Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 17. (Read 4039 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Enerji olmazsa olmaz . İlk uyarlayacak firmaların başında geliyor gibi WePower . Daha önce de muadilleri vardı tutulmadı . WePower diğer enerji projelerine nazaran daha ağır basıyor . Güzel kazandıracak gibi .
Ben tutmayan enerji ico'su görmedim siz sallamışsınız anlaşılan postu uzatayım diye yazmışsınız ama hepsi fena tuttu yanı hatta mediumda bununla alakalı karşılaştırma tablosu ve topladıkları paralar var
member
Activity: 182
Merit: 10
Enerji olmazsa olmaz . İlk uyarlayacak firmaların başında geliyor gibi WePower . Daha önce de muadilleri vardı tutulmadı . WePower diğer enerji projelerine nazaran daha ağır basıyor . Güzel kazandıracak gibi .
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Evet whitelist e girdim bakalım 1 subatı heyecanla bekliyoruz, tam olarak uzun vadeli bir token olacak bu proje. Heyecanla beklıyoruz satış açıldıgı gibi hemen yatırım yapmak gerekıyor bonustan faydalanmak için
full member
Activity: 196
Merit: 100
Kampanyası 1 hafta daha uzatıldı sanırım . Ana konuda 6. hafta olarak bir tarih daha verilmiş . yalnız sosyal medya kampanyaların için mi genel mi bilemedim ? Son hafta olayını atlamayın arkadaşlar .
full member
Activity: 266
Merit: 242
Yeşil enerji üretimi için yeni altyapı kurmak pahallıdır. Bu yüzden enerji ticaret platformumuz bunu mümkün kılmak için finansman sağlamaya yardımcı olacaktır. Amacımız, enerji pazarıyla ve yenilenebilir enerji üreticileriyle akıllı bir şebeke geliştirmek ve devamlılığını sağlamaya çalışmaktır. "- WePower'ın CTO Kaspar Kaarlep, Nasdaq'a kaydedildi

http://www.nasdaq.com/article/estonia-launched-green-energy-blockchain-project-cm904091

sr. member
Merit: 267
Yatırımcıya sikayet edecen ödül yöneticiliginden olurum diye korkmustur hocam. Yöneticiler cok sallıyor kafasına göre stakeleri makaleleri okuduklarını bile sanmıyorum. Üstün körü bakıyorlarsa bakıyorlar en fazla işte. Her katıldıgın bounty de 300 500 kisi icerisinden senin linki alan olmusmu yok snein nickle uye olmusmu diye kontrol etmen gerektigini düsünsene basamı cıkılır ya. Yuh dogrusu

STK dan bu sekılde 6 kısıyı attırdım ben hemde bounty programına katılmamışken, oyle bakıyordum ne kadar almışlar ne kadar dumplanır dıye dıkkatımı cektı bır hero member 2 defa gordum adını bizim Türklerden, sonra dikkatli baktım ikiside token alıyor, detaya girince bir ton koplayanmış profil buldum. Rapor ettım attı hepsini yonetici. Hayır bırde senın profılını kopyalayan adam yerıne seni attıgını düşünsene  Cry
sr. member
Activity: 728
Yatırımcıya sikayet edecen ödül yöneticiliginden olurum diye korkmustur hocam. Yöneticiler cok sallıyor kafasına göre stakeleri makaleleri okuduklarını bile sanmıyorum. Üstün körü bakıyorlarsa bakıyorlar en fazla işte. Her katıldıgın bounty de 300 500 kisi icerisinden senin linki alan olmusmu yok snein nickle uye olmusmu diye kontrol etmen gerektigini düsünsene basamı cıkılır ya. Yuh dogrusu
full member
Benim nickimle, profil linkimle, telegram nickimle bir iki harf değiştirerek imza kampanyasına katılan arkadaşa burdan selam olsun. Kendi ether adresini yazmayı becerebilmişsin çok tebrikler )) Odulu yoneten adama bu kadar salak muamelesi yapmayaydın iyiydi. Belkide beni duplicate olarak banlatmayı planlamışsındır. Çok yakışmış aynen devam et hic bozma )

Bu son zamanlarda moda oldu, benım blogları lınklıyorlar genelde ama çok ılgınctır benım 10 stake aldıgım blog yazıma benım blogumu lınkleyen gerzek 20 stake aldı. Polat90 uyardı benı gittim yonetıcıye sıkayet ettım, adam öyle bir utandı ki benım 10 stake i 20 yaptı.
member
Activity: 182
WINGS de oldukça eski ve etkili bildiğim kadarıyla . Proje genel itibariyle şahane . İnşallah yatırımcılarını da üzmeyecek . İmza kampanyası da bitiyor sanırım son haftaya girilmiş ? Değerlendirenlere şimdiden başarılar .
sr. member
Activity: 728
Benim nickimle, profil linkimle, telegram nickimle bir iki harf değiştirerek imza kampanyasına katılan arkadaşa burdan selam olsun. Kendi ether adresini yazmayı becerebilmişsin çok tebrikler )) Odulu yoneten adama bu kadar salak muamelesi yapmayaydın iyiydi. Belkide beni duplicate olarak banlatmayı planlamışsındır. Çok yakışmış aynen devam et hic bozma )
member
Activity: 164
full member
WePower’ın topluluk fonlaması WINGS tarafından desteklenecek ve tanıtılacaktır

full member
Brad Laurie'ye Blockchain BRAD'dan bir röportaj için teşekkürler! :100:
WePower'ın temel noktalarını kapsayan büyük sorular - enerji pazarının durumu,

platformumuzun arkasındaki fikir,

hedeflerimiz,

teknolojik çözümler,

token modeli,

en son gelişmeler, enerji piyasasındaki konumu ve gelecek için planlar :zap:

Bu röportaj kesinlikle bizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacaktır!

https://youtu.be/ijza96zaBjQ
member
Activity: 378
Merit: 11
Hydrominer güzel bir ödül dönemi geçirtmişti bu da ona benzer bir proje ben iyi fiyat yapcağını imzacılarınıda üzmeyeceğini düşünüyorum. Ancak  nufüs kayıt örneği kalmış bir tek istemedikleri.
hidrominer berbat bir ödül kampanyası yaptı twittera katılanlar 3-5 dolar falan aldı, ayrıca ıkısı arasında hiç bir alaka yok bununla onu nasıl bağdaştırdın anlamıyorum az pos kasarken daha dikkatli okuyun
full member
Merit: 101
Hydrominer güzel bir ödül dönemi geçirtmişti bu da ona benzer bir proje ben iyi fiyat yapcağını imzacılarınıda üzmeyeceğini düşünüyorum. Ancak  nufüs kayıt örneği kalmış bir tek istemedikleri.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Envion'un bonuslu doneminde giriş yapamayanlarin WePower'e giriş yapacağini dusunuyorum ayrica Envion ve WePower borsaya çiktiktan sonra takir takir katlayacaktir.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Proje iş yapabilir ama hepsi birbirini takip etmeye başladı artık piyasada farklı şeyler görmek istiyoruz.
sr. member
Merit: 253
Rakip projelerden birinin imzasına girdim wepower hypesi yuksek olan 3-5 icodan birisi telegram kanalı tıklım tıklım olmuş, bu kadar adama umarım hardcap yapılır
full member
"Tersine", bilim, yenilik, eğlence, teknoloji ve kültüre ilişkin en son haberleri soruyor: "Bundan sonra ne olabilir?
WePower'ın CEO'su Nick, bir çözüm buluyor: "WePower gibi sayısal çözümlerin gücü, dünya çapında ölçeklendirilebileceklerinin kanıtıdır"
Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz:

https://www.inverse.com/article/40008-estonia-crypto-startup-energy-blockchain
full member
Pages:
Jump to: