Pages:
Author

Topic: İngiltere’de kripto parayla BMW almanın önü açıldı - page 3. (Read 1355 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
kripto paralarla ne kadar çok şey satılırsa ve alınırsa o kadar çok yayılır diye düşünüyorum ben
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Kişisel bir olay ama yavaş yavaş bazı şeylerin reklamının yapılması iyi oluyor.
newbie
Activity: 65
bizler ne zaman "When BMW?" diyebileceğiz acaba  Grin Ülkemizde TL almış başını düşüyor, Dolar almış başını yükseliyor.. Ne olacak bu halimiz..
member
Activity: 196
Merit: 10
Direk web sayfasina giris yapinca sadece 0 ve 2.el arac fiyatlari £ olarak gosteriliyor , yani direk btc ile arac satin alamiyorsun , £'yi BTC cevirip transfer ettigin zaman kabul oluyor.
newbie
Activity: 4
Güzel bir gelişme bizim ülkede de açılsa keşke ama o zaman kriptoparanın yarısı zaten vergiye gidecektir hehe
newbie
Activity: 112
Bayii sahibinin yaptığı bir uygulama gibi duruyor. Pek etki etmez bütün bmw bayiileri kabul etse işler o zaman değişirdi onunda olma ihtimali pek yok.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Dünyadaki devasal firmalar blockchaine ilgi duyup yatırım yaptıkça bu şekilde daha fazla haber duymaya başlayacağız. En son samsung firmasında da bu şekilde bir gelişme vardı.

Samsung u duymamıştım buda güzel bir gelişme, eminim yakında çok daha fazla firmadan bu tarz haberler gelecektir.
jr. member
Activity: 196
Dünyadaki devasal firmalar blockchaine ilgi duyup yatırım yaptıkça bu şekilde daha fazla haber duymaya başlayacağız. En son samsung firmasında da bu şekilde bir gelişme vardı.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Güzel haber bmw zaten blockchain teknolojisiyle de ilgileniyor. DOVU projesini deniyordu sanırım oradan biliyorum bu tarz gelişmeler ile ileride hiç kimse parasını çevirmeye gerek duymaz belki  Smiley
jr. member
Activity: 630
Demekki artik bitcoin yavas yavas asil kullanim amacina ulasiyor denebilir. Yani bitcoin yatirim araca degil ilerleyen zamanlarda odeme araci olarak kullanilacak. Bu tur orneklerin daha fazla artacagini dusunuyorum. Onceki yillarda fiyatlar cok sert ve hizli bir sekilde degistiginden odeme araci olarak kullanmak cok zordu. Ama bugunlerde fiyatin stabil olmasi odemelerde kullanilmasini kolaylastirabilir. Marketlerdede kullanilmaya baslanirsa sasirmamak gerekir.
newbie
Activity: 29
Güzel haberler, hiltonda ağustosta ödeme olarak kabul edecekmış.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
tam aradığım fırsat Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
biz TL ile BMW alamıyoruz bırak btc ile bmw almayı. Bu vergilerle pahalılıkla standart araç bile alamıyoruz arkadaş..

😀 Valla haklısın hocam alcak duruma gelsek nerdeyse 1 tane kendimize 2 tane devlete alıyoruz.Neyse yavaş yavaş kullanımı artıyor en azından.
newbie
Activity: 14
güzel bir uygulama olmuş ben destekliyorum neden derseniz kullanımı artıyor böylece
newbie
Activity: 126
Bu tür gelişmelerin çoğalması bitcoin ödeme aracı olarak kullanılmıyor diyenlerin savlarını çürütecek bir tek karşılığı yok savı kalacak
newbie
Activity: 65
biz TL ile BMW alamıyoruz bırak btc ile bmw almayı. Bu vergilerle pahalılıkla standart araç bile alamıyoruz arkadaş..
newbie
Activity: 51
büyük firmalar btcnin artık bir parasal ve uzuns üreli fiyatı olacağını kabul ettirdi sıra devletlerde hele ki 3. dünya ülkelerinin btc üzerinde yatırımlarının olması gerekli diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
evet bu işte btc nin hayatımıza daha da girdiğinin her söylendiği gibi bir göstergesi. dünya bunun önünde duramayacaktır.
newbie
Activity: 238
kripto paralar ile hemen her gün farklı farklı şeyler alınmaya başladı, bu da yayıldığını gösteriyor kripto paraların
member
Activity: 350
Merit: 10
Zaten önemli olan bitcoin başta olmak üzere  kripto paraların günlük hayatımızda kullanım alanının olması. Bence Harika bir fikir. Umarım satışları artar da başka işletmeler için örnek olur..
Pages:
Jump to: