Pages:
Author

Topic: Önümüzdeki Boğada x10 Yapacağını Düşündüğüm 3 Proje - page 8. (Read 1121 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
Hacim olmadığı için bu fiyatlara düşüyor zaten, hacimsiz bir coin çok kolay da x10 yapabilir bilindiği üzere, şuraya 5 10 btc atsa biri kaça katlar kim bilir, boğa sezonunda hacimsiz coinler çok daha kolay uçuyor.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
neblio ve ins Ecosystem bence de yapabilir ama Iungo'nun yapabilecegini pek sanmiyorum. hakkinda scam dedikodulari vardi.
Onlar bounty ile ilgili sorun yaşayan bikaç newbie vs hesap hocam, her projede çıkıyor böyle 2-3 tanesi zaten açılan başlığa bakınca anlaşılıyor 2-3 yorum var hepsi newbie. Ben de ing'ye yatırım yaptım proje ve ekip baya hoşuma gitmişti bekletiyorum uzun vadeli bakalım.
marketcap degeri sadece $3.390.716 USD zaten almaya kalksak fiyatı biz artırırız. satmaya kalksa biri fiyatı fena dibe vurur. hacimsiz ve marketcapı çok düşük bi coin.
full member
Activity: 406
Merit: 100
neblio ve ins Ecosystem bence de yapabilir ama Iungo'nun yapabilecegini pek sanmiyorum. hakkinda scam dedikodulari vardi.
Onlar bounty ile ilgili sorun yaşayan bikaç newbie vs hesap hocam, her projede çıkıyor böyle 2-3 tanesi zaten açılan başlığa bakınca anlaşılıyor 2-3 yorum var hepsi newbie. Ben de ing'ye yatırım yaptım proje ve ekip baya hoşuma gitmişti bekletiyorum uzun vadeli bakalım.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
neblio ve ins ecosystem de ben de katılıyorum iungo bilmiyorum icodan 10 kat düştüyse kötü bir haber yada gelişme mi var bununla ilgili araştırmadan bir şey diyemeceğim biraz bakayım ona da fikirlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz dostum
member
Activity: 285
Merit: 12
Arkadaşlar selamlar, öncelikle forum hesabım kasım ayında açılmış gözükse de forumdan önce de en azından bir 7-8 aylık bitcoin ve altcoin maceram bulunmakta, buraya yazıcağım şeylerden sonra bir iki yıldır burda olanlar daha dünkü çocuk gelip artistlik yapıyor diye konuşmasınlar diye öncelikle bunu belirteyim.

Şu piyasaya girdiğimden beri herkes gibi hatalarım oldu, en büyük hata bence insanın kendisi araştırmadan başkasının söylemlerine göre yatırım yapıyor olması. Şimdi başımdan geçenleri süzdüğümde, ilk zamanlar hiçbişey kazanamıyorken sonrasında kendi kafamı kullanıp çok güzel paralar kazandığımı görüyorum, ayı piyasasında dahi kar'dayım bu sayede.

Forumda bu tarz onca başlık var fakat hiçbiri gerçekleşmemiş görünüyor, 6 ay 1 yıla 10x 20x yapıcak projeler diye yazılan bir başlığa bakıyorum içinde oax, monetha, waves var, yazılan fiyatlar şuankinden bile düşük ki taa ne zaman açılmış. Artık insanlara waves aldırıp duran tayfa lütfen biraz sussun da insanlar para kazansın, biz başlarda bu yüzden kazanamadık.

Şimdi kendim en çok güvendiğim 3 projeyi buraya yazacağım, sats bazında ve dolar bazında alış fiyatlarımı da belirteceğim, bu 3 coin btc bazında veya dolar bazında x10 yaptıklarında satıp nakite döneceğim ve sonrasında tekrar ayı sezonunu bekleyeceğim, bu artışların önümüzdeki boğada mümkün olacağını düşünüyorum.

Proje 1 - Neblio(Nebl) : Binance'da mevcut, 100k sats ve 7.42 dolar seviyesinden işlem görüyor. En çok güvendiklerimden ilki bu.

Proje 2 - INS Ecosystem (INS) : Binance'da mevcut, 13200 sats ve 0.97 dolar düzeyinden işlem görüyor.

Proje 3 - Iungo (ING) : Kucoin borsasında mevcut, 1131 sats ve 0.08 dolar düzeyinden işlem görüyor. 45 milyon küsür dolar toplayıp hardcap yapmış olan, ve ayı sezonunun tam göbeğinde piyasaya çıkıp 10da birine düşmüş olan bir proje. Ico fiyatına gelse zaten x10 yapmış olucak.

Projelerin ne iş yaptıklarını vesaire yazmayacağım, çünkü yazınca insanlar kendisi araştırma yapmıyor, bunlar yatırım tavsiyesi de değil zaten. Sadece herkesin şurda üç tane konuşulan waves bilmem ne gibi projelerden başka projeleri de görmesi gerektiğini düşündüğüm için benim için x10'luk olan projeleri yazdım. Bunların kazandıracağını düşünen veya alıp da ilerde kazanan olursa meritinize de talibim tabi Wink
Pages:
Jump to: