Pages:
Author

Topic: Pokémon Go - page 7. (Read 15124 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
July 15, 2016, 05:13:02 AM
Bendeki mevcut sistem:
NG450 salcano bisiklet
Bluetooth kulaklık
Powerbank 20 bin lik  2 USB çıkışlı

Ben bunları çok önceden kendi teknolojim için almıştım, bir süredir gezinti yapıyordum, Spotify dan müzik açıp geziyordum şimdi Pokemon Go açıp geziyorum Smiley

Pokemon go ayarları:
Settings de herşey disable, sadece Sound Effect açık.
Battery saver da kapalı daha çok bug oluşuyor iPhone da. tecrübeme göre.
Full şarjla 2-3 saat çok rahat geziyorum, azalırsa yapıştırıyorum powerbank i aynı devam.
İş günlerinde tabi bu kadar gezilmiyor haftasonu ancak.

Birde bizim burada yeni elemanlarla tanıştık her akşam buluşuyorlar biri lure atıyor, hep berbaer sohbet muhabbet pokestop gezintileri filan. Güzel makara . Smiley
Abartmamak lazım ama tek şeritli yolda yolu kapatıp arabayı durdurup pokemon yakalayanlar gördüm gerek yok yani o kadarına
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
July 15, 2016, 04:48:48 AM
Evet, AR mode kapatıp battery saver açmak en mantıklı şey, edge de kullanılabiliyor, harita alanını google mapsten indirirseniz tekrar indirmiyor, şarj ömrüne yardımcı olduğunu söylüyorlar.

Harita alanını Google Maps'ten indirme nasıl oluyor?
AR Mod Asus Zenfonelarda açılmıyor bu arada.
Kapalı daha rahat oynanıyor zaten.

Android için Google Maps'e girip
- Ayarlar
- Çevrimdışı alanlar
- + işaretine tıklayıp alanı indirebiliyorsunuz.
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
July 15, 2016, 04:26:44 AM
Evet, AR mode kapatıp battery saver açmak en mantıklı şey, edge de kullanılabiliyor, harita alanını google mapsten indirirseniz tekrar indirmiyor, şarj ömrüne yardımcı olduğunu söylüyorlar.

Harita alanını Google Maps'ten indirme nasıl oluyor?
AR Mod Asus Zenfonelarda açılmıyor bu arada.
legendary
July 15, 2016, 04:11:38 AM
Ben bile dayanamadım en sonunda beklemeden apk yı indirdim. Biraz evin içinde oynadım fakat daha dışarı çıkma şansım olmadı. İlk gözüme çarpan olay şarj oldu gerçekten çok çabuk gidiyor. Kesinlikle powerbank şart, tek başına yeterli de değil. Yanınıza mutlaka şarj aleti de almak gerekiyor.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
July 14, 2016, 05:36:24 PM
Ben bile dayanamadım en sonunda beklemeden apk yı indirdim. Biraz evin içinde oynadım fakat daha dışarı çıkma şansım olmadı. İlk gözüme çarpan olay şarj oldu gerçekten çok çabuk gidiyor. Kesinlikle powerbank şart, tek başına yeterli de değil. Yanınıza mutlaka şarj aleti de almak gerekiyor.
sr. member
July 14, 2016, 05:25:57 PM
Power bank kullanın başka bir alternatifi yok en azından yanınızda 2 tane 5000-1000 arası Power bank olursa o zaman rahat kullanırsınız.
2 tane hemde 1 de değil  Grin

Kesinlikle 2 tane şart, gündüz oynarken şarj bi saat bile dayanmıyor. Gün içinde sürekli mobilseniz ve telefonu şarj etme şansınız yoksa 2 harici şarj aleti taşımak mantıklı olacaktır.
legendary
Activity: 1484
July 14, 2016, 05:22:19 PM
oyun çok sıkıntılı son günlerde, aşırı yoğunluktanmıdır bilmiyorum ama, sürekli loading ekranını görmekten sıkıldım,ayrıca oyun aşırı şarj ve kota yiyor, buna dayanmak imkansız ,bir çözüm lazım.
gym centerın geliştirilmesi lazım, dövüş olayının bir espirisini göremedim , rakibin pokemonunuda alamıyoruz sanırım

benim için en eğlenceli kısım , pokedex i tamamlamak olucak, toplam çeşit 40 ı geçti, birde  evrim geçirmeleri hoşuma gidiyor Smiley

Power bank kullanın başka bir alternatifi yok en azından yanınızda 2 tane 5000-1000 arası Power bank olursa o zaman rahat kullanırsınız.
2 tane hemde 1 de değil  Grin
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 14, 2016, 04:26:31 PM
oyun çok sıkıntılı son günlerde, aşırı yoğunluktanmıdır bilmiyorum ama, sürekli loading ekranını görmekten sıkıldım,ayrıca oyun aşırı şarj ve kota yiyor, buna dayanmak imkansız ,bir çözüm lazım.
gym centerın geliştirilmesi lazım, dövüş olayının bir espirisini göremedim , rakibin pokemonunuda alamıyoruz sanırım

benim için en eğlenceli kısım , pokedex i tamamlamak olucak, toplam çeşit 40 ı geçti, birde  evrim geçirmeleri hoşuma gidiyor Smiley

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
July 14, 2016, 04:14:20 PM

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
July 14, 2016, 04:10:19 PM
Bisiklet turları yapıyordum bir süredir şimdi oyunu dahil ettim tura güzel oldu gezerken motive ediyor Smiley
sr. member
July 14, 2016, 04:09:45 PM
beklenen haber geldı  Grin  Diyanet oyunun yasaklanması ıstedı   Grin Grin Grin

https://www.youtube.com/watch?v=VaTvOCOuwG0 Cheesy
Diyanet-Sen, Pokéstopların birçoğunun cami olmasından dolayı yasaklanmasını istemiş, şaka gibi ya inanılır gibi değil  Cheesy

Yalnız sıkıntı orada değil, caminin içinde avlayan gençler varmış doğal olarak bundan rahatsız olmuşlar. Camilerin pokestop olması sorun değil.
Gece 12de bile herkes sokakta Pokemon avlıyordu. Server çöktü herkes evine dağıldı. Cheesy
legendary
July 14, 2016, 04:06:41 PM
Official olarak app store a gelsin,hemen indiricem.vallahi cok merak ettim su oyunu.
Avrupa çıkışları iki gün önce başladı, ilk olarak Almanya daha sonra ise UK için çıkarttılar birkaç haftaya tam release olur muhtemelen.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
July 14, 2016, 02:41:21 PM
Official olarak app store a gelsin,hemen indiricem.vallahi cok merak ettim su oyunu.
legendary
July 14, 2016, 02:37:12 PM
angara'da belediye otobüsleriyle işe gidiş ve çıkış saatlerinnde yumurta güzel çatlatılıyor Grin

ankara ekibi toplansın da bu hafta sonu bi pokestop'ta buluşup lure atalım pokuman yakalayalım.
Memlekette olmasam gelirdim, daha yeni level 8 oldum burada nerdeyse hiç stop yok  Sad
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
July 14, 2016, 02:03:46 PM
zamaninda haydi gencler camiye diye az demediler. simdi de gencleri istemez oldular Cheesy
legendary
July 14, 2016, 01:13:06 PM

Diyanet-Sen, Pokéstopların birçoğunun cami olmasından dolayı yasaklanmasını istemiş, şaka gibi ya inanılır gibi değil  Cheesy
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 14, 2016, 11:46:42 AM

legendary
Activity: 809
July 14, 2016, 11:46:24 AM
Acaba beklediklerinin çok çok üzerinde mi kullanım var yoksa pintilik yapıp sunuculardan mı kısmışlar diye düşünüyorum ama bana ikisi bir araya gelip combo yapmışlar gibi geldi.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
July 14, 2016, 11:32:56 AM
angara'da belediye otobüsleriyle işe gidiş ve çıkış saatlerinnde yumurta güzel çatlatılıyor Grin

ankara ekibi toplansın da bu hafta sonu bi pokestop'ta buluşup lure atalım pokuman yakalayalım.
legendary
July 14, 2016, 11:10:59 AM
gecen yil bluestack uzerinde bir kac uygulama icin fake gps gibi birseyler kullanmistim. bulundugun konumu istedigin uygulama icin fake olarak degistiriyor. android markette bolca vardir bu tip uygulamalar.
bu oyun icin de ise yarayabilir. deneyen oldu mu?
Hile kullananların banlandığını söylüyorlar, böyle bir oyunda hile yapmaya da gerek yok zaten oyunun amacı kalmaz...

Sağlam bir harici şarj aletim var zaten, yanıma almamıştım bir saatte %100 şarjın bitmeyeceğini düşünerek. Bundan sonra 3 harici şarj aletiyle dolaşacağım artık yapacak bir şey yok. Arabayla gezince baya Pokemon toplayabiliyoruz. Smiley
Cheesy yanlız arabayla dolasmak  ban sebebı dıye bılıyorum genede dıkkat edın ban yemeyın  pokemonlar gıtmesın bosuna Cheesy Cheesy
Arabayla dolaşmaya dair bir kural yok bildiğim kadarıyla, sadece 20km/s+ üstünde yumurta çatlama sistemi kendini kapatıyor.
Pages:
Jump to: