Pages:
Author

Topic: Ölü diye adlandırılan coinlere yatırım yapmak ne kadar mantıklı? - page 5. (Read 720 times)

legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Kumardan farkı yok. Ufak paralarla denenebilir. Sizi üzmeyecek miktarlarda alıp unutabilirsiniz.
Verge gibi bir hareket yaparsa uzun vadede sevindirir ama çok umut bağlamayın derim.
member
Activity: 112
Merit: 10
Ölü olarak adlandırılan coinleri yatırım yapacağına, iddia oyna daha iyi çünkü kriptopara borsası bir kumar platformu değildir. Burada kazanmak istiyorsan teknolojisine ve topluluğuna güvendiğin kriptoparalara uzun vadeli yatırım yapacaksın, kısa vade de yüksek kâr hırsı sana çok para kaybettirir.
Hocam kısa zamanda çok para kazanma gibi bir hırsım yok zaten.Fark ettiyseniz elimde kalan küçük meblağlarla bu tür yatırımları yapacağımı söyledim.Bunun pek kumarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.En kötü coini bile gün geliyor pumpluyorlar.Yorumunuz için teşekkürler.
member
Activity: 212
Merit: 13
Bu piyasada ölü coin diye birşey olduğuna artık inanmıyorum.En dandik proje ico bile bakıyorsun hepsinden çok kazandırıyor..Bu işlerle uğraşıyorsanız mantık aramaktan vazgeçin..Vergeye,dgb ye felan bakın..Diğer tarafta baba dediğimiz ETH ye Zec e bakın..Bizi kazanç ilgilendiriyor o yüzden bu proje bitik,bu ico berbar demeyin..En ölü dediğiniz coin 2 günde 20x yapabilir..
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Ölü olarak adlandırılan coinleri yatırım yapacağına, iddia oyna daha iyi çünkü kriptopara borsası bir kumar platformu değildir. Burada kazanmak istiyorsan teknolojisine ve topluluğuna güvendiğin kriptoparalara uzun vadeli yatırım yapacaksın, kısa vade de yüksek kâr hırsı sana çok para kaybettirir.
full member
Activity: 322
Merit: 154
bu forumdaki sayfalarına ve telegram-twitter gruplarına gidip devleri aktifse ve planlama yapıyorsa gayet yatırım yapılabilir.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Yobitte o 1 satoshilik coinler bazen iki oluyor ve çok güzel kazandırıyor. Riskli ama üzmeyecek miktarda denenir.
full member
Activity: 238
Merit: 102
Öyle çok fazla alım değilde ufak alım yapılabilir zatençöp adı üstüne kazandırması bana göre şans olacaktır. Dediğinizde bir sıkıntı yok aslında 1 sat'dan alıp 2 sat'dan satlırsa kar kar dır Smiley
full member
Activity: 532
Merit: 151
Ölü coinlerin çoğu stake yapılan coinler yada çok kolay madencilikle kazılabilenler arkadaşların dediği gibi neyin ne olucağı belli olmaz ama çok yüksek meblalarla girme
member
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.O zaman artan paralarla biraz toplayayım.İleride ne olacağı belli olmaz.
full member
Activity: 344
Merit: 100
Potansiyeli yüksen coinlere yatırım yaparak karımı maksimize etmeyi deniyorum, herkese önerim bu yolu takip etmelerinin daha faydacı olması. Büyük iniş anlarında satış yapmak kolay, çıkıştada medyanın alım yönünü pompalaması işe yarıyor. Genede çöpler kalsın, bir zamanlar Bitcoinde çöptü. 100 dolar yatırmayan insanlar vardı.
member
Activity: 476
Merit: 12
bu coinlere yatırım yapmak mantıklı ama şartları var Smiley öncelikle bi inceleyin bakalım çalışmaya devam ediyorlar mı? haberleri inceleyin az da olsa yüksek hacimli bir borsaya girme ihtimalleri varmı. grafiğine bakın dump pump coini olmuşlarmı olmamışlar mı ? kendinizde bir kaç kriter ekleyip yatırım yapmaya karar verebilirsiniz
full member
Activity: 672
Merit: 100
Dent'te de durum öyle oldu, ben 4 5 aydır ölü gözüyle bakıyordum şimdi ilk 100 lerde geziyor, 100 tane ölü coin varsa 2 tanesi 3 tanesi fırlayabiliyor bence riskli bir yatırım olur
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bende biraz var bu çöplerden ama tamamen atıl bir para olmalı ki bunlara para yatırılsın. Kısa vadede hiç bir şey kazandırmaz, uzun vade içinse tamamen kumar,  şansa koin canlanırsa sürpriz olur. Kısıtlı sermayeyi bunlara yatırmanızı ve bir kazanç beklemenizi tavsiye etmem, her gün yeni koin piyasaya girerken bunların canlanması zor.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Mantık doğru fakat pratikte kolay değil. Neden derseniz bu tür coinler genelde işlem hacmi düşük borsalarda işlem gormekte ve kendilerinin de işlem hacmi çok düşük olmaktadır. Benim gorduklerimde coinin emirlerinde 1 Satoshi den milyonla ca alım emri hep oluyor. Kazara 2 den satsaniz bile 1 den yerine koymak imkansıza yakın. Zaten günde çok az alım satım gerçekleşiyor. Birde yüklü miktarda alırsanız bir anda sıfırlanması ihtimalle de var
member
Arkadaşlar şimdi asıl yatırımları geçtim elimizde kalan cüzi miktarlarla B3,VEROS,HTML gibi coinlere yatırım yapmak mantıklı mı yoksa parayı çöpe atmak mı? Sonuçta 1 satoshilik coinler.2 satoshi olsalar %100 yapar.Ayrıca geçmişte de güzel fiyatlar görmüşler.(bkz.VEROS).Biri çıkıp rebranding çalışmaları yapıyoruz dese fiyat uçar.Yorumlarınızı almak istedim.Daha önceden böyle bir konu açılmışsa kusura bakmayın.Söylerseniz kapatabilirim.
Pages:
Jump to: