Zgodnie z obietnicą, złożyłem aplikację na merit source dosłownie parę minut temu. O mało nie spadłem z krzesła kiedy zobaczyłem ile merita otrzymałem od suchmoon za swój post. Prosiłbym Was o udzielenie się w
tym temacie. Dzięki dodatkowemu zastrzykowi merita za parę godzin moja ranga powinna zmienić się na Hero i obiecuję, że postaram się tą znaczną nadwyżkę rozdać w ciągu najbliższych kilku dni. Piszcie posty i z góry dziękuję za poparcie!
Nie chcę być marudny ale jak bym miał zliczać wszystkie posty, w których Cię namawiałem do kandydowania to brakło by mi palców... wiem że miałeś dużo zajęć, prawko egzaminy etc... ale skoro w końcu się zdecydowałeś 100% poparcia.
@suchmoon faktycznie był łaskawy
Dodatkowo zauważyłem, że już sama Twoja aplikacja i wskazanie naszego lokalnego forum zaowocowało wieloma dodatkowymi meritami od @suchmoon, @o_e_l_e_o w naszych wątkach
I jeszcze raz proszę o nie nagradzanie moich postów. Zatrzymajcie tego merita dla kogoś innego.
Bez przesady nie to nie forum katolickie a Ty nie jesteś św. Franciszkiem czy inną Matką Teresą... Poza tym merit ma swoją funkcję i trzymajmy się tego - należy się za dobre/wartościowe/pomocne posty - nie chcesz meritów - sprawa jest prosta przestań pisać wartościowe posty
Jakiś czas temu zaczęliśmy dyskutować o tym aby postarać się o dadtkowy Merit Source dla naszego lokalnego forum.
Sam chciałem wystąpić z wnioskiem o przyznanie mi tej funkcji ale nie doszło to do skutku bo warunki rynkowe się zmieniły a tym samym frekwencja na forum i ilość postów.
Doszedłem do wniosku, że jak na razie jeden merit source wystarczy bo i tak nie ma takiego ruchu na forum a nasz merit source był aktywny w wystarczającym stopniu.
....
Święte słowa wwzsocki - kiedy moderator zaginął na początku roku sam chciałem rozpocząć taki wątek, jeśli się nie pojawi do końca lutego ale on wrócił tuż przed końcem miesiąca więc dałem spokój...
Niemniej jednak inicjatywa zacna!!!!
...
Narzekamy, że nic się nie dzieje na naszym lokalu i tak będzie jak normalny zjadacz chleba raz na jakiś czas nie dostanie marita za swoje wypociny. Tak na zachętę.
Każdy woli próbować na angielskojęzycznym bo tam jest chociaż jakaś szansa a na naszym lokalu jak nie napiszesz esseja na 2 strony to zapomnij o meritach.
Tak nie powinno być.
Jestem ciekaw co wy na to?
tutaj nie mogę się zgodzić w 100% - statystyki, które co jakiś czas wam dostarczam pokazują, że mimo wszystko trochę meritów wpada chociaż ilość 502 przez rok nie można niestety uznać za powalającą i faktem jest że aby otrzymać merita trzeba się u nas nielicho napocić (no może poza małymi wyjątkami jak na przykład moja wygrana w konkursie na memy z dziedziny krypto ;-) i dodatkowa rezerwa meritów która mogłaby zostać przekazana na posty po prostu ponadprzeciętne byłaby baaardzo mile widziana