Pages:
Author

Topic: Ölü diye adlandırılan coinlere yatırım yapmak ne kadar mantıklı? - page 4. (Read 720 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Tabii işinin piri insanların yorumlarını okumak veya dikkate almak önemli. Fakat, birçok insan bu dünyada yanılabiliyor. Projeyi kendiniz de araştırmalısınız.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bunları araştırmakla uğraşıcaksın ediceksin, onlarcasına 50 100 lira atsan birden patlayan olsa sadece 50 lira 100 lira koymuş olcağın için pek de kazancı olmucaktır. Zamanı belki daha iyi değerlendirebilirsiniz.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bence gayet mantıklı ama kaybetsen de önemli olmayacak parayı at, ölü coin'i geç bazıları tamamen ortadan kalkmış sonradan bir ekip sahiplenip yola getiriyor.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Neden olmasın ki dediğin mantıklı 1 satosilik coin bir anda 5 e çıksa al sana yüzde 500 kar ama sen buna ne kadar yatırım yapacaksın 10 tl mi o zaman al sana 50 tl oldu bunu rahat başka yerden de kazanırsın ha diyorsan bende atıl para çok baya yatırım yapacağım. O zaman güzel olur 10 bin tl olur sana 50 bin tl ama 10 bin tl yi 1 satosilik coine yaptırabilecek misin ?
full member
Activity: 854
Merit: 113
Hocam gidip ölü coin diye on tane şeye koysanız, ki insan 100 200 liradan fazla koymaz çöp olabilcek bişey, içlerinden bitanesi x10 yapsa koyduğunuz parayı çıkarır. Okadar şans varsa en azından olabilir, ama onun yerine düzgün tek bir projeye koyulsa daha iyi karlar edlir, ne diye ölmüş bir coinden medet umalım.
member
Activity: 633
Merit: 15
projeyi inceleyip kafanıza yatan sağlam koinlere yatırım yapıp daha az stres yaşamaktansa, neden ölü koinlere yatırım yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim.
member
Activity: 756
Merit: 17
Ölüden kasıt fiyatının düşüklüğüyse alınabilir çok örnek var ama ekibinin bile uğraşmayı bıraktığı bir coine niye paranızı yatıracaksınız Huh Onun yerine gidin iddaa filan oynayın en azından kazanma şansınız daha yüksek olur. Smiley
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Yakın zamanlarda bu tarz bir coin vardı 1 sattı fiyatı.Bundan daha aşağı düşmez diye alanlar çok oldu ama o coin btcden çıkıp ltcye bağlanınca 10 kat düşmüştü  son baktığımda

Evet Diem diye bir coin di o . Sonra takip etmedim ama battı herhalde . Çok riski ölü coinlere yatırım yapmak .
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Hocam oluyu dırıltmekle aynı seyı yapmaya calısıyorsunuz dıyebılırız, nadır de olsa olmus ınsanları hayata dondurebılıyorlar, ama ustunden ıkı araba gecmıs artık kalbı durmus bırını hayata dondurmek baya bır zordur hanıSmiley oyuzden fazla bır para baglamamanızı tavsıye ederım, yatırım yapmamakta fayda var.
full member
Activity: 218
aslinda kucuk miktarlar alip unutmak mantikli. hic yokmus gibi davranacaksiniz. aylar sonra bakacaksiniz fiyatina. iclerinden bazilari ucmus olabilir. bu da sizi tatmin eder acikcasi
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Mantığına sen karar ver ölü olarak adlandırdığın anda ona yaptığın yatırım da bence çöptür. Yüzde %1 ihtimal vurursun parayı ama çok zor , bu işlerle uzun zamandır uğraşan insanlar olarak bilinir ki her zaman piyasanın canlı tarafında oynayacaksın.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Arkasında bir destek kalmadıysa coini çıkaran ekip uğraşmayı bıraktıysa almanın hiçbir anlamı yok ama coini çıkaran ekip hala uğraşıyorsa bir miktar alım yapılabilir ama alım yaptığınız miktarı gözünüzden çıkarın.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Bence ufak miktarda yatırım yapılabilir. Şansınız yaver gider belki büyük kazanırısnız ilerde. Bitcoinin bu seviyeye çıkabileceğini kim düşünebilirdi yıllar önce bu şekilde düşünebilirsiniz.
member
Activity: 728
Trphy.io
Cüzi miktar dediğin para eksikliğine yanmayacağın bir paraysa bence şansını deneyebilirsin. Parayı bir şekilde kazanabiliyoruz ama hiç beklenmedik sürprizler akıl almaz mutlu eder insanı  Cheesy
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Birkere şu dogedan almıştım bu senenin başında 40 küsürlerden 150 küsürden satmıştım ölü coinlerden birtek bundan kazanmıştım oda çerez parasıydı onun dışında pek mantıklı bulmuyorum ölü coinlere yatırım yapılmasını ha artar mı belirli sürelerde artar belki artış yaptığı seferden çok düşüşü olur benim gözümde
full member
Activity: 179
Augmented Reality World Discovered
Yakın zamanlarda bu tarz bir coin vardı 1 sattı fiyatı.Bundan daha aşağı düşmez diye alanlar çok oldu ama o coin btcden çıkıp ltcye bağlanınca 10 kat düşmüştü  son baktığımda
full member
Activity: 210
Dediğiniz gibi kar yapması çok daha basit oluyor bu coinler de fakat bana göre denk getirmesi zor böylesini projesi olan ekibi sağlam ortalama bir coin e yatırım yapmak daha mantıklı
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
ölü diye tanımladığınız coin ekibi dağılmış ve destekleyen kitlesi tarafından terk edilmişse 1 sat a dahi alsanız satacak hacim bulmakta zorlanır. kimi coinlerde rebranding swap gibi işlemlerle yeniden hayata döndürülüyor fakat destekleyen kitlesi yoksa rebranding de olsa canlanması güç olur.
zaten haftalık belli bir hacmi tutturamıyorsa da listeleyen borsalar da kaldırır o çöpleri Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bu tip coinlere ancak giderse üzülmem diyebileceğin miktarlarla girebilirsin. Aksi takdirde çok büyük risk içeriyor. Uzun bir süre beklemek de gerekebilir. Hatta çok uzun bir süre, değer mi değmez mi hiç belli olmaz.
newbie
Activity: 88
Merit: 0
Şahsen ben aldığım coinlerin ne projesini ne de ekibini biliyorum. Bittrex'te pump yiyen coinleri takip ediyorum geri eski fiyatlarına düştüklerinde alıp tekrar pump gelmesini bekliyorum, 1-2 ay içerisinde geliyo zaten Smiley
Pages:
Jump to: