Pages:
Author

Topic: Pokémon Go - page 9. (Read 15124 times)

legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 13, 2016, 10:03:44 AM
ios için resmi olarak ne zaman çıkacak oyun acaba?
illa yabancı ülkeden hesap açtıracaklar adama
biz oyun çıksın diye beklerken, millet oyundan sıkıldı Smiley
büyük bir adaletsizlikte oluşmuş durumda biz beklerken millet aldı yürüdü psikopata bağlayanlar var  oyuna yeni başlayanlar çok çok geriden başlayacak başedemeyeceğini anlayınca bırakacak oyunu.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 13, 2016, 09:48:42 AM
Android için yeni güncel sürüm yayınlanmış ama İos için yok. Birde windows Phone için çıksada bizde bir baksak. Cheesy
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
July 13, 2016, 09:25:16 AM
ios için resmi olarak ne zaman çıkacak oyun acaba?
illa yabancı ülkeden hesap açtıracaklar adama
biz oyun çıksın diye beklerken, millet oyundan sıkıldı Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 13, 2016, 07:27:20 AM
bu oyun da bır cıns onca gezdım vermedı de eve gırdım 10 dk sonra bakayım dedım de 3 tane pokemon yakaladım salonda Cheesy Cheesy
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 13, 2016, 05:22:14 AM
sadece 1 oyunla nintendo resmen küllerinden yeniden doğdu. 1 haftada kazandığı değer artışı. turk telekom ve turkcellin tamamından daha fazla.teknolojiye yatırım bu yüzden cok önemli.
legendary
Activity: 1445
July 13, 2016, 04:50:38 AM
Bugün 2 arkadaşla karşılaştım almışlar ellerine telefonu pokemon avındalar. Merak ettim biraz onlarla yürüdüm. Normalde ekmek almak için evden çıkmaya üşenen adamlardır ama çıkmışlar kilometrelerce yürüyüş yapmaya Cheesy

Anneler oğlum bakkaldan ekmek al dese gidip almayız ama bunlara oğlum bakkaldan Pikachu al deseler nasıl da koşarız Cheesy
Muğla'nın ufak bir ilçesindeyim, burada bile sokakta milletin şurada iyi pokemon çıktı dediğini gördüm, bisikletle dolaşıyolardı  Grin

amk habire rattata cıkıp duruyo gecenın karı charmander oldu yakaladım ıpneyı ama rezıl olduk anamıza eşimize napıyon sen manyak dıyolar  Cheesy Cheesy  bide yol bosken cıkmıyoda ınsan gecerken ayagının dıbınde cıkıo serefsızler Cheesy
ar modunu kapattım ben yolun ortasında telefonla selfie çeker gibi tuhaf tuhaf bakıyor millet ne yapıyor bu diye  Grin
AR modunu kapatmak en iyisi zaten, daha kolay yakalanıyor, şarjı daha az emiyor hem de fotoğrafımı ne çekiyosun lan diye bıçak yeme riskini azaltıyor  Cheesy

legendary
July 13, 2016, 02:25:52 AM
amk habire rattata cıkıp duruyo gecenın karı charmander oldu yakaladım ıpneyı ama rezıl olduk anamıza eşimize napıyon sen manyak dıyolar  Cheesy Cheesy  bide yol bosken cıkmıyoda ınsan gecerken ayagının dıbınde cıkıo serefsızler Cheesy
ar modunu kapattım ben yolun ortasında telefonla selfie çeker gibi tuhaf tuhaf bakıyor millet ne yapıyor bu diye  Grin
hero member
Activity: 868
July 12, 2016, 05:55:38 PM
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
July 12, 2016, 04:32:17 PM
Bugün 2 arkadaşla karşılaştım almışlar ellerine telefonu pokemon avındalar. Merak ettim biraz onlarla yürüdüm. Normalde ekmek almak için evden çıkmaya üşenen adamlardır ama çıkmışlar kilometrelerce yürüyüş yapmaya Cheesy

Anneler oğlum bakkaldan ekmek al dese gidip almayız ama bunlara oğlum bakkaldan Pikachu al deseler nasıl da koşarız Cheesy

Çok hızlı yayıldı oyun. Haberlere konu olmaya başladı. Trajikomik olaylar silsilesine hazır olmak lazım. Yakında plus saatler de geliyor  Grin
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
July 12, 2016, 04:14:43 PM

sr. member
Activity: 420
July 12, 2016, 05:58:23 AM
akşamları tam ava çıkıcam , server çöküyor , iki gündür kısmet olmadı.

bu arada ankara baya hareketli, kızılay  güvenpark civarı, kurtuluş parkı, gençlik parkı pokestop kaynıyor, dengesiz bir dağılım var, ıngress adlı oyundaki konumları kullanmışlar, muhtemelen bi düzenleme gelir,
twitterda hesapları , watsapp grupları kurulmuş takımlar için

Ankara'ya dönmeme daha 15-20 gün var, ben gelene kadar her yeri ele geçirirler herhalde  Grin Bahçeli / Emek civarı nasıl?

Düzenleme: Legendary oldum Grin

Kutlama ne zaman hazırladık wallet adreslerini Cheesy
legendary
Activity: 1445
July 12, 2016, 05:43:45 AM
akşamları tam ava çıkıcam , server çöküyor , iki gündür kısmet olmadı.

bu arada ankara baya hareketli, kızılay  güvenpark civarı, kurtuluş parkı, gençlik parkı pokestop kaynıyor, dengesiz bir dağılım var, ıngress adlı oyundaki konumları kullanmışlar, muhtemelen bi düzenleme gelir,
twitterda hesapları , watsapp grupları kurulmuş takımlar için

Ankara'ya dönmeme daha 15-20 gün var, ben gelene kadar her yeri ele geçirirler herhalde  Grin Bahçeli / Emek civarı nasıl?

Düzenleme: Legendary oldum Grin
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 12, 2016, 05:40:18 AM
Beyler merak ettiğim bir şey var videolarda gördümde adamlar ellerinde telefon ile geziyorlar durmadan bir şeyleri yakalama derdindeler haberlerde gördümde çocuğun biri polis tarafından gözaltına alınmış çocuk hatta polislere durun bir pokemonu yakalıcam falan diyordu bu böyle bir oyunmu ben deniyim dedimde bende telefon yok. İos veya Android değil çünkü.?
sr. member
Activity: 420
July 12, 2016, 03:18:41 AM
Oyunun çıktığını duyunca aklıma ilk şu gelmişti ülkemizde bu oyun popüleşirse böyle şiiiler olabilir .

https://www.youtube.com/watch?v=p4Q50F-b3cg
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
July 12, 2016, 02:44:30 AM
Apk sında virüs olduğu söyleniyor. Play store a düşünceye kadar beklemekte fayda var.
legendary
July 12, 2016, 01:10:13 AM
odamın içinde bi kanatlı uçuyordu yakaladım hemen  Smiley
şu oyundaki terimleri bi anlatsanız çok makbule geçer  Cheesy
hiç bir şey anlamış değilim pokestop falan nedir bide döndürmeli bir şey var bozuk para gibi yakınlardaki bilindik mekanlar çıkıyor.
pokestoplar item düşürmek için döndürüyorsun poke topu pot vs itemler düşüyor gym arenalarda pokemon savaştırmak için
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
July 12, 2016, 12:02:59 AM
Ben sizin kadar meraklı birisi değilim allahtan, ben beklerim. Hem şimdi stabil değildir. bizim ülkeyede indirilmeye sunulsun ben o zaman indirir oynarım. Ne kadar sabırsızsınız ya Cheesy
sr. member
Activity: 448
July 11, 2016, 05:27:51 PM
Ne zaman açsam server kapalı? Oynanamayan oyun yapmış adamlar  Tongue
hero member
Activity: 784
July 11, 2016, 05:27:27 PM
ikide bi önüme çıkan zubatlardan bıtkım Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
July 11, 2016, 05:25:25 PM
odamın içinde bi kanatlı uçuyordu yakaladım hemen  Smiley
şu oyundaki terimleri bi anlatsanız çok makbule geçer  Cheesy
hiç bir şey anlamış değilim pokestop falan nedir bide döndürmeli bir şey var bozuk para gibi yakınlardaki bilindik mekanlar çıkıyor.
Pages:
Jump to: