Pages:
Author

Topic: فارسی (Persian) - page 24. (Read 493864 times)

newbie
Activity: 40
Merit: 0
January 08, 2018, 06:26:42 PM
چرا بچه های ایران انقدر رو ماینینگ تمرکز دارند؟

این هزینه ای  که شما برای ماینینگ میذارید اگه باهاش ترید کنید که درآمدش بیشتره.

حتی اگه یه کوین یا توکنی بگیرید بذارید کنار هم به صرفا تر هست
ماینیگ اگر درست و اصولی کار بشه خیلی به صرفه تر از این حرفاست.علاوه بر این ماینینگ ریسک کمتری نسبت به معامله داره و اگر درست کار بشه تا چند سال کار میکنه و بین 5 تا 12 ماه هزینه خودشو در میاره.
خوب لایتکوین سال ۲۰۱۷ حدود ۶۰ برابر شده، بیتکوین هم حدودا ۱۸ برابر شده.

همه ی ۲۰ کوین اول کم و بیش همین شرایط رو دارن

وقتی ما این شرایط رو با ماینینگ قیاس می کنیم با توجه به میزان برگشت پول چه توجیه اقتصادی برای ماینینگ هست

البته من تو کریپتو کارنسی ها آماتور هستم و اطلاعاتم هم محدود
newbie
Activity: 5
January 08, 2018, 02:25:09 AM

ماینیگ اگر درست و اصولی کار بشه خیلی به صرفه تر از این حرفاست.علاوه بر این ماینینگ ریسک کمتری نسبت به معامله داره و اگر درست کار بشه تا چند سال کار میکنه و بین 5 تا 12 ماه هزینه خودشو در میاره.
newbie
January 07, 2018, 02:33:14 PM

member
Activity: 341
Merit: 10
@cryptovagas
January 06, 2018, 01:02:50 PM
ممنون.امروز اکانت یوبیت رو ساختم ببینم چی میشه.البته فرهاد اکسچنج طبق تجربه من واقعا پشتیبانی مزخرفی داره.یکبار اشکال فنی پیش اومد و چند سال پیش بیتکوین من رفت برای اون ها اما سفارشم ثبت نشد.یک ماه تیکت و ایمیل زدم و بعد چند سال هنوز جوابی نیومده Smiley
خداییش این یه موردش مشکل داره یه کم
البته من یه بار سفارشم 3 ساعت طول کشید، زنگ زدم، قاطی کرده بودم منشی و کارشناس رو صاف کردم
خود فرهاد اومد پشت خط، کلی چیز به اونا گفت، سفارش هم خودش انجام داد
بعد از اون سفارشها زودی اوکی میشه،

البته یه سرویس دیگه جدید دیدم، ایرانی کارت iranicard.com
سرویس هاش رو تست کردم، همشون عالی بودن، اینم می تونین روش حساب کنین
newbie
Activity: 6
January 05, 2018, 01:04:47 PM
سلام
برای شروع تن ها رو راست چین کنیم موقع تایپ
والا من بیشتر بین کوین ها سویچ میکنم
حدود 6000H/s رو روی الکترونئوم متمرکز کردم و تبدیلش هم نکردم و احتمالا به این زودی ها نکنم چون رشد خوبی داشته ،
یک مدت هم مونرو ماین کردم اما به نظرم اگر از ابتدا الکترونئوم ماین کرده بودم وضعیت بهتر بود
یک ریگ 6x1060 3GB هم باهاش مالتی کوین ماین میکنم و به بیت کوین اکسچنج میکنم توی hashrefinery یا zpool
حالا گر بیت کوین افت کنه قاعدتا متضرر میشم از این کارو اگر رشد کنه ....
newbie
January 05, 2018, 11:44:02 AM
من همیشه از یوبیت استفاده می کنم
اونجا هم پرفکت مانی میگیرم، توی فرهاد اکسچینج تبدیل به ریال میکنم
ممنون.امروز اکانت یوبیت رو ساختم ببینم چی میشه.البته فرهاد اکسچنج طبق تجربه من واقعا پشتیبانی مزخرفی داره.یکبار اشکال فنی پیش اومد و چند سال پیش بیتکوین من رفت برای اون ها اما سفارشم ثبت نشد.یک ماه تیکت و ایمیل زدم و بعد چند سال هنوز جوابی نیومده Smiley
member
@cryptovagas
January 05, 2018, 10:14:51 AM
من همیشه از یوبیت استفاده می کنم
اونجا هم پرفکت مانی میگیرم، توی فرهاد اکسچینج تبدیل به ریال میکنم
newbie
January 05, 2018, 07:54:34 AM
سلام به دوستان عزیز
اخیرا زدکلاسیک رشد خیلی خوبی داشته و از نظر صرفه برای ماینینگ جالب به نظر میرسه اما مشکل اینجاست تبدیلش به اتریوم یا بیتکوین بسیار هزینه بر هست.
کسی جای مناسبی برای تبدیل به صرفه تر این ارز یا صرافی ایرانی که مستقیما این ارز رو قبول کنه نمیشناسه؟
newbie
January 05, 2018, 12:28:15 AM
member
Activity: 182
skooooo kooo poooo kooooo
January 04, 2018, 06:39:14 PM
http://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=651.0 : مطلب زیر ترجمه ی مستقیم اطلاعیه روبرو می باشد

ALTS توکن

یک توکن جامعه محور واقعی

از طریق فرم ثبت نام یا اِیردِراپ توزیع می شود Altcoins Talks این توکن بین اعضای فعال

تعداد محدود

مجموع 10 میلیون توکن در مرحله های مختلف توزیع می گردد.

توزیع و گسترش می یابند Ethereum در بلاکچین ERC20 این توکن ها به عنوان توکن

ایردراپ های بدون توقف
به معنی مجموعه ی بی انتهای اِیردِراپ های توکن ها و کوین های مختلف می باشد Altcoinstalks.com و همچنین فعال بودن در انجمن ALTS ذخیره کردن
 http://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=1316.0 : اطلاعات بیشتر

نقشه راه
ایده: انجام شده
وبسایت: انجام شده
شبکه اجتماعی: انجام شده
محیط جامعه محور: انجام شده
 اطلاع رسانی: انجام شده thread
قرارگرفتن در اکسچنج: 2 مورد انجام شده / موردهای بیشتری هم به زودی انجام می شود
نرم افزار اندروید و آیفون: در حال انجام
http://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=142 نقشه راه به صورت کامل در این اطلاعیه موجود هست

اِیردِراپ توییتر
1-
 را در توییتر دنبال کرده و با آنها تعامل داشته باشی   @AltcoinsTalks و @SpartaICO  دو اکانت
retweeting, favoring & mentioning = نکته: تعامل
2-
http://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=651.0 خود بنویسید ERC20 را به همراه نام کاربری خودتان و آدرس #join  بعد از پیوستن به اِیردِراپ توییتر به در لینک روبرو هشتگ

حتما به نکته زیر توجه کنید:
بعضی از افراد چند بار سابسکرایب میکنند که در صورت مشاهده منجر به عدم پذیرش درخواست شما خواهد شد

از طریق لینک زیر در بقیه ی اِیردِراپ ها هم شرکت کرده و توکن بدست بیاورید:
http://www.altcoinstalks.com/index.php?topic=142.0

نکته : این اِیردِراپ جانبی است، شما باید برای اِیردِراپ اصلی هم از طریق لینک بالا اقدام کنید 

newbie
January 04, 2018, 05:44:28 PM
سلام
سایت که فارسی نیست
اما خوب کلا توی ایران جو ماینینگ هستند ! اما واقعی نیمدونن چی کار باید بکنند و فقط تایپک های فارسی رو دنبال میکنند و احتمالا بعد از یه مدت که قیمتها افت کنه یا سود نکنند شروع میکنند به فروختن تجهیزات با قیمتهیا بسیار کم و کلی زیان روی دستشون ممیمونه
من از سال 2010 با ارز پایه دیجیتال آشنا شدم ، یک سال هم ماینینگ انجام دادم و بعد ملا رهاش کردم و دورا دور چک میکردم ! تا اینکه سال امسال به یکباره قیمت 6000 دلاری بیت کوین خواب رو برای چند شب از چشمهام برد !
یادم میاد این فروم هم اکانت داشتم ما هر چی میگردم توی ایمیلهای مختلفی که داشتم یوزری پیدا نمیکنیم
مجبور شدم یوزر جدید بسازم
قاعدتا اگر دوستان فعالیت بککند میشه گروه تاپیک درست کرد و تاپیک های فارسی ایجاد کرد

من صد در صد پایه ام،

من همین یک ساعت پیش داشتم درباره ی باز کردن یه ساب فروم فارسی درخواست می دادم که گفتن چون تاپیک فارسی اکتیو  نیست احتمالش کمه موفق بشید

هفته پیش هم تو Altcoinstalks شروع کردم ساب فروم فارسیشو فعال کردن که اگه اینجا نشد فارسی زبانا بتونن کوچ کنن اونجا
member
@cryptovagas
January 04, 2018, 12:54:42 PM
آقا من پایه ام
حداقلش اینه که مشکلات خودمون رو میتونیم حل کنیم

در مورد ماینینگ ، منم همون موفع شروع کردم، 2-3 تا بیت کوین هم همون موقع فروختم 13دلار
الان که فکرش میکنم فقط گریه ام میگیره
newbie
Activity: 6
January 03, 2018, 03:46:40 PM
سلام
سایت که فارسی نیست
اما خوب کلا توی ایران جو ماینینگ هستند ! اما واقعی نیمدونن چی کار باید بکنند و فقط تایپک های فارسی رو دنبال میکنند و احتمالا بعد از یه مدت که قیمتها افت کنه یا سود نکنند شروع میکنند به فروختن تجهیزات با قیمتهیا بسیار کم و کلی زیان روی دستشون ممیمونه
من از سال 2010 با ارز پایه دیجیتال آشنا شدم ، یک سال هم ماینینگ انجام دادم و بعد ملا رهاش کردم و دورا دور چک میکردم ! تا اینکه سال امسال به یکباره قیمت 6000 دلاری بیت کوین خواب رو برای چند شب از چشمهام برد !
یادم میاد این فروم هم اکانت داشتم ما هر چی میگردم توی ایمیلهای مختلفی که داشتم یوزری پیدا نمیکنیم
مجبور شدم یوزر جدید بسازم
قاعدتا اگر دوستان فعالیت بککند میشه گروه تاپیک درست کرد و تاپیک های فارسی ایجاد کرد
member
@cryptovagas
January 03, 2018, 11:57:32 AM
مرحبا، أنا بحاجة إلى بيك اب تويوتا.

damn, thats why i am shouting lately that legendary kids needs to be audited again Grin

Dude, this is Persian thread, so I don't think anyone can answer you when u write "arabic"!

thnx mapar for telling that dude to watch his actions

ببینین بچه ها، اگه خودمون نیایم اینجا اینا میان آبادمون میکنن Grin
newbie
January 02, 2018, 08:28:58 PM

Dude, this is Persian thread, so I don't think anyone can answer you when u write "arabic"!
legendary
Activity: 1792
Merit: 1028
dzyk.ru
January 02, 2018, 01:48:02 PM
member
@cryptovagas
December 30, 2017, 11:05:57 AM
سایت که مشکلی نداره ، ولی ندیدم ایرانی بیات اینجا زیاد، ما ایرانیا فعلا گرفتار مشکلات درون کشوری خودمون هستیم، شاید سرمایه گذاری روی این چیزا برای ما ایرانیا هنوز توجیه نداره البته تا وقتی که سودهای بانکی 20% داریم Grin
newbie
December 30, 2017, 10:49:55 AM
اینجا اونقدرها یوزر فارسی زبان نیست که بخوای پست جدید بزاری
ولی هر جای فروم بخوای میتونی پست جدید بزاری، فقط قبلش حواست باشه که اینجا قانون های درست حسابی نداره، یه وقت اکانتت رو از دست ندی

که همین پست هستش یه ترد جدید ایجاد کنم ولی موفق نشدم Other languages/locations من تلاش کردم توی بخش

دلیل خاصی داره که ایرانی تو اینجا کم هست؟ مثلا فیلتر بودن سایت یا یه همچین چیزی؟
member
@cryptovagas
December 30, 2017, 10:35:46 AM
اینجا اونقدرها یوزر فارسی زبان نیست که بخوای پست جدید بزاری
ولی هر جای فروم بخوای میتونی پست جدید بزاری، فقط قبلش حواست باشه که اینجا قانون های درست حسابی نداره، یه وقت اکانتت رو از دست ندی
newbie
December 30, 2017, 05:16:48 AM
دوستان کسی میدونه چطور می شه تِرِد جدید به زبان فارسی ایجاد کرد

چون توی این ساب ترد امکان ایجاد مطلب جدید نیست و هیچ ساب تردی هم برای زبان فارسی نداریم
Pages:
Jump to: