i onda se pitamo kako neko padne na scam-ove koji vriste iz aviona da su prevara
samo mozemo konstatovati da nas ima raznih, i da dobar deo ljudi uopste ne razume pozadinu termina decentralizovan, pseudo-anoniman, anoniman i slicnih
Naravno da ne. Svi vide samo "free money" i lambo.
Zalosno je sto ih ni ne zanima. Znam ja puno "frendova" koji su bili zainteresirani za kako to sve radi, pa su na kraju lovili doge i razne meme coine, because money
A čuj, ništa čudno, ljudi su ti jako površni po tim pitanjima i ne istražuju dovoljno.
Čim vide da je nešto naraslo 100% ili 1 000%:u kratkom vremenu odmah se :žure iskoristiti priliku života " nestrpljivi su i hoće sve odmah.
A bilo bi dovoljno da iskoriste stari dobri "Google " i ubace sve te pojmove u tražilicu i za 5 minuta bi im bilo jasno o kakvom se projektu radi.
Ali ne, oni su pronašli "pravu priliku " i neće dozvoliti da im drugi svojim dobronamjernim savjetima to pokvare 😁
Takvim ljudima nema pomoći i ne treba ih žaliti jer je svatko odgovoran za svoje postupke i odluke.
Ja sam isto oko 2018 izgubio na nekim altcoinima izlistanim na Binance i kucoin ali ne žalim ništa, niti ikoga okrivljujem.
Moj novac, moje odluke i preuzimam posljedice za svaku svoju odluku.
Ne može se svaki put pogoditi ali svaka odluka je bila "promišljeni rizik " a ove stvari koje se sada reklamiraju su mi presmijesne za komentiranje i nije mi jasno da netko može u to povjerovati.