Pages:
Author

Topic: Ölü diye adlandırılan coinlere yatırım yapmak ne kadar mantıklı? - page 3. (Read 720 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Bir çoğu çöp olucaktır muhtemelen oyüzden ufak ufak paralar koymayı düşünüyorsunuz sanırım, onun yerine bir iki güzel projeye ayırsanız 10 15 kat yapabilecek uzun vadede, daha kazançlı olur gibime geliyor.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Ölü diye adlandırılan coinlere yatırım yapmak biraz risk Almani gerektirecek bir durum bence belki para kazanma ihtimali vardır ama o kadar fazla coin arasindan denk getirmesi önemli asıl mevzu bu şahsen ben ugrasmam daha düzgün  projeler bulup girerim kazanma ihtimalim en azından daha yüksek olur ölü coinlerle uğraşmak yerine guvenilir coinlere yönelmenizi tavsiye ediyorum
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ölü coinlerden güzel bir para kazanma ihtimali vardır evet fakat bu kadar fazla coin arasından nasıl  denk getireceksin orası asıl mevzu. Ha bence fiyatı ICO seviyesinin altında olan projesi fena olmayan coinlere yatırım yapıp beklemek daha mantıklı olr
sr. member
Merit: 267
Ölü coine yatırım yapacağına gidip airdrop kovalasanız daha karlı olur bence, milyonlarca token alıyorsun 100 dolar bundan brşey olmasını beklemek çok nadir bir şans olur
full member
Activity: 602
Merit: 118
Html  bir önceki boğa sezonunda yalan olmasın 30 Lara kadar çıktı. 1 den alan kişi yaklaşık 30 kusur kat kazandı. Tabi böyle coinlere kimse gidip te 10 bin dolar yara onu geçtim 1000 dolar dahi yatırmaz hepi topu 100 dolar koyar. Böyle bir durum tekrar olur mu bilinmez. Ama özellikle yobitte hacim siz çok coin var. Zamanında tıklayıp bedava coin alıyordun. Ben belki ilerde değerlenir diye PAC olsun tac olsun topladim. 300 kusur PAC vardı. Geçenlerde yobite girip baktım 12 kalmış geri kalanına ne olmuş bilmiyorum. Yatırım yapıp almadığı için hiç sallamadim  dogrusu
sr. member
Merit: 252
Neden olu yatırımlarla ugrasıyorsunuz kı, guzelce arastırıp yenı cıkmıs elı yuzu duzgun 3-5 projeye gırsenız 3-5 kat kazandırırlar zaten son gunlerde pundıxın kazandırdıgı gıbı, olu yatırımlardan bısey beklemekten daha akılcı bır yontem.
newbie
Activity: 93
Merit: 0
ölüden ölüye değişirr kardeş. eğer ekip bırakmışsa 1-2 kişi iadre ediyorsa kaç tabi. ama yeni ekip almış ama ilerlememişse sabredilebilir.
member
Activity: 380
Merit: 20
Piyango bileti alıp ikramiye çıkmasını beklemek gibi birşey. Ben bu tarz çılgınlıklardan ziyade,güvenli ve sürekli yavaş yavaş yükselen coinleri seçiyorum.O yüzden güven kaybetmiş bir coin almak yatırımdan çok kumar gibi birşey. Bu işte sermayenizi korumak kardan ve herşeyden daha önemli olmalı.Fırsatlar zaten hiç bitmez.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu yöntemi geçen yıl birkaç defa yaptım ve her birinden de iyi para kazandım. İlk olarak 30 dolar verip Nxt alıp cüzdana atmıştım, tam sekiz ay sonra airdrop düzenleyince satıp o parayla 3000 adet Zrx almıştım. Hiç ummadığınız bir coin bile sabrederseniz eninde sonunda ölü kedi sıçraması yapabiliyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Ümitsizce beklemektense geleceği olan çok düşük ücretli coinlere yönelmek daha eğlenceli olur bence. Ben böyle yapardım  Cheesy

Ben de bu görüşe katılıyorum, gerçekten ciddi potansiyele sahip olanları tozlu raflardan çıkarıp üstünü parlatma zamanı geldi. Piyasada eskiye nazaran daha fazla seçeneğimiz bulunuyor.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bence mantıksız çoğu total supplyı fazla olan coinler bulaşmamak en iyisi
member
Activity: 126
Bu biraz şans işi. Ölü yatırım gibi düşünulse de bir nevi al unut yapilabilir
full member
Activity: 490
Merit: 100
bana göre çok mantıklı değil aslında kumar oynuyosun gibi bir şey denebilir bu riskede girmek istiyorsan girebilirsin tabi.
full member
Activity: 406
Şans oyunu gibi bir şey ölü coinlere yatırım yapmak ama nadiren iyi artışlar oluyor, heleki şuan piyasa yeni yeni artmaya başlamışken
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Biraz şans ve bol miktarda sabır lazım bence bu yoldan kar edebilmek için. Onları beklemektense daha garanti olarak bakılan coinlere yatırım yapardım ben olsam. Bir kere yükselecek diye sabredip bekliyorsun o anı kaçırırsan boşa beklemiş oluyorsun..  Undecided
member
Activity: 504
umachit.fund
Ümitsizce beklemektense geleceği olan çok düşük ücretli coinlere yönelmek daha eğlenceli olur bence. Ben böyle yapardım  Cheesy
full member
Activity: 532
Çok mantıklı değil aslında biraz da şanslı olman gerek 1 satoshilere düşmeden biraz daha potansiyeli olan çok alt seviyedeki coinlere yönebilirsin.
member
Activity: 336
Merit: 11
Ben riski sevmem arkadaş. 1300den fazla alt coin var. Ölü denilen coinler fantazi olsun diye ölü değil. İnsanlar tecrübelerini aktarıyor. Ben uzak durmaktan yanayım.
member
Activity: 448
risk alma meselesi , kumar oynamak ne kadar mantıklıysa o kadar. Bir de Mcafee gibi bir spek olursa tadından yenmez. Adam tweet atıyor koinin ne olduğu önemli değil x2 , x3 yapıyo yok merak ediyom kimin elinde kalıyor en son.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Eğer takımlar çalışmaya devam ediyor ise, yatırım yapılabilir. Arkasında olan takım da sıkıntılar çok fazla ise o zaman bence uzak durulmalı. Gerçi neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. En kötü dediğiniz bir bakıyorsunuz  kat yapmış.
Pages:
Jump to: