plasite li se mogucnosti podizanja novca sa tog TradeOgre npr., ja u principu ne koristim te shit menjacnice, a ima solidan broj perspektivnih projekata koji idu gore, a nalaze se na pozitivnijim mestima za trgovanje
U principu ne, jer sam jako oprezan. Na takve mjenjačnice uvijek ulazim s relativno malim iznosom i izlazim odmah. To je problematicno za nekoga ko trejda često ali ja obično kupujem projekte u koje vjerujem dugoročno pa ih ionako neću prodati odmah ili štititi stop-lossom.
Ako uđem u tako nešto to će biti za 50-100$ i pustit ću dok ne napravi barem 3X a vjerojatinije i 10X.ali u tom slucaju treba povuci $500-1000 sa menjacnice, a meni je to solidan iznos za bilo koju menjacnicu, a pogotovo TradeOgre, za koji realno nikad nisam cuo (mozda je moja greska), mada opet ja vrlo retko trgujem, uglavnom kupim i drzim long-term
evo par citata iz XAMP - Antiample
quote: "We don't have an answer, but if this intrigues you, you might want to join us to find out." - pravi prikaz high-level marketinga
quote: "While Ampleforth issues more tokens based on supply and demand, we constantly destroy it." - takoreci niko ne zna ukupan broj tokena, ali koga i zanima
quote: "How will the free market behave? How will traders react to a constantly reducing supply? Who knows?" - odgovore na pitanje ce traziti kasnije, sad su tu samo pitanja
i najbitnija, po meni
quote: "Projects are no longer deemed interesting without the backing of top tier VCs." - ovo je istina, i realno se moze ocekivati da nastane nesto i iz ove krize, ali mi se XAMP ne cini kao to nesto