olan MOBI’nin bir parçası.

Lokal anlamda etkili görülen bu tarz olayların kripto paraların adopsiyonu bakımından önemi tartışılmaz. Özellikle BMW gibi dev firmaların sektörde daha aktif bulunması, gelecek için önemli adımlar.

Hocam bu süper habermiş sonunda bu haberleri duymaya başladık. Bu bir boğa piyasası habercisi olabilir mi? Yeni bir FOMO yine bir FOMO beklentisi içine giriyorum. Şu 2018 in kayıplarını inş. 2018 bitmeden çıkarırız.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Valla güzel bir haber bu. BMW gibi dev bir firmanın kripto dünyasını ciddiye alması takdire şayan bir olay. Umarım, bizim ülkemizdeki firmalarda kripto paralarla ödeme yapılmasını kabul eder de piyasa biraz haraketlenir.
newbie
Activity: 294
helal olsun valla ne güzel bir haber, böyle böyle kullanımı artacak diye düşünüyorum ben
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Yavaş yavaş bu adımlar atılacak ve tecrübe edildikçe hem kripto paralar şekillenecek hemde stabilleşecektir. Çağı yakalayanlar pastasının en büyük dilimlerini alacaklar. Geçenlerde de bir token üzerinden ev tadilatı ödemesi gerçekleşmişti.Umarım kullanım alanları daha da yaygınlaşır.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Haber iyi ama abartacak çok bişey yok, bayi ha para kabul etmiş, ha altın, ha kripto para hiç bişey farketmez. Bu o bayinin insiyatifine kalmış bişey. Bmw ile alakası yok yani.
newbie
Activity: 56
rte elon musk'ı buraya davet etti ve tek derdi reklam yapmaktı. ben bu tarz yatırımlara devletin destek vereceğini sanmıyorum. biraz yaygınlaşsın hemen vergi almanın yollarını ararlar, bizdeki vizyon bu kadar. uzun bir süre daha ne ingiltere ne de bmw kafasında olabiliriz. türkiye'de kişisel çabasıyla ilerleyenler bu pastadan pay alacak, daha büyük bir şey beklemeyin.
newbie
Activity: 98
Eğer bu iş rağbet görürse günlük olarak çok miktar alım satım işlemi gerçekleştirilmiş olur ve piyasayı fiyat olarak değilse de hacim olarak canlandırmaya katkı sağlar
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Hocam bunlar firma değil kişisel çabalarla olan çalışmalar . Bizim ihtiyacımız artık Bmw'nin direk açıklama yaparak kendisinin araba alım satımlarında resmi ödeme biçimi olarak  tanıyacagını belirtmesi gerekiyor .
jr. member
Activity: 84
Buunlar tek başına pek işe yaramıyor şimdilerde bitcoin ödeme sistemlerini durduran şirketleri duyuyoruz. Bu teknoloji hala emekleme aşamasında ve büyük paralarla yapılan alışverişlerde insanlar güvenemiyor
newbie
Activity: 112
İngilteredeki BMW bayisinin bitcoin ile araba satması BTC piyası için müthiş bir gelişme buda ilerki zamanlarda ingilterede heryerrde BTC ile ödeme yapılacağını sonra tüm avrupa ülkelerinde yaygılaşacağının işareti hayırlı olsun herkese

newbie
Activity: 168
Satan bmw den ziyade bayi gibi geliyor bana. Bayi kendi insiyatif almış.  Güzel haber ama vergi konusu büyük sıkıntı devletler için onu çözülmediği sürece iş çok zor.
jr. member
Activity: 182
Güzel haber. Krptonun gelişimi ve kullanımının yaygınlaşması açısından böyle büyük firmaların bitcoinle işlem yapması olumlu . Daha da artarak devamı gelir inşallah
member
Activity: 448
Merit: 12
Son zamanlarda birçok otomobil firması blok zinciri konusunda ortaklıklarda bulundu. Bundan dolayı ben blok zincirine bu derece ilgi duyan firmaların kripto paralar ile ödeme alma konusunda sorun çıkartacağını zannetmiyorum  Smiley
member
Activity: 322
Merit: 32
BMW bayiisi kabul edecekmiş Smiley Adam zaten kripto paralara yatırım yapıyordur muhtemelen öyle olmasa bile anlık kurdan hemen bozup parasını havale olarak alabilir ve dalgalanmalardan etkilenmez.Kullanım alanı daha fazla artarsa bizim için hem kullanım hemde yatırım açısından çok güzel olur.
Pages:
Jump to: