Pages:
Author

Topic: nişantaşında bitcoin atmsi - page 2. (Read 1410 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
December 30, 2018, 09:40:57 AM
Bu atm de işlem yapan var mı? Gerçekten çok merak ediyorum komisyon ücreti vs alıyorlar mı? borsalara göre aldıkları komisyon ücreti ne kadar acaba? Bu gelişmelerinden hızla artmasını temenni ediyoruz

https://www.youtube.com/watch?v=4U5FsTaHFcE

burada inceleme videosu var. tc no bilgisi verilmemesi gerçekten güzel. istediğin gibi bitcoin bozdurabilirsin. günde en fazla 500 lira şimdilik ama ilerde günlük limit de artacaktır. kullanımı da gayet kolay.

TL'yi bitcoine dönüştürme ve bitcoin satın alma işlemleri videoda anlatıldığına göre hızlıca yapılıyor.
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
December 30, 2018, 09:15:48 AM
Bence geç bile kalındı atm için çünkü bütün ülkelerde birkaç tane var. Bu uygulamalar sayesinde bitcoin kullanımı yaygınlaşıp günlük hayata geçebilir.
jr. member
Activity: 420
December 27, 2018, 11:55:33 AM
atm'nin koyulması güzel bir başlangıç fakat reklam ve pazarlamaya ben de yeterince ilgi ayırmadıklarını düşünüyorum. tabii o da zamanla olacaktır.
member
Activity: 532
Merit: 29
December 26, 2018, 04:49:27 PM
Bitcoin ATM'si işlevi yerine reklam ve tanıtım olarak düşünülünce oldukça mantıklı hareket.

Adamlar borsalarının adını ATM üzerinden akılda kalıcı şekilde tanıtıyorlar. Kendilerinin de ATM'deki işlem hacminden bir beklentileri yoktur. Bu şekilde bakınca diğer borsalar da yakın zamanda böyle bir girişim gerçekleştirebilirler. Ayrıca kripto paralarla ilgisi olmayan insanların dikkatini çekmesi açısından da oldukça olumlu olmuş.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
December 24, 2018, 07:22:09 AM
bende bunun fake ini kuracam bir kac yere...
gönderince btc leri sana fake tl verecek, sen cakana kadar bende btc leri satar köse olurum aq..
atm kim neden kullansin paribu btcturk gün icinde cekim varken.
adamlar reklam olsun diye koymustur bir tane oraya
full member
Activity: 686
Merit: 101
December 23, 2018, 04:50:19 PM
Bunlar dahi boğa habercisidir bence zaten düşüşte olan ve sürekli imajı çizilen bir iş için yanlış hamle olurdu borsalar yada buyuk sermayeler sokağa para atmaz heralde iyi reklam iyi zamanda.
member
Activity: 252
Merit: 10
December 23, 2018, 01:28:30 PM
reklamlarda çıktı evet bu güzel kelişme sayıları artar işallah güven ve kullanılırlığı artmasında yardımcı olacağını düşünüyorum işallah devamı gelir
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
December 23, 2018, 01:23:06 PM
Bu atm de işlem yapan var mı? Gerçekten çok merak ediyorum komisyon ücreti vs alıyorlar mı? borsalara göre aldıkları komisyon ücreti ne kadar acaba? Bu gelişmelerinden hızla artmasını temenni ediyoruz
full member
Activity: 406
Merit: 100
December 23, 2018, 11:47:15 AM
Koinek böyle birşey yapmış mı ? Vallahi helal olsun beklendik bir hareket değil ülkemizde olması şaşırtıcı acaba Türkiyede arkasında kim var diye düşünüyorum ama bu piyasanın gelişimi için gayet sevindirici bir hareket olmuş daha da artacaktır şaşırmayalım başarılar dileyelim bilgilendirdiğini için sağolasın.
Böyle şeylerin bizde oluyor olması henüz dünyada bile pek olmazken gerçekten hayret verici. Avrupa araba yapar biz 50 yıl sonra yaparız ne olursa olsun 20 yıl en az geriden geliriz, bu sefer belki de geri kalmazsak güzel şeyler çıkabilir belki de.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
December 23, 2018, 09:26:48 AM
Koinek böyle birşey yapmış mı ? Vallahi helal olsun beklendik bir hareket değil ülkemizde olması şaşırtıcı acaba Türkiyede arkasında kim var diye düşünüyorum ama bu piyasanın gelişimi için gayet sevindirici bir hareket olmuş daha da artacaktır şaşırmayalım başarılar dileyelim bilgilendirdiğini için sağolasın.

neden yapmasın ki koineks benim severek kullandığım tek yerli kripto borsası 8 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım henüz yakında eminim hacim olarakta paribu ve btctürk ü geçeceklerdir

komisyonları aşağı çekerse geçer bence yoksa zor.
member
Activity: 630
Merit: 37
December 23, 2018, 08:16:27 AM

neden yapmasın ki koineks benim severek kullandığım tek yerli kripto borsası 8 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım henüz yakında eminim hacim olarakta paribu ve btctürk ü geçeceklerdir
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
December 23, 2018, 07:42:05 AM
evet bu son derece güzel bir girşim ve atm konulması için en uygun semt nişantaşı bilinirlik adına güzel bir girişim olmuş tebrikler koineks.
jr. member
Activity: 238
December 23, 2018, 04:35:45 AM
Sanırım Bu Atm Koinekse aitti.Bu piyasa adına çok güzel gelişmeler bunlar.Belki birkaç yıl sonra her yerde alışverişlerde bile kullanabileceğimiz bir teknoloji olacak.
jr. member
Activity: 182
December 23, 2018, 04:34:14 AM
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
December 23, 2018, 03:30:53 AM
Birilerin öncü olması güzel atm'de.Bu sayı artarsa kripto piyasanın gelişimi hızlanır.Nişantaşında açılması öncü olur piyasa için.Limitler az olsada artacaktır zamanla.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
December 23, 2018, 03:26:37 AM
Daha öncede yazmıştım güzel bir haber olduğunu, bundan sonrada eminim sayısı giderek artacaktır. Kullanıp nasıl bir şey olduğu ile ilgili bir arkadaş bilgi verirse hepimiz için faydalı olur. Ülkemizde inşallah bu tür kripto ile ilgili gelişmeleri görmeye devam ederiz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
December 23, 2018, 12:44:12 AM
Bu çok güzel bi haber. Bitcoinin günlük kullanımının yaygınlaşmasına katkıda bulunacaktır. Umarım diğer büyük şehirlerde de açılır. Kullanımı için komisyon oranları ve limitlerin iyi ayarlanması gerekir yoksa süs eşyası gibi orada durur.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
December 22, 2018, 06:30:32 PM
Bugün bende twitterda gördüm bu haberi ve çok sevindim. Bu demek oluyorki yakın bir zamanda bir çok büyükşehirde de kurulabilir. Yeterki direk çekim yapabileceğim bir atm olsunda komisyonu da biraz fazla olsun çok da sorun etmem.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
December 22, 2018, 04:34:47 PM
döviz 8 liraları görürse ve yine trump polemigi olursa , o ATM'ye tecevüz ederler aga benden söylemesi. türkiye kaldırmaz böyle şeyleri  Grin

şaka bi yana güzel gelişmeler bunlar , umarım daha fazla yerlede görürüz.
full member
Activity: 910
Merit: 105
December 22, 2018, 04:07:28 PM
Sitesine baktım soru-cevap kısmı istekleri karşılamıyor. Anonimliği merak ettim ve bunu belirten bir soru-cevap yoktu. Kimliğimiz belli olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz. Telefona onay mesajı için amerika hatlı mesaj alınabilecek uygulamalar var bunları kullansak misal sorun oluyor mu kendi telefonumuzu vermek istemediğimiz durumlarda. Ayrıca 500-500 şeklinde diyelim 10 işlem yapılabiliyor mu? Bir hat ile günde 1 işlem mi (max 500tl) geçerli? Komisyon oranları nedir? Sorulabilecek çok soru var. Merak edilenler kısmını bu ve benzeri sorular ile zenginleştirmelerini tavsiye ederim.
Pages:
Jump to: