U to vrijeme sam sve držao na svojim walletima. Ništa nisam htio držati na burzama uključujući i Binance. Sad mi je sve na Binance ali svejedno ne stjekam ništa. Jedino sam s DOT ušao u ovaj farming LIT tokena jer ionako ne namjeravam prodavati DOT tako skoro. Zapravo nikad nisam ni proučavao stejkanje na Binance i nemam pojma kako se to radi. Recimo ne mogu nigdje pronaći opciju stejkanja SNX-a.
negde sam video da si postao to za LIT, i onda sam izasao iz FTM tokena u BNB da bi stavio i njega na stake za LIT, u medjuvremenu FTM pao 10% posle bas meteorskog rasta, a BNB otisao 70% gore, i jos cu dobiti LIT, gde ces bolje, nisam mogao da nadjem gde si to postao, pa evo ti merit ovde
inace, i KAVA trazi reward claim svake dve nedelje, kao sto i SNX, samo sto su cene transakcija bas niske na Cosmos-u
a SNX je implementirao Optimist layer-2, i ja sam optimista da bi to moglo resiti dosta problema na Ethereum mrezi
Nisam ni ja to pokušavao do nedavno, onda kada si ti napisao za te LIT tokene sam išao pogledati i sve sam stavio na stake. VET, DOT, EGOLD, XLM, XTZ... Više manje svugdje imaš 5-7% a mislim da sam zaključao samo DOT i još jedan.
otkud toliko, meni svuda stoji 1-3%, stavim sve sto je "applicable", nije zakljucano, ali je reward na ovo sto stoji bas nizak