Pages:
Author

Topic: Pokémon Go - page 3. (Read 15124 times)

legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
August 02, 2016, 09:45:10 AM
Niantic oyunu rezil etti, birçok kişi bırakıyor. Support mailleri bile unmonitored inboxa gidiyor Niantic'e atılan ki bu Google PlayStore kullanım sözleşmesine aykırı bir durum Reddit'te toplu olarak şikayet edildi fakat hala bir cevap yok, topluluk ile bu kadar ilgisiz bir şirket görmedim.

Bırakın bırakın biz devam ediyoruz. Hilesiz 20. seviyeyi geçtik. Pokevision kapatıldı, yakında hileli hesaplar da banlanır.
Bırakmadım fakat oyunun gidişi kesinlikle iyi değil, Reddit'te örneğin Rocket League ve birçok başka oyunun subredditi topluluk öneri / şikayetlerini dikkate alıyor, değerlendiriyor fakat etkileşim 0 Niantic'te. Sorun bu, Ingredss'te de aynısını yapıyordu Niantic... Umarım hileli hesaplara ve botlara karşı bir şeyler yaparlar ancak soft ban atıyorlar şu anda...

Ayak izi sistemi çalışmıyor diye tamamen kaldırmak nasıl bir şey? Tracking sistemine bir çare bulmaları lazım.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
August 02, 2016, 05:04:48 AM
Niantic oyunu rezil etti, birçok kişi bırakıyor. Support mailleri bile unmonitored inboxa gidiyor Niantic'e atılan ki bu Google PlayStore kullanım sözleşmesine aykırı bir durum Reddit'te toplu olarak şikayet edildi fakat hala bir cevap yok, topluluk ile bu kadar ilgisiz bir şirket görmedim.

Bırakın bırakın biz devam ediyoruz. Hilesiz 20. seviyeyi geçtik. Pokevision kapatıldı, yakında hileli hesaplar da banlanır.
legendary
Activity: 809
August 02, 2016, 04:48:41 AM

Beklediklerinin çok üzerinde bir kitleye ulaştılar kim bilir kaç milyon geri dönüş alıyorlar yetişmeleri imkansız şuan
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 02, 2016, 04:42:16 AM
bugun haberlerde new yorkta pokemon go yasaklandı gibi bir haber vardı ama iceriğini dinleyemedim. sanırım ortalıkta zombie gibi dolasan insanlar görmek istemiyorlar
legendary
August 02, 2016, 04:30:21 AM
legendary
Activity: 809
July 31, 2016, 03:07:27 PM
Türkiye'ye gelmeden en çok Türkler bokunu çıkardı galiba oyunun.
https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4ue23g/turkish_streamer_cheating_and_sharing_locations/
full member
Activity: 238
Merit: 100
July 31, 2016, 02:59:37 PM
Daha Tr de çıkmadan öldürdüler oyunu resmen. Bu kadar hilenin olduğu oyun kime ne zevk verecek ki?
hero member
Activity: 518
Merit: 500
July 31, 2016, 08:37:20 AM
Şehir merkezlerinde çok fazla Pokestop var, Pokemon her yerde çıkıyor. Küçük yerde oturuyorsanız artık Ash gibi köyünüzden ayrılıp yollara düşme vaktiniz gelmiş demektir. Smiley

+100
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
July 31, 2016, 05:11:51 AM
Şehir merkezlerinde çok fazla Pokestop var, Pokemon her yerde çıkıyor. Küçük yerde oturuyorsanız artık Ash gibi köyünüzden ayrılıp yollara düşme vaktiniz gelmiş demektir. Smiley
legendary
July 31, 2016, 04:26:23 AM
20 sene önce Pokemon'u izlemeyen, Game Boy'da oynamayan biri bu oyunun yıllardır smartphonelar için beklenen en büyük oyun olduğunu anlayamaz. Sosyalleşme ve eğlenceye dayalı en büyük keyifi bu oyun vaad ediyor. İnsanları dışarı çıkmaya, yürümeye, tanışıp kaynaşmaya teşvik ediyor. Oyuna demode oldu diyenler sanırım yanlış yerde oturuyor. Herkes dışarıda bu oyunu oynuyor ve günün her saatinde oyuncularla karşılaşıp tanışabilirsiniz.
Pokemon izledim de birçok Gameboy sürümünü de oynadım, bitirdim, demode oldu demiyorum daha doğru düzgün oynayamadım bile Ankara'ya dönmediğim için burada pokestop bile yok.
Fakat Niantic topluluğun geri bildirimleri ile hiç ilgilenmiyor, birçok sorun var, ayak izi bozuktu komple kaldırdılar. Şehirdışı yerlerde hiç pokemon yok nerdeyse, hile ve botlar zaten oyunun zevkini tamamen bitiriyor, bu sorunlar yakın bir sürede çözülmezse birçok kişinin yakında bırakacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1064
July 29, 2016, 08:49:45 AM
20 sene önce Pokemon'u izlemeyen, Game Boy'da oynamayan biri bu oyunun yıllardır smartphonelar için beklenen en büyük oyun olduğunu anlayamaz. Sosyalleşme ve eğlenceye dayalı en büyük keyifi bu oyun vaad ediyor. İnsanları dışarı çıkmaya, yürümeye, tanışıp kaynaşmaya teşvik ediyor. Oyuna demode oldu diyenler sanırım yanlış yerde oturuyor. Herkes dışarıda bu oyunu oynuyor ve günün her saatinde oyuncularla karşılaşıp tanışabilirsiniz.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 29, 2016, 07:28:00 AM
evet oyuna baslamadan oyun demode oldu. su bot ve fakegps isine cozum getirip hesapları banlamazlarsa nintendo icin hayalkırıklıgı olur. kimse full hile olan bir oyunu oynamak istemez
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
July 29, 2016, 07:19:47 AM
Fenomenik oyunlar niçin bu kadar talep ediliyor anlamıyoru. P.go yu oynamıyorum. sosyalleşme veya eğlenceye dayalı bir keyifte vaadetmiyor. Bence!
Sadece şunu merak ediyorum: Nasıl oluyorda insanları bağımlı hale getiriyor bu ve benzeri oyunlar?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 29, 2016, 05:38:54 AM
Biraz araştırma yaparken karşıma bu link çıktı:
http://www.merlininkazani.com/Pokemon_Goda_bot_kullananlar_yandi-oyun_haber-89796p1.html
Sipekülatif bir haber mi aslı astarı var mı bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
yalan dolan haber şuana kadar kalıcı banlanan yok soft ban yapıyorlar kısa süreli 15 20 dakikalık oda
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
July 29, 2016, 05:08:50 AM
Biraz araştırma yaparken karşıma bu link çıktı:
http://www.merlininkazani.com/Pokemon_Goda_bot_kullananlar_yandi-oyun_haber-89796p1.html
Sipekülatif bir haber mi aslı astarı var mı bilmiyorum ama bakalım ne olacak.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
July 29, 2016, 04:28:32 AM
çalışan bir bot buldum can sıkıntısından deneyeyim dedim 4 saatte 20 lvl yaptım central park civarlarında dolaşıyor bot  Grin
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
July 28, 2016, 07:26:31 PM
Pokemon Go oynayanları pek anlamıyorum doğrusu , almışlar ellerine birer telefon pokemon yakalamak için gezip duruyorlar , annesi ekmek almaya git yavrum dese gidip almayan tipler var. Hileler desen hileden banlar artacak , bu arada Türkiye de yayınlansa sizin kayıt olduğunuz hesaplar çöp olacak Cheesy

Neden çöp olsun ki? Hesaplar Google üzerinden açılıyor, ülkede resmi olarak çıkmasıyla bir alakası yok.
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
July 28, 2016, 07:18:26 PM
Pokemon Go oynayanları pek anlamıyorum doğrusu , almışlar ellerine birer telefon pokemon yakalamak için gezip duruyorlar , annesi ekmek almaya git yavrum dese gidip almayan tipler var. Hileler desen hileden banlar artacak , bu arada Türkiye de yayınlansa sizin kayıt olduğunuz hesaplar çöp olacak Cheesy
hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 28, 2016, 04:27:51 PM
Beyler Windows Phone için bir gelişme var mı acaba şahsen ben bir şey bulamadım sanırım sadece iPhone ve Android cihazlarda var bu oyun?
windows için artık bir şey beklemeyin çoğu uygulamada çekilmeye başladı windowstan geliştirmeye değecek kadar bir kitlesi yok.

Neyse zaten sistem hiledende geçilemez oldu.  Windows Phone telefonlarda elimizde patladı desene bir türlü uygulamalar çıkmıyor.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
July 28, 2016, 09:39:03 AM
buyuk hayallerle oynamaya baslamıstım bende ama daha 10.sevıyede sıkıldım bıraktım oynayanlara kolay gelsın Cheesy
Pages:
Jump to: