Pages:
Author

Topic: Patlayan Fonlar & Fon Mağdurları Toplanma Alanı (Rezerve Konu) - page 6. (Read 9589 times)

newbie
Activity: 39
Merit: 0
Kalemdar hocam umarım ciddi miktarlarınızı alabilirmisiniz umarım fon sahibi buraya çıkar bir açıklama  yapar. 
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Bu adam kac btc ile kacti? Kactigi sirada fon, en yuksek hacmine mi ulasmisti?

1 gün gecikmeyle kimseyi suçlu olarak görmeyelim,kaçtı demek için henüz çok erken.bunadam 20 den fazla fon tamamlamış bi adam. Biraz daha sabır lütfen, sonra gerekli adımlar atılır elbette.
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
Bu adam kac btc ile kacti? Kactigi sirada fon, en yuksek hacmine mi ulasmisti?
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Ciddi bir miktarda yatırımım var ama dönüş yapacağını düşünüyorum.
Zaten makul bir gerekçe ile dönüş yapınca daha fazla güven kazanacaktır.
Daha fazla güven daha büyük fon demek.
Burayi okudugunu varsayarak adamı gaza getirmeyi planlayip, gelince de parani hemen cekmeyi dusunuyorsun sanirim Cheesy
Hocam naptınız Cheesy bu yorumla adam geri gelmeyecek Cheesy
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
Burayi okudugunu varsayarak adamı gaza getirmeyi planlayip, gelince de parani hemen cekmeyi dusunuyorsun sanirim Cheesy
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
alisher projesine 2015 yılında 0,5 btc yatırdığım için kendimle grur duyuyorum çok güzel yatırım yaptım btc değerlin bende komple değerini yitirdi Wink tokatçı alisher 
Aliserinki fon değil ponzi oyunu ondan buraya yazılmasına gerek yok bence zaten 1 yıl olmus patlayalı. Ama anladıgım kadarıyla hem aliser hem yatırımcılar patlamıs orada
newbie
Activity: 39
Merit: 0
alisher projesine 2015 yılında 0,5 btc yatırdığım için kendimle grur duyuyorum çok güzel yatırım yaptım btc değerlin bende komple değerini yitirdi Wink tokatçı alisher 
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Konuyu takipteyim bekleyip göreceğiz Mentalpanda nin açıklaması içinde tekrar teşekkürler
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Hukuki olarak hiçbir güvenceniz olmayan şeylere para yatırmanız tavsiye edilmez. Smiley
hero member
Activity: 854
bu basligi gorunce adam kacmayacaksa da artik kacar
Neden bu konu o kişiye açılmış bir konu değil ki dikkat ederseniz fon listesi boş yani kimse kaçmış denilmiyor. Sadece buraya yatırım yapan kişiler yazmış bu kişi kaçmış olabilir diye konu sahibi de buna karşılık olarak yazmak için erken olduğunu biraz daha beklenmesi gerektiğini yazmış. Ama suda bir gerçek ki btc ile yapılan tam anonim fonları düzenleyen kişilerden kaçan olma ihtimali yüksek kaçan olursa bir kaç kişinin de aklı başına gelecek, ders olacak. Tam anonim biri nasıl o kadar meblaglar toplar anlamıyorum. HERHANGI BİR KİŞİ KAST EDILMEDI TÜM ANONİM FON YURUTEN KİŞİ ER İÇİN GENEL OLARAK BU CUMLE KURULDU. BAŞKA YERLERE ÇEK EDİN LÜTFEN BU POSTU DA.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Öncelikle bir fon yöneticisi olarak yazıyorum ;
Bazı zamanlar online olamayabiliyoruz. Bazen de mobilden de erişimimiz olduğu için online gözükebiliyoruz. Bu demek değildir ki fon vadesi geçti adam kaçtı , Herhangi bir şey bu hayatta olabilir. En azından netleşmeden böyle konular açılması pekte hoş bir durum değil itibar zedeleyici bir durumdur.
Bu arada herhangi bir kötü durumda bir fon yöneticisi ve deneyimli birisi olarak mağdur olan kişilere yardıma hazırım
mesut bu konu kimsenin itibarına veya şahsına özel açılmadı ve bende fon mağduru değilim herkes kendi fikrini düşüncesini kendi mağduriyetini yazıyor ek olarak görünen köyün kılavuz istemediği de apaçık ortada.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
bu basligi gorunce adam kacmayacaksa da artik kacar
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Öncelikle bir fon yöneticisi olarak yazıyorum ;
Bazı zamanlar online olamayabiliyoruz. Bazen de mobilden de erişimimiz olduğu için online gözükebiliyoruz. Bu demek değildir ki fon vadesi geçti adam kaçtı , Herhangi bir şey bu hayatta olabilir. En azından netleşmeden böyle konular açılması pekte hoş bir durum değil itibar zedeleyici bir durumdur.
Bu arada herhangi bir kötü durumda bir fon yöneticisi ve deneyimli birisi olarak mağdur olan kişilere yardıma hazırım
full member
Activity: 208
Merit: 100
Aliser in minerfarm projesinide yazın buraya hocam. Ben dahil iyi tokatladı gitti milleti Smiley. Hergün foruma girip online oluyor.
legendary
Activity: 3276
Merit: 2442
Uzun zamandır takip ediyorum ben de bu fon olaylarını ve açıkçası insanların ellerindeki yüksek miktarları bu kadar gözü kapalı olarak hiç tanımadığı insanlara emanet edebilmesine anlam veremiyorum.

Adam 3 kuruş borç ister, asılmadığı kalır (newbie ise hakeder)

Ama fon kuruyorum diyince herkes balıklama atlıyor.

Kimseye eywallahım yok isteyen alınsın, foncuların güven inşa etmediğine dair kanıtım yok ama aksi durum için şüphem var. O yüzden foncuların büyük kısmını "ignore" listeme aldım kazaya kurban gitmeyeyim diye. Herkes bildiğini yapsın tabi.
hero member
Activity: 854
Ey fon severler ahahah ümitleri kayıp etmeyin bu burada rezerve dursun er yada geç buraya yazılacak çok şey var.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Leonarin fon bence daha patlamamis. Sonucta daha 3 fondan sadece 1inin vadesi gecmis. Bugun onlineda olmus.15 haftadir odeme yapan birine 1. Gunden yapistirilmasin sole 1 hafta gececekki umitler kesilsin.
hero member
Activity: 756
Umarım arkadas kaçmamıştir önemli bir işi vardır
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bahsi geçen fonun gördüğüm kadarıyla bugun ve yarın olmak üzere 2 adet ödemesi bulunuyor listeyi güncellemek için yarını beklemek daha doğru olabilir

not:bu konu fon yöneticilerini kötülemek, zan altında bırakmak veya post kasmak amacıyla açılmadı sadece herkesin gördüğü ve unutulmak istenen bir gerçeği hatırlatmak istedim.
Pages:
Jump to: