Prosli tjedan sam dobio zanimljiv mail od Binancea, gdje se spominje da ce blokirati koristenje svojih usluga ako ne napravim kyc:
Just a few days left to complete our new KYC-process
Security and compliance are two cornerstones of Binance. Therefore, we have upgraded our compliance standards to be fully aligned with the latest EU Anti Money Laundering Directives. To continue using Binance, you must complete our new and improved identity verification process before 13-12-2021 11:59 PM (UTC), or your account will be restricted to “withdrawals only”. So go ahead and do it now. The process is quick and intuitive, with a reward waiting for you upon successful completion of the verification process.
Moj plan sada je da sve prebacim u neki stablecoin i sve skupa ubacim na wallet, pa me zanima koji stablecoin preporucate? Cini mi se da su prije nekog vremena Trofo i Slackovic preporucili USDC, ali kako se u kriptu stvari brzo mijenjaju zanima me da li je to i dalje dobra opcija ili su se u meduvremenu neki drugi stablecoinovi druge pokazali bolji.
U svakom slucaju Binance vise necu ni stapom dotaknuti, prije par mjeseci su smanjili withdraw limit a sad traze i obavezni kyc.
Btw. Da li ja nesto krivo gledam ili se stvarno cijena transakcija na Eth mrezi spustila na 2 gwei?
ethgassstation