videcemo sta ce desiti, velika je to berza da nestane zbog 150 miliona, ali nije nemoguce
Čak dosta toga su uspjeli i blokirati (a izgleda da i hakeri nisu baš bili najbliži crpyto svijetu). Jedino što je isplivalo da izgleda nije jasno gdje je sjedište KuCoina i tko su vlasnici...
Ma meni je to blokiranje totalno sranje. Kao, crypto je decentraliziran... Novac (odnosno crypto) je u rukama korisnika... A na kraju ispada da se ujutro možeš probuditi s tokenima koje ne možeš nigdje prebaciti jer si se, eto, zamjerio CEO-u pa se lik naljutio i blokirao tvoje tokene.
svaka medalja ima dve strane, moze se to desiti, ali onda se "community" moze pobuniti i vrednost tokena pasti blizu nule, a ukoliko je razlog za blokadu "opravdan", onda "community" tu blokadu moze podrzati
stavio sam pod navodnike, jer je prilicno neprocenjivo sta je opravdano, i sta je community, posto su obe te reci subjektivne prirode, i svako ih razume na svoj nacin, meni je npr. opravdano da se ukradeni tokeni sa menjacnice blokiraju i uradi "burn", a izdaju novi, koji bi se podelili pravim vlasnicima, iako to mozda i nije u duhu decentralizacije, meni je ispravno