Pages:
Author

Topic: Önümüzdeki Boğada x10 Yapacağını Düşündüğüm 3 Proje - page 6. (Read 1121 times)

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Marketcap 400-500 milyar dolar artınca piyasaya o kadar para girdiğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar, piyasaya o kadar cash para girsin marketcap 4-5 trilyon doları görür bu kadar net diyorum.G20 beklediğimiz gibi geçti sayılır artık pekte olumsuz fiyatlanacak bişey kalmadı piyasada.şu mtgox ortalığı daha fazla sarsmazsa yükselişler görmeye başlayacağız yakında zannediyorum
full member
Activity: 406
Merit: 158
En az mıSmiley şuraya 50-100 milyar girsin %50 artar herşey, en az dediğiniz rakam btcnin tavan yaptığı dönemde anca oldu 700 800 milyar dolar, ne gerek var 400 500 milyar arasına gelsin fazlasıyla yeter artışlar yapmaya. Sonrasında 2-3 haftada insanlar girdikçe fiyatlar arttıkça kendiliğinden hacim artıcak zaten.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Hocam boğayı yakalamak için en az 400 milyar dolar nakit para girmesi gerekiyor sektöre. G20den çıkan haberler güzel haberler ancak milletin anası ağladı korkup kaçtılar birdaha geri dönerler mi bilmem. Ekosistemden çıkan çoğu para balinaların okay ama ufak tefek yatırımcı da çok var
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
INS'e bende güzel bir yatırım yaptım şimdi benim gibi düşünenlerin olduğunu görünce iyi bir yatırım yapmışım diyorum. Güzel bir konu olmuş emeğine sağlık güzel kardeşim.
full member
Activity: 476
Merit: 100
x10 zor diyorsunuz fakat hali hazırda 2 ay içinde 3-4 kat hepsinin düştüğünü unutuyorsunuz bence arkadaşlar, normal bir dönemki fiyatlarda olsa şuanki fiyatların 3-4 katı olcaktı zaten çoğu coin/token, fiyatları çok dipten aldığı için bence yapması zor değil bu kar'ları.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Hayırlısı diyelim benim hiç birinde yatırımım yok yatırmayıda düşünmüyorum zaten nedeni para kalmadıki yatıra yatıra coinleri sıfır çekiyoruz zaten hep düşüyor iyice sinir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Boğa veya ayı farketmiyor her şekilde süreç çok uzadı, adamın 40 cente aldığı coin var elinde olmuş 2 cent. Kolay kolay o zarar çıkmaz 2 den alanlar kaç katı kar yapar adam zararını çıkartana kadar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Nebl den yana bende umutluyum aynı zamanda rebl den de umutluyum bakalım neler olucak takipteyiz
member
Activity: 378
Merit: 11
O boğa hiç gelmicek gibi duruyor, ne zaman tamam artık düzeliyormu desek daha beter oluyor, çok az kaldı zaten yakında bütün param sıfırlanacak bırakacağım bu işleri
member
Activity: 596
Merit: 14
bunlar daha önceden sağlam pump yemiş bence biraz bekletir özellikle ins millet 10 dolarları beklıyor ama olabilir mi bence cok zor cunkı uygulanması gerçekten zor projesi.
full member
Activity: 364
onerdiginiz uc projeden en dikkat cekeni bence neblio. kendi blok zinciri olan bir coin. evet ico fiyatinin bayagi ustunde olsa da gelecek acisindan umut vadediyor bence. cunku cok gucli bir topluluk olusturmayi basardilar. kaca katlar bilemem ama bu fiyatlarda kalmayip artacagi kesin.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bence piyasalar biraz düzelirse bir sürü cpoin x3 x5 x10 yapacak coinler var eth neo xrp ve daha bir sürü coini de bu gruba ekleyebiliriz diye düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Güzel bir araştırma olmuş, bu koinler pek bilindik değil öneri için teşekkürler bende kendi çapımda bir araştırma yapacağım bu 3 koinle ilgili, boğa piyasasının yaza doğru başlayacağını düşünüyorum o yüzden pozisyon alıp beklemek gerek
full member
Activity: 210
onu kestirmek gerçekten çok zor umarım projeler dediklerini yaparlar. roadmaplerine uyarlar zaten x ler kendiliğinden çıkıyor meydana. diğer bull hele bir başlasın ne alırsak çıkacak zaten. eski günleri özledik be.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
neblio ve ins beklentinin yüksek oluğu geleceği parlak projeler. fakat malesef kripto para piyasasında iş sadece projeyle takımlada bitmiyor. genel bir pozitif algı lazım insanlarda piyasa içinki böyle 10x ler falan görebilelim. durum bu malesef.
member
Activity: 224
Merit: 12
bu boğanın geleceği yok nisan sonunu bekliycez herhalde kripto borsası neymiş 7/24 açıkmış ne açığı abi yılda 3-5 ay boğa sezonunda iyi diğer aylar ölü açık olmasa daha iyi bitirdiler adamları beklemeye tahammülü olmayan girmesin
member
Activity: 574
Merit: 55
INS'i sürekli heryerde duruyorum. Henüz bir yatırırım yok ama sanırım ben de bir miktar giriş yapacağım. Umarım çok geç kalmayız.
full member
Activity: 252
Merit: 103
öncelikle dostum bir 10 X i unut hayallerle yaşamayalım ama genel anlamda güzel bir analiz yapmışsın değerleneceğini bende düşünüyorum ama 10 X naptın sen dostum ya ama eğer sağlam yatırm yapıcak olsaydım Neblio(Nebl) i seçerdim içlerinde en mantıklı proje onların bence
member
Activity: 448
Merit: 10
Nebl belki iyi bir trende yakalarsa yükseliş yapar ama x10 fiyatı açısından kısa zaman da pek bir mümkün görünmüyor. Diğer projelerden ise o kadar emin değilim x10 çok iddialı olmuş.
member
Activity: 285
Merit: 12
Şu anki piyasa için bitcoin, ethereum ve ripple dışında hiçbir kriptoparanın 10'a katlayabileceğine inanmıyorum özellikle ico fiyatına yakın olan ya da üstünde olan projeler asla 10x'e adımını atamaz belki 2019'a kadar sarkacaktır bu olay..
Yorum fazlasıyla saçma geldi hocam kusura bakmayın da.  Özellikle ico fiyatına yakın projeler niye 10x yapamıyor? Tron'da milletin yaptığı gibi x20 yapmışken mi alayım bir tokenı, ico fiyatının altı veya 10da birine düşmüş adamlar, neblio istisna. Iungo projesine baktın mı, Ins veya Neblio ya baktın mı, neblionun bir ara 60 doları gördüğünü felan biliyor musun? Hiçbişeyi araştırmadan geliyorsunuz koca senior adam olmuşsunuz ama hala çok şey eksik.

Hacim yok tarzında ING için söyleyenler olmuş, hacim az token adeti az, takım mükemmel proje de fazlasıyla güzel, 2 ayda 10da birine düşüyorsa bu 3ünden önümüzdeki boğada 10 katına ilk çıkacak proje benim için budur açıkçası tahminim en başından beri böyle, önce ıng sonra neblio sonra ıns'den 10 kat bekliyorum bakalım sıralama nasıl olucak.

Meriti olmayıp olsa da verirdim diyenlere de teşekkürler, canınız sağolsun Wink
Pages:
Jump to: