Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 24. (Read 4039 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
wepower çok ıyı bır proje ekip zaten efsane ben çok guvenıyorum projeye 35 mılyon dolar hardcap tutarı be btc ve etherın yukselısıyle bu rakamı yakalayacaklardır ama ımza suresı uzun, onun harıcınde çok başarılı bır proje olacak gıbı duruyor
member
Activity: 560
Merit: 11
Ekibi sağlama benziyor. Yeşil enerji yani yenilenebilir enerji kaynakları artık gittikçe yoğunlaşılmaya başlandı. Elektrikli araçların yaygın kullanıldığı vakitler petrol kralı ülkelerin durumu giderek kötüleşebilir.

iot ve yeşil enerji projeleri yaygın oluşturulmaya başlandı. klasik banka kartı değil de bu tarz projelere çalışmaları lazım. iot tarzı tokenler daha potansiyel bence. wepower projesi de gayet güzele benziyor.
member
Activity: 140
Merit: 10
Bizim yerel forumda çok ilgi çekememiş ama şuana kadar incelediğim projeler arasında ekibi en sağlam çalışan proje.Ether zirve yapmasa kesinlikle yatırım yapardım şuan kararsız kaldım.Estonya zaten kripto para konusuna oldukça olumlu bakan bir ülke.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bende bugun wp i okudum proje estonyadan falan onay almis devlet destekli calisacakmis, token sahiplerine uretilecek enerjiden pay veriliyormus mesela elinde 1000 token var diyelim 1000w enerji tutuyorsa uretimler sonunda 1100w olabilecek, yani ne kadar cok tutarsan o kadar cok sarj olacak, bunu enerji olarak satabileceksin falan adamlar guzel ekosistem kurmus.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Şimdi sitesini çeviriyorum ve oldukca güzel bir proje olduğuna tekrar kanaat getirdim tahminim doğru çıkarka çok zorlanmadan hardcap yapabılı, ön satışta 3 milyon dolar toplanmıştı bakalım arz nasıl gerçekleşecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
İlk kampanyayı Sylon yönetmişti stake hesaplamalarını takip edebildiğim kadarıyla en hızlı yapan bounty managerlerden bir tanesi.Şuan katılmış olduğum bir kampanya olmasaydı ben de wepower'ın kampanyasına katılırdım.Bu arada icodan yatırım yapmayı planlıyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Enerji geleceğimiz malum . Bu şekilde bir projenin olması ümit verici . Hardcap yapabilecek potansiyelde bana göre . İmza kampanyasına katılmış bulunmaktayım. İlk kampanya da ki spreadsheets' ine baktığımda stake ' leri hesaplanmış gözüküyor . Bakalım takip ediyorum projeyi ..
full member
Icolara yatırım yapmıyorum çünkü bir kaç istisna hariç bir çoğunu daha sonra ico fiyatının altından satın almak mümkün olabiliyor.Wepower'da da aynı tavrımı sürdürmeyi planlıyorum lakin bu kadar iyi reklam yapan projeler genellikle hardcap yapıyorlar.

Hocam su an 32bın kısı ıconun başlamasını beklıyor sitesinde o şekilde bir ibare var, şu an o kadar kişi icoya kayıt olmuş. Bencede hızlıca hardcap yapma ıhtımalı var
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Icolara yatırım yapmıyorum çünkü bir kaç istisna hariç bir çoğunu daha sonra ico fiyatının altından satın almak mümkün olabiliyor.Wepower'da da aynı tavrımı sürdürmeyi planlıyorum lakin bu kadar iyi reklam yapan projeler genellikle hardcap yapıyorlar.
full member
full member
Bu wepower'ın ilk bounty kampanyasını sylon yönetiyordu oraya katılan arkadaşlara ne oldu  Huh Bu arada ekibin icoyu ertelemesi bana göre olumlu bir adım oldu.Tanıtım üzerinde ciddi bir şekilde uğraşıyorlar Instagram sayfası üzerinde v.s sık sık wepower reklamları ile karşılaşıyorum.

O hesaplamalar yapıldı ico bıtımında 2. kampanyayla bırlıkte dağıtım yapılacaktır ben boyle düşünüyorum. Evet reklam alanından zenginler bakalım presale dekı başarı icoya yansıyacak mı
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bu wepower'ın ilk bounty kampanyasını sylon yönetiyordu oraya katılan arkadaşlara ne oldu  Huh Bu arada ekibin icoyu ertelemesi bana göre olumlu bir adım oldu.Tanıtım üzerinde ciddi bir şekilde uğraşıyorlar Instagram sayfası üzerinde v.s sık sık wepower reklamları ile karşılaşıyorum.
full member

Kurucudan yenı bır vıdeo daha
full member
full member
full member
full member
Activity: 350
Merit: 106
Heralde belli sektörler arasıra moda oluyor piyasada, önce gambling sonra emlak sıradakide yeşil enerji.bakalım hangileri ayakta kalacaklar
full member
Activity: 182
The future is your Genome
İlk bounty kampanyasına katılanların payı yarıya mı bölünecek şimdi ikinci kampanyayı yapıyorlar yoksa bu kampanya ilk kampanyaya katılanları etkilemeyecek mi  Huh Bu arada proje hoşuma gitti icoya yatırım yapmayı düşünüyorum biraz daha araştırdıktan sonra.
full member

Twitterda soyle bir video var yesıl enerjıyle alakalı konusuluyor
full member
Bı proje yanlış hatırlamıyorsam envion ve hydrominerdan önce çıkmıştı ama bizim forumda konunun açılması uzun sürdü.alternatifi çok olduğu için iş yapmayabilir ama yinede ne olacağı belli olmaz tabi.teşekkürler çeviri için hocam

Evet presale yapıldı 2-3mılyon arası topladılar dıye bılıyorum sonra ico ertelendı, tercumeyı yenı verdıler ılk bounty kampanyasını sylon yonetmıs ve tr tercume ıstenmemış sanıyorum. Bana verdıklerı gun tercumeyı yaptım ama proje fena durmuyor umarım başarılı olurlar ico surecınde
Pages:
Jump to: