Pages:
Author

Topic: فارسی (Persian) - page 21. (Read 494081 times)

newbie
Activity: 18
Merit: 1
February 04, 2018, 01:03:45 PM
کسی‌ از اخبار شهرام کوین خبر داره؟  ظاهراً آقای جزایری دارن کوین خودشونو عرضه می‌کنن ولی‌ من دیتیلشو پیدا نکردم.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
February 04, 2018, 10:49:57 AM
سلام دوستان
من تلاش زیاد کردم 126 اکتیویتی انجام دادم ، یه هفته قبل از اینکه 120 تا اکتیویتی بشه مریت سیستم راه افتاد ، من یکم بد شانسی آوردم
میخواستم بپرسم امکانش هست شما 90 تا مریت به من قرض بدید؟
من رنکم رفت بالا هرکس بهم مریت داده بود بهش پس میدم ، من فقط میخوام رنکم بره بالا تر به نظرم واقعا منصفانه نیست ، من یه هفته زودتر 120 تا رو زده بودم الان رنکم رفته بود بالاتر اصلا نیازی به مریت نداشتم
از همه ممنونم

تنها دلیل راهن اندازی این سیستم برای جلوگیری از بالا رفتن رنک ها بوده
من خودم چند بار با ناظم ها بحث و جدل داشتم که چرا یه مشت بچه دارن رنک های بالا میگیرن، 1 ماه پیش که گفتن میخام جلوش رو بگیرن، بیشتر فعالیت کردم که گیر نکنم، ولی نشد دیگه
الان تقریبا همه گیر افتادن
سلام و خسته نباشین.امکانش هست یه مقدار در مورد رنک و مریت برای من توضیح بدین؟
ممنون
member
Activity: 341
Merit: 10
@cryptovagas
February 03, 2018, 11:45:45 AM
لام دوستان
بازار کریپتو رو که میبینیم الآن بیت کوین دور و بر 9هزار دلار بالا پایین میشه

پیشنهاد میکنم اگر دوس دارید ترید کنید، ایده های توی وبسایت تریدینگ ویوو رو بخونین، بد نیستن
Tradingview.com/markets/cryptocurrencies/

چیزهایی که الآن از ترید بیت کوین میگن اینه که»
اگر 9هزار دلار رو رد کنه، تازه وارد مرحله بین 9 تا 11 هزار دلار میشه، 11هزار دلار رد کردن خیلی سخته و نیاز هست بیت کوین مومنتوم بسازه یا بقولی روی قیمتش با قدرت کار بشه و واقعا خریدار داشته باشه، 11تا12 هزار رو رد کرد احتمال بسیار زیاد 15میرسه و اونجا هم همین جریانه
اگر کمتر از 8هزار دلار آمد احتمالا وارد منطقه ی قیمتی بزرگ بین 4900 تا 7500 دلار میشه که اینجا یکی از مناطق بسیار خوب برای خرید بیت کوین هست،هرچند احتمالش هست ولی شخصا بعید میبینم.

اینم از اطلاعات گفتم حداقل چنتا چیز مفید بگذارم.قربون همتون
مرسی Wink[/b]
آره محسن کاملا درست میگه، اگه کسی بلندمدت میخات سرمایه گذاری کنه، الان فرصت مناسبی هست
برای تریدرها هنوز وقت تصمیم گیری هست، امکان اینکه بیتکوین برگرده به زیر 7000 هست، مگه اینکه کره و چین توو این هفته تفاهم کنن، اون موقع هست که قیمت ها برمیگرده سر جاشون
newbie
Activity: 20
February 03, 2018, 07:39:28 AM
سلام دوستان
بازار کریپتو رو که میبینیم الآن بیت کوین دور و بر 9هزار دلار بالا پایین میشه

پیشنهاد میکنم اگر دوس دارید ترید کنید، ایده های توی وبسایت تریدینگ ویوو رو بخونین، بد نیستن
Tradingview.com/markets/cryptocurrencies/

چیزهایی که الآن از ترید بیت کوین میگن اینه که»
اگر 9هزار دلار رو رد کنه، تازه وارد مرحله بین 9 تا 11 هزار دلار میشه، 11هزار دلار رد کردن خیلی سخته و نیاز هست بیت کوین مومنتوم بسازه یا بقولی روی قیمتش با قدرت کار بشه و واقعا خریدار داشته باشه، 11تا12 هزار رو رد کرد احتمال بسیار زیاد 15میرسه و اونجا هم همین جریانه
اگر کمتر از 8هزار دلار آمد احتمالا وارد منطقه ی قیمتی بزرگ بین 4900 تا 7500 دلار میشه که اینجا یکی از مناطق بسیار خوب برای خرید بیت کوین هست،هرچند احتمالش هست ولی شخصا بعید میبینم.

اینم از اطلاعات گفتم حداقل چنتا چیز مفید بگذارم.قربون همتون
مرسی Wink
newbie
February 02, 2018, 07:23:29 PM
Salam be hamegi
Khoshalam ke mibinam inja faale. Age komaki az daste man ham bar miad roo man hesab konid Smiley
(Man keyboard farsi nadaram inshala dar posthaye ayande doros mishe)
خوش امدی نوید جان
خوبه که به فکر کمکی، ولی نگفتی تو چه زمینه فعلی که بچه ها مراجعه کنن Grin

والا اطلاعات تخصصی از لحاظه برنامه نویسی ندارم. ولی‌ تجربه ماین کردن (قدیما ۲۰۱۳) دارم و الان بیشتر تو ایکو فعالیت دارم.
یه فروم قبلا بود btctalk.com که الان بسته. جای مشابه شما سراغ دارین؟
member
Activity: 182
Merit: 16
bitcoin is love
February 02, 2018, 02:57:28 PM
سلام
اکانت فول ممبر به بالا میخرم البته اگر اکانت کنترل ایمیل هم داشت ، در صورت تمایل اطلاع بدید ، سپاس
member
@cryptovagas
February 02, 2018, 08:37:56 AM
Salam be hamegi
Khoshalam ke mibinam inja faale. Age komaki az daste man ham bar miad roo man hesab konid Smiley
خوش امدی نوید جان
خوبه که به فکر کمکی، ولی نگفتی تو چه زمینه فعلی که بچه ها مراجعه کنن Grin
newbie
February 01, 2018, 09:31:55 PM
Salam be hamegi
member
@cryptovagas
February 01, 2018, 10:42:21 AM
سلام دوستان
من تلاش زیاد کردم 126 اکتیویتی انجام دادم ، یه هفته قبل از اینکه 120 تا اکتیویتی بشه مریت سیستم راه افتاد ، من یکم بد شانسی آوردم
من رنکم رفت بالا هرکس بهم مریت داده بود بهش پس میدم ، من فقط میخوام رنکم بره بالا تر به نظرم واقعا منصفانه نیست ، من یه هفته زودتر 120 تا رو زده بودم الان رنکم رفته بود بالاتر اصلا نیازی به مریت نداشتم
از همه ممنونم

تنها دلیل راهن اندازی این سیستم برای جلوگیری از بالا رفتن رنک ها بوده
من خودم چند بار با ناظم ها بحث و جدل داشتم که چرا یه مشت بچه دارن رنک های بالا میگیرن، 1 ماه پیش که گفتن میخام جلوش رو بگیرن، بیشتر فعالیت کردم که گیر نکنم، ولی نشد دیگه
الان تقریبا همه گیر افتادن
member
Activity: 182
Merit: 16
bitcoin is love
February 01, 2018, 08:22:33 AM
سلام دوستان
از همه ممنونم
member
@cryptovagas
January 31, 2018, 10:00:31 AM
خوبه بیشتر از این پست ها داشته باشیم، شاید اینجوری بشه زبان فارسی رو هم به همه پروژه ها اضافه کنیم.
فکر کنم همین فرمون بریم جلو، کارمون درسته
newbie
January 30, 2018, 02:14:47 PM
توصیه شدید میکنم دوستانی که قصد خرید بیت کوین در ایران را دارند، و تمایل دارند که خرید آنلاین بیت کوین انجام دهند، حتما این مطلب را در مورد خرید و فروش بیت کوین و بهترین روش خريد بيت كوين در ایران مطالعه کنند، تا با با انواع روشهایی تبدیل بیت کوین به ریال آشنا بشن:
جالب بود، ولی پیشنهاد گرشاسب هم بد نبود
تو این وضعیت کشور ما خیلی جواب میده، چون قیمت های خیلی متفاوت هست
سلام دوست گرامی
شما الان ایران هستین؟
الان ماین می کنین یا اینکه خرید و فروش بیتکوین انجام می دین ؟و اینکه آیا خریدن دستگاه ماینر کار عاقلانه ای هست؟
member
@cryptovagas
January 30, 2018, 11:38:54 AM
توصیه شدید میکنم دوستانی که قصد خرید بیت کوین در ایران را دارند، و تمایل دارند که خرید آنلاین بیت کوین انجام دهند، حتما این مطلب را در مورد خرید و فروش بیت کوین و بهترین روش خريد بيت كوين در ایران مطالعه کنند، تا با با انواع روشهایی تبدیل بیت کوین به ریال آشنا بشن:
جالب بود، ولی پیشنهاد گرشاسب هم بد نبود
تو این وضعیت کشور ما خیلی جواب میده، چون قیمت های خیلی متفاوت هست
newbie
Activity: 3
January 29, 2018, 10:47:35 AM
member
@cryptovagas
January 29, 2018, 10:46:21 AM
سلام
از امروز صبح که می خوام وارد  کریپتوپیا بشم خطای زیر رو میده

www.cryptopia.co.nz -

Access Denied
Error code 16

This request was blocked by the security rules

به نظرم این یکی هم ایران را تحریم کرد.حالا نمیدونم عاقلانه است با  آی پی کشورهای دیگه از سایت استفاده کرد.یک وقت دو روز دیگه بیاد و احراز هویت رو هم اضافه کنه که میشه قوز بالای قوز. دوستان سایت اکسچنج که برای ایران مشکلی نباشه چی رو پیشنهاد میدهند؟
با تشکر
خیلی از سایت ها ایران رو تحریم میکنن، فعلا با پراکسی برو مشکلت حل میشه، ولی حتما هر چی داری بکش بیرون از اونجا که اکانتت بلاک نشه
newbie
Activity: 23
January 29, 2018, 03:10:52 AM
Hello, friends from Iran, I have one question.

How hard is to send money from Iran? What are limits and what is fee for sending money?

Can you guys help me?

Thanks in advance.
Hello
Transferring money from Iran to which country?
Costs and methods are very different
For example,Iranian exchangers carry money to the United States via Western Union

@ShakoB here is my telegram and please add me I have few questions, I can't pm you that's why I'm writing it here.

Thanks for response.
newbie
Activity: 2
January 29, 2018, 02:35:31 AM
سلام
از امروز صبح که می خوام وارد  کریپتوپیا بشم خطای زیر رو میده

www.cryptopia.co.nz -

Access Denied
Error code 16

This request was blocked by the security rules

به نظرم این یکی هم ایران را تحریم کرد.حالا نمیدونم عاقلانه است با  آی پی کشورهای دیگه از سایت استفاده کرد.یک وقت دو روز دیگه بیاد و احراز هویت رو هم اضافه کنه که میشه قوز بالای قوز. دوستان سایت اکسچنج که برای ایران مشکلی نباشه چی رو پیشنهاد میدهند؟
با تشکر
newbie
January 27, 2018, 02:23:28 PM

How hard is to send money from Iran? What are limits and what is fee for sending money?

Can you guys help me?

Thanks in advance.
Hello
Transferring money from Iran to which country?
Costs and methods are very different
For example,Iranian exchangers carry money to the United States via Western Union
newbie
Activity: 23
January 27, 2018, 02:15:57 PM

Can you guys help me?

Thanks in advance.
What kind of money? Fiat?
Transfer it overseas?
Dollars or Rials (IRR)? Depends a lot to your answer

I want to send USD abroad, can you add me on telegram, I just have few questions.  PM me please your telegram I can't send you a PM.

Thank you
newbie
January 27, 2018, 02:02:28 PM
سلام،

چرا نمیتونم توی
 Other Languages (Local)
 یه تاپیک جدید بسازم؟
ام بیشتر از ۱۰ هست . Undecided مشکل چیه کسی میدونه؟

به علاوه اینکه فارسی رو با انگلیسی توی یک خط مینویسم همه چیز جابجا و ناخوانا میشه. چه کار کنم؟
سلام
چون مدیر این قسمت و باز کرده برای زبان هایی که تعداد کاربرانشون کم هست و فعالیتشون کمه و فقط در ادامه ی همون تاپیک میشه نوشت،برای بقیه زبانهای کم کاربر هم به همین صورت هست. منم اکتیویتی
 زیادی ندارم اما توی بقیه قسمت ها می تونم تاپیک جدید ایجاد کنم.تا وقتی که تعداد کاربرا زیاد نشه و مطلب به فارسی زیاد پست نشه همینطوریه.باید فعالیت کنیم
منم این مشکل فارسی و دارم ولی توی تاپیک های عربی می بینم که خیلی راحت عربی و لاتین و با هم می نویسن.
Pages:
Jump to: