1-2 Ay içinde patlayacak 1 fon daha olduğunu düşünüyorum.
parası gidenlere geçmiş olsun artık su fon olayının ponziden farksız oldugunu umarım kavrarsınız
Benim fonlarım ponzi değil mesela hocam. Genellemenin bir manası yok. Kusura bakmayın da leonar bu sürede %87 gibi bir miktar kar ödemesi yapacağının garantisini vermiş/haftalık %4'ün 4 aylık bileşik faizi), bunun için çok işlem yapacak ve risk alacaktı, sonuçları ortada. Fonlardan para kazananlar da olmuştur, oluyor.
Kaldı ki trade gemişini leonar daha önce yayınlamıştı. Kar elde etmiştir, ediyordur ancak zarar da herkesin başına gelebilir.
Arkadaşlar elimdeki miktarı işlem yapmadığım zamanlarda alternatif alanlarda değerlendiriyorum, lending gibi. Haftalık fonlarına girmeyi ben de düşündüm ancak bir maksimum sınır koymuştu, yer kalsa da küçük bir miktar oluyordu. Yanlış anlaşılmalar olabileceğini düşünerek girmemiştim.
Haddime değil ama leonar'da parası kalan arkadaşlar için en akılcı çözüm şu gibi duruyor:
Leonar'ın iyileşmesini beklemek ve pazarlık masasına oturmak. Bankalar dahi elindeki batık kredileri daha düşük miktarlara devrediyor, leonar 60 güne ihtiyacı olduğunu söylemiş, elbette elinde bir sermaye vardır.
Forumda işlenen bir suçta moderatör EAL forumun taraf olmayacağını ve müdahalede bulunmayacağını söylemişti, ancak btctalk forum admininin işlenen suçlarda yardımcı olduğunu duyduğumu hatırlıyorum. (Emin değilim)
Moderatör konuya el atarsa daha hızlı çözülebileceğini düşünüyorum.