ali sto se tice regulative i kripta, a narocito XRP, on se koristi na visokom nivou - American Express, MoneyGram, Santande, Ria, Interbank, a i mnogi drugi koriste njihovu infrastrukturu za medjudrzavna placanja, tu mora doci do postavljanja regulatornih pravila
Nije problem u tom dijelu. Problem je u tome što Amerika ima stvarno stroga pravila oko trgovanja securitiesima. Mislim da nitko uopće ne ulazi u to posluje li Ripple u skladu s trenutnim zakonima, ulaze u to da je Ripple prodan ulagačima na ilegalan način prilikom kojeg je ostvarena protuzakonita dobit.
Po mom mišljenju, u slučaju da Ripple izgubi to bi definitivno bio kraj za njih. Ono, 0 centi, dead shitcoin.
jasno je to, samo sto je u slucaju da Ripple izgubi (sto je po meni nemoguce) u problemu svaki ICO pre i posle njega, jer je poenta da tuzba dokazuje da je XRP kao takav bio podlozan tom zakonu, a po cemu se to razlikuje od bilo kog drugog ICO procesa?
a oni bar imaju novca da se brane, kao sto sam gore ubacio ljude koji su bliski administraciji i slicno, ako oni izgube, cela industrija je shitcoin - 0 centi
i drugo, XRP je danas manje investicija (ne verujem da iko ozbiljan ocekuje da se vrate na $3 ili vise), a vise token koji omogucava medjudrzavne bankarske transakcije velikim bankarskim institucijama, sto je svakako ono sto su i navodili u svom prospektu za ICO