Sevgili Arkadaşlar, bazı arkadaşlar kişisel bilgilerimi elden ele paylaşıp tehdit etmeye başlamış, bunların tesbiti suan yapılıp herturlu cezai işlem için devamında avukatıma vericegim, ben ilk forum baslıgımda durumu açıkladım ve belli bir süre iistedim , hukuk herzaman vardır, hukuga herzaman tasıyabilirsiniz, uzlaşmayabilirsiniz, kişisel haklarıma karsı olan herhamgi bir saldırıya kayıtsız kalmayacagim, suan zararimı beni astı, pozisyonlarımı toparlamaya calısıyorum, gırsla sınırle kimse hiçbirsey elde edemez, herkesin kednie ait hakları vardır, benimde, suan sureye ihtiyacım var, tesekkurler.
Şimdi öncelikle boş muhabbeti bırakalım derim ben.
Siz mesajlarınızı değiştirip "ana para koruması yoktur" yaptığınız andan itibaren bütün inanılırlığınızı güvenilirliğinizi kaybettiniz. Niyetiniz iyi değil, bunu görebilmek için alim olmaya gerek yok. Niyetiniz 60 gün bekletip insanların içini soğutmak. 60 gün sonra da dalağım şişti, böbreğim darlandı deyip savsaklamaya devam edeceksiniz.
Konunun ilk mesajında hiçbir şeyi açıklamadınız. Sadece bir şeyler anlattınız. Ortada tek bir kanıt yok. 20 btc'yi kaybettim çünkü gıda zehirlenmesi yaşadım dediniz. Çıkarılabilecek tek mesaj budur. Benim size tavsiyem yol yakınken bu işe net bir çözüm üretmek. Aksi takdirde sizi oldukça zor bir hukuki süreç bekliyor.
Tehdit mesajı atacak kadar kafasız adam varsa da atmasın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin. Bu iş mutlaka bir çözüme kavuşturulacak. Öyle ya da böyle...
cevabın için öncelikle tesekkur ederim, nefes aldrmadıpınız içinde tesekkur ederim, ben burada 4 aydır herkese gununde ödeme yaptım, evet basıma böyle bir olay geldi, artı fonlarımda anapara koruması yoktur, sadece soran arkadaşlar için editlenmiştir, cachedeki forum başlıklarındanda bakabilirsiniz, buna ragmen pozisyonlarımının toparlanması için bu süreyi istedim, ve topladıktan sonrada uzlasıcağız, agır hukuk savası istiyorsanız açabilirsiniz, en az 1 sene sürer , ve lehime sonuclanır, bunun dısında kişisel haklarıma bazı arkadaslar tecavüz ediyor , devamında manevi azminat davaları açıcam, sonucta bende uzlaşma tarafındayım, bi cenaze varsa kaldırırız,, medeni bir şekilde. suan sureye ihtiyacığım var daha yapılan listeyi bile kontrol edemedim.