tu nemas ogranicenu kolicinu, pojma nemas koliko su nastampali, ili se nesto promenilo
ja se jos uvek smorim svaki put kad pomislim da nisam ulozio vrednost bar jednog Panini albuma u Sorare na pocetku, nego sam ulozio manje, pa sam tim i sad imam manje
opet, to se desilo jer sam slicice skupljao samo jednom, i nisam mogao naci pravu analogiju u tom momentu
a sad se nasmejem kad vidim ljude kako menjaju slicice svake subote kod hotela Moskva, umesto da skupljaju NFT-ove na Sorare
P.S. koja je vrednost popunjenog albuma od pre deset godina vs koliko si tada ulozio?
Nemaš pojma, naravno. Ima milijardu tih albuma vjerojatno. Ne znam zašto ima kolekcionarsku vrijednost, lako moguće da u budućnosti neće imati nikakvu. Ne znam baš ni trenutnu vrijednost, jednostavno ne pratim dovoljno. 3x možda?
Skupljam iz gušta, Sorare mi nije gušt. A žao mi je što mi nije gušt jer sam bio još u alfi tamo, među prvih par tisuća ljudi koji su uopće čuli za to tad.
Nikad nisam uspio u potpunosti shvatiti kako funkcionira i koju vrijednost u turnirima ima recimo lanjski igrač pa sam puno prerano otpisao i sad ne želim ni znati po koliko se te karte prodaju.