Izašla je ogromna lova iz kripto marketa, ogromna - trenutno oko 35% market capa a u najnižoj točki jučerašnjeg pada preko 50%. U jednom faking danu, to je nešto toliko faking zastrašujuće da ne znam uopće na koji način tome pristupiti.
Računaj da je pola love koja je ponovno ušla ušla na BTC-u između 30-35k$, ta ekipa će prodavati na prvom resistanceu koji je cca 45, pa 49k$. BTC dominance će porasti jer je ionako do nedavno bio blizu ATL-a, lova neće mahnito uletavati u kripto - to sve skupa znači da će govna kojih smo se nakupili laganini krvariti. I tu ne mislim na pooptoken, mislim da će slična sudbina zadesiti i large capove.
U najboljem slučaju po meni imamo period stagnacije, u najgorem? Još jedan potop. Sve ovisi koliko ćemo leverage moonboysa imati ovog puta.
Sve u svemu, market izgleda odurno. A ovo jučer ne samo da je jebeno bolno svima nego je i zastrašujuće. 50% market capa nestane u tjedan dana tijekom bull marketa? OK, pošteno, ali to znači da je bull market gotov.
I mene je ovo iznenadilo.
Očekivao se pad ali vjerojatno nitko nije mogao ni pretpostaviti da će biti ovako ''brutalan''.
I naravno, ''analitičari'' Indexa su već proglasili ''smrt bitcoina''
https://www.index.hr/vijesti/clanak/dramatican-pad-bitcoina-nitko-ne-zna-sto-slijedi-i-je-li-to-raspad-kriptovaluta/2277433.aspxSamo zbog ovakvih analiza nadam se da će se trend uskoro preokrenuti pa da ovakvi ''zloguki proroci'' umru od muke
I naravno, svi prijatelji koji znaju da sam u crypto jedva su dočekali ovo da komentiraju da je bitcoin smeće i da ću izgubiti sav novac koji sam uložio.
Nema veze, idemo dalje, preživjeli smo 2018 pa ćemo i 2021