Pages:
Author

Topic: Önümüzdeki Boğada x10 Yapacağını Düşündüğüm 3 Proje - page 7. (Read 1121 times)

full member
Activity: 398
Merit: 118
Önümüzdeki boğa bütün kalite projeler 10x rahat yapar gibi bence daha fazlada yapar ama paylaştıgın 3 projede kaliteli proje bian önce gelsede boğa sezonu
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Şu anki piyasa için bitcoin, ethereum ve ripple dışında hiçbir kriptoparanın 10'a katlayabileceğine inanmıyorum özellikle ico fiyatına yakın olan ya da üstünde olan projeler asla 10x'e adımını atamaz belki 2019'a kadar sarkacaktır bu olay..
full member
Activity: 546
Merit: 100
Önümüzdeki boğa derken 1 sene sonrayı mı kastediyorsun tam olarak? bencede 1. tercihin yapacak kaliteli bir proje çünkü. uzun zamanlardır takip ediyorum
member
Activity: 756
Merit: 16
INS binanceye iyi bir fiyatta girdi şu anda değeri istenilen seviyede değil. Aslında daha iyi yerlerde olması bekleniyor. Çünkü icoda çok yüksek bir tutar ile hardcap yaptı. Bakalım ileride iyi seviyelerde olmasını bende bekliyorum
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Neblio'nun şu anki fiyattan 10x yapması zaten basit. 64 doları gören bi coinden bahsediyoruz. Şu andaki fiyattan en az 50x bekliyorum neblio için açık ve net. YTD Cheesy
member
Activity: 742
Merit: 19
İns'e güveniyorum ama ICO'dan alanlar için airdrop yapıyor.1 milyon üstü satılmayan ins coinini airdrop olarak dağıtacak.Bu yüzden fiyatı biraz gevşeyebilir.Katlaması airdrop dağıtımından sonraki aylara sarkabilir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
INS 10 kat hatta daha fazla bile gidebiliri. ico dan alıp biraz beklemiştim. Sonra elimde olanları sattım. İyi ki de satmışım. Şimdi bayağı güzel düştü. Boğa da 12 Doları çok rahat görür diye düşünüyorum. Tabii beklediğimiz Boğa gelirse...
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
NEBL zaten 50 kat yapmış bir coin şuan ama 10 kat daha yapar kesinlikle ben de katılıyorum. INS şuan için çok hareketsiz put gibi duruyor ama önü çok çok açık kesinlikle. ING hakkında da ben de bir iki scam olduğu hakkında yazı okumuştum. Bounty konusunu bilemicem ama bountyde sakatlık çıkartanların beli doğrulmaz kolay kolay bu sektörde
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
IUNGO'nun ne işe yaradığını bilmiyorum fakat INS ve Neblio gereğinden fazla abartılmış bir proje özellikle millet INS'den yüksek miktarda ödül aldığı için devamlı onu övüyor, direkt icodan yatırım yapmış pek insan yok dikkat ederseniz.
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Abi şuan piyasa yerle bir durumda. Böyle neye güveniyorsunuz da böyle paylaşıyorsunuz. Yapmayın canlar. Bilginiz size kalsın.
full member
Activity: 938
Merit: 115
İns benimde güvendiğim bir proje. Şu an fiyatıda çok cazip. Ama nakit yokki, olsa alacak o kadar çok şey var ki. Meritim olsa verirdim ama maalesef yok.
member
Activity: 168
Merit: 10
Hocam iyi bir tespitte bulunmuşsun merit hak eden bir paylaşım keşke olsada versem kardeş bakalım yenilenir se atarım kardeşim
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Diğerlerini incelememiştim (artık o kadar çok var ki, takip etmeye olanak yok, takip için bile mesela böyle aklı başında yazılardan fikir almak gerekiyor) ama Neblio bildiğim ve benim de oldukça güvendiğim bir proje. Mevcutlardan Neblio ve Minexcoin adını piyasa harekete geçince duymayan kalmayacak.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ins yapar diye düşünüyorum ama diğer ikisi hakkında pek fazla fikrim yok açıkcası. Ama boğa piyasası gelirmi oda muamma.
member
Activity: 266
ING ilgimi çekti açıkçası.Dolaşım da azmış.Projeyi bilmiyorum gerçi araştırmak lazım ama sağlam projeyse taban fiyatı icodan çok düşük olmaz diye tahmin ediyorum.Teşekkürler eline sağlık.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Konudaki coinlerden INS'e yatırımım var benim de . Proje mantıksal açıdan gayet güzel ve mantıklı. Ha şuan ICO fiyatının da altına düştü ve hala düşüş devam ediyor. Ben 2dolar civarlarından giriş yapmıştım. Hedefim 4x-5x'i görmek. Bakalım bekliyeceğiz Smiley
member
Activity: 103

Proje 3 - Iungo (ING) : Kucoin borsasında mevcut, 1131 sats ve 0.08 dolar düzeyinden işlem görüyor. 45 milyon küsür dolar toplayıp hardcap yapmış olan, ve ayı sezonunun tam göbeğinde piyasaya çıkıp 10da birine düşmüş olan bir proje. Ico fiyatına gelse zaten x10 yapmış olucak.

Şu proje ilgimi çekti hangi kafadır bilmem ama 1 dolar üstü olan coinler bu 10x 20x bana sacma geliyo Smiley
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
İns ile ilgili katılıyorum ben de şu zor zamanları atlattıktan sonra yükselise geçeceğini düşündüğüğm bir coin çesidi.
member
Activity: 490
Merit: 16
Neblio ve ıns benimde güvendiğim ve yatırım yaptığım coinler/tokenler hatta bu sıra fiyat düşürücü adımlar atabilirim adet arttırımına gidip. Ben güveniyorum kesinlikle bu ikisine tabi sizin kararınız iungoya da bakacağım ama hacimsiZse almam
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
neblio ve ins Ecosystem bence de yapabilir ama Iungo'nun yapabilecegini pek sanmiyorum. hakkinda scam dedikodulari vardi.
Onlar bounty ile ilgili sorun yaşayan bikaç newbie vs hesap hocam, her projede çıkıyor böyle 2-3 tanesi zaten açılan başlığa bakınca anlaşılıyor 2-3 yorum var hepsi newbie. Ben de ing'ye yatırım yaptım proje ve ekip baya hoşuma gitmişti bekletiyorum uzun vadeli bakalım.

Benim dikkatimi çekmişti bunlar yanlış hatırlamıyorsam bounty dağıtımlarında arıza çıkardılar millete çerez parası attılar Smiley Eğer öyleyse topluluğun gücünü göstermesi adına güzel bir dump olmuş.
Yok değilse marketcapi leş 2 milyon dolara doğru gidiyor düşünülebilir.
Pages:
Jump to: