Din ciclul
Ce crede romanul despre Bitcoin (comentarii luate de pe un site de tutoriale PC):
Dragi prieteni,vreti sa castigati bani? La munca nu la intins mana.Programul Bitcoin este unul prin care se monitorizeaza cam cate lepre sunt in lumea asta.Hai,lasati vrajeala.SUNTEM IN ROMANIA …
mai bine va duceti sa munciti decat sa asteptati sa faceti banii cu acest soft..pana o sa faceti 20 de dolari o sa va treziti cu o factura la curent de vai de mama noastra si cu vreo 3 ani scursi din viata
==)))) George e normal sa minezi degeaba daca nai o scheda vidio mai bunicica
ea cumaparti niste asic-uri investeste si vezi ca osa si castigi ceva nimeni nuti da nimic degeaba
ear tutorialu parca aimi aduc aminte ca se refera cam asa
Nu stiu de ce drap sa legalizat sau nu sa legalizat pe net ori ce este posibil... da un lucru este sigur acest program foloseste pc vostru a celor care folositi acest program (bitcoin) pentru a se infiltra in fiecare servar posibil apoi prelucreaza informatia ip toti drap …. porturi … ce este interesant si nou ..le codifica si le trimit din pc in pc unde este instal bitcoin pina la centru Anonimului……
Faza cu placa video e o prostie adica te joci si iti vin bani ca ti pc in priza si consumi curent si net
Ca. face calcule ce calcule face inmulteste 10 de un miliard de ori placa si procesoru ) gandeste casa faca acest lucru primeste ceva si aceia este ca fura informati si le timete
Vam zis acest program scaneaza fiecare PC conectat la net tele servar si .aduna informatia o prelucreaza si o trimite …Anonymus cine a creat programu este foarte destept si nustiu ce intenti are
Deci am ramas uimit in momentu in care am aflat ca, in momentru in care codifica cea ce contin sunt milioane de saituri mondiale si le trimet undeva acest program este creat pt a face upload de informatie de pe net catre creatoru acestui program bitcoin sau probabil este o Organizatie secreta care se ocupa cu asa ceva
Deci cine foloseste asa ceva se vinde singur tot ce face pe pc si mai ales are de suferit netu daca intro zi spune stop organizatia care a creat acest program bitcoin la net pa te aude cand faci dragoste cu prietena sau se uita la tine cum te joci prin web )))) programu merge face bani nu )))))