Pages:
Author

Topic: nişantaşında bitcoin atmsi - page 4. (Read 1410 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 4
December 20, 2018, 01:09:31 PM
Son zamanlarda bu konu ile ilgili projeler çoğalmaya başladı. kripto piyasası için çok güzel haberler bunlar. Komisyon oranlarını iyi ayarlayabilirlerse çok kişinin faydalanabileceği bir ATM olur. önümüzdeki senelerde bankamatikler gibi çoğalacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
December 20, 2018, 12:34:37 PM
Türkiye adına çok güzel bir haber. Artık doğrudan bitcoin alım ve satım yapıla bilir. KYC derdi olmadan.
member
Activity: 462
Merit: 42
December 20, 2018, 12:18:38 PM
bizde uzaktayız ama duyduk ben istanbulda olsaydım kesin bir gider eth bozdururdum denemek için Smiley neyse gidersek yakın zamanda deneriz bakalım bunlar güzel hareketler.
member
Activity: 490
Merit: 16
December 20, 2018, 12:16:15 PM
Bir ara Atatürk Hava Limanı'nda da bir adet Bitcoin atmsinin olduğu söyleniyordu, bilmiyorum gören var mı. Ben birkaç defa bulmaya çalıştım ama ne ortalarda görünüyor, ne de çalışanların bilgisi var. Btc'ye bulaşan adamların 300-500 ile işi olmaz yalnız. O atm'yi atari makinesine çevirsinler.

Hiç duymamıştım hocam Atatürk Havalimanında bu atm den olduğu emin misiniz ben ilk defa bu haberde gördüm Türkiye’deki atm haberini genelde Avrupa’da olduğunu biliyordum
member
Activity: 504
Merit: 12
December 20, 2018, 05:42:22 AM
Çok güzel bir proje haberlere de konu olmuştu geçenlerde bu tür pozitif etki yaratan gelişmeler oldukça fayda ile piyasaya geri dönüş yapacaktır.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
December 20, 2018, 04:42:31 AM
100 -500 lira limit nedir. Ulan İstanbul'da olsam oraya gelene kadar o kadar para yerim zaten. Limitler artmazsa bir halta yaramaz

Limit muhtemelen gelecekte artacaktır ancak benim kafama takılan daha başka bir konu var. Acaba yasal prosedürünü nasıl ayarladılar nasıl bir hizmet şeklinde yasal kıldılar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
December 20, 2018, 04:39:07 AM
Gerçekten çok güzel bir olay ama devlet yakında el atar bu işe, malum ülkenin mali durumu belli vergi kapısı lazım elde avuçta satacak birşeyde kalmadı
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
December 20, 2018, 03:59:22 AM
arkadaşlar bugün görünce şaşırdım nişantaşı citys avm de btc  atm si gördüm internetten araştırdım koineks borsası tarafından kurulmuş güzel şeyler bunlar forumdan gören duyan var mı başka ? tebrik ediyorum koineksi.

Bunlar güzel hareketler tabi. Ben de internette gezinirken gördüm ama nerde karşıma çıktı hatırlayamadım şimdi. Evet açılmış. Bilinirlik açısından son derece önemli bence. Hayırlısı bakalım. 2018 yedi bitirdi milleti bari 2019'da bir kıpırdanma yaşansın artık...
member
Activity: 308
Merit: 10
December 20, 2018, 03:56:59 AM
Koineks çok seri bir şekilde gelişmeye devam ediyor.Yakında tüm borsaları sollayabilir.Çünkü o teknolojiden pek anlamayan kesim için atm ler biz ara geçiş olabilir.Atm de birşeyler öğrenirler daha sonra atmlere gerek bile kalmaz zaten.
member
Activity: 182
Merit: 10
December 20, 2018, 03:55:27 AM
Çok güzel bir gelişme anladığım kadarı ile şu anda sadece İstanbul'da var umarım kısa zamanda Türkiye'nin başka illerine de yayılır anında bozum yapmak için süper
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
December 20, 2018, 03:50:31 AM
Koineks’in internet sitesinde minimum 100, maximum 500 Türk lirası değerinde al-sat yapabildiğimiz yazıyor. Bu miktar malesef borsanın reklamını yapmak dışında hiçbir işe yaramıyor.
Ne olursa olsun olumlu şeyler bunlar.Koineksi 1 yıldır kullanıyorum nazar değmez inş çok bence.

Tabiki de güzel ama ben yinede anonim işlem yapılabilen ve daha yüksek limitler içeren bir ATMyi tercih ederdim. Bunun dışında gerçekten güzel bir yenilik olmuş.

Youtube'da birkaç btc atm kullanım videosu izlemiştim. Düşük miktarları bilmiyorum ama biraz yüksek limit olunca sizden tel istiyor, para hazır olunca size telden smsle haber veriyorlar öyle çekiyorsunuz. Her türlü anonim olma şansınız kalmıyor.
member
Activity: 532
Merit: 12
December 20, 2018, 03:30:41 AM
arkadaşlar bugün görünce şaşırdım nişantaşı citys avm de btc  atm si gördüm internetten araştırdım koineks borsası tarafından kurulmuş güzel şeyler bunlar forumdan gören duyan var mı başka ? tebrik ediyorum koineksi.

hocam bende bugün sosyal medya da gördüm. umarım bu daha da yaygınlaşır. bu arada senin quarkchain bounty yapıyormuş galiba pek aklıma yatmadı ama . baktım bounty başlığına ama sanki scam çıkacak gibi.

hocam scam olmasa bile 40 bin dolarlık ödül varmış toplam yüz binlerce bounty hunter varken bize düşse düşse 1 dolar ancak düşer diye tahmin ediyorum

Ben en azından cüzdanını indirip katılmayı planlıyorum. Ne olur ne olmaz diye pek sık kullanmadığım telefonu kullanayim ne olur ne olmaz. Olurda belki boğa gelirse çok degerlenir.
member
Activity: 742
Merit: 19
December 20, 2018, 02:10:45 AM
Limitler az olmuş ama başlangıç için güzel bence.Piyasa o kadar belirsiz ki limit yüksek olsa risk olur.Sabah yüksekten bozduırup akşam ucuzdan alma imkanı oluyor.Fark yüzde 10'lara ulaşıyor bir günde.Riskli zamanlardayız.Bir istikrara otursa piyasa limitlerde artar.
Rdu
jr. member
Activity: 224
December 20, 2018, 02:06:09 AM
Valla helal olsun ben de ilk defa duydum Türkiyede böyle bir ATM olduğunu. Bakıldığında çok güzel bir gelişme ve atm yi kuran şirket açısından da karlı bir şey aldığı komisyon yeter zaten. Nakde ihtiyacı olanlar için büyük avantaj. Umarım her ilde en az bir tane olur.
jr. member
Activity: 378
December 20, 2018, 01:57:22 AM
Güzel gelişme, bu sayede btc yatırımı yapıp, ihtiyaç halinde anında paraya çevirme şansı yatırımcının ilgisini çekecektir.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 20, 2018, 12:30:30 AM
Bir aralar bitcoin atm si Atatürk havalimanında da vardı diye duymuştum sonra kaldırdılar herhalde. Benim anlamadığım nokta şurası: BTC yi transfer edince bile bazen 30 dj bekliyoruz bu ATM nasıl bozduracak ta hemen TL verecek. Bazen ATM başında 1 dk bile bekleyemiyoruz.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 20, 2018, 12:27:18 AM

hocam bende bugün sosyal medya da gördüm. umarım bu daha da yaygınlaşır. bu arada senin quarkchain bounty yapıyormuş galiba pek aklıma yatmadı ama . baktım bounty başlığına ama sanki scam çıkacak gibi.

hocam scam olmasa bile 40 bin dolarlık ödül varmış toplam yüz binlerce bounty hunter varken bize düşse düşse 1 dolar ancak düşer diye tahmin ediyorum

Doğru, bir ara mobilego nun airdrobuna katılmışim bir baktım cüzdana 1 tane yollamışlar. Adamlar ellerinde ki belirli miktarı azar azar herkese dağıtıyor o zaman. Bunda da miktar azmis
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
December 19, 2018, 08:39:37 PM
100 -500 lira limit nedir. Ulan İstanbul'da olsam oraya gelene kadar o kadar para yerim zaten. Limitler artmazsa bir halta yaramaz
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
December 19, 2018, 08:28:52 PM
En azından yarın parayı bulursak yurtdışına çıkmaya gerek kalmadan atmler aracılığıyla da çekebileceğiz. Bu tarz gelişmelerle bitcoinin daha çok hayatımıza girmesi heyecan verici.
full member
Activity: 333
Merit: 103
December 19, 2018, 08:20:23 PM
Limitler yükselse bozdurma derdi kalmayacak. Hele yükselişlerde önünde kuyruk olur Cheesy
Pages:
Jump to: