Pages:
Author

Topic: [PRE-ICO] ⚡ WePower - YEŞİL ENERJİ'nin geleceği için ilk GLOBAL blockchain ⚡ - page 16. (Read 4039 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
ÖNEMLİ GÜNCELLEME: Kişisel Cap, KYC ve Ortaklık Programı

full member
Evlerde yeşil enerji ticareti sunmak için 220 Energia ile WePower ortaklık kuruyor

full member
Ya Bitcoin Danimarka gibi Güçlenirse?

full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
proje sağlam, ekip sağlam ama bilemiyorum ico döneminde nasıl bir politika izlerler yada başarılı olabilirler mi. bazen iyi dediğimiz projeler takılıyor, bazı zamanlarda da yüzüne bakmadıklarımız çılgın yatırımlar alabiliyorlar. kafalar karışık.
full member
Activity: 224
Merit: 100
kolay kolay hiç bir projeye güvenemediğim şu günlerde wepowere güvendim ve imza kampanyasına katıldım. icosuna yatırım yapacak durumum olmadığı için böyle bir şey yaptım ve pişman olmayacağımı biliyorum. aldığım tokenleri uzun süre saklamayı planlıyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
ilk 5 saat için üstlimit getirmişler ben açıkcası 8-10 ethere atmayı düşünüyordum ilk 5 saatte hardcap yapmazsa biraz daha atacağım, üst limit ne kadar acaba
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Hardcap yapacağına dair umudum yüksek . Reklamları oldukça kaliteli ve ortada oluşturulacak iş planı çok geçerli . İmza kampanyası harici de bir miktar ICO ' suna giriş yaptım . İmza kampanyası da sanırım ICO bitene kadar devam edecek.
full member
Michael Suppo (Suppoman) açık mektup

full member
WePower özellikli Bitsonline.com:
"Platformunuz, güneş enerjisi veya rüzgar santrali üreticileri gibi temiz enerji proje geliştiricilerinin gelecekteki enerji üretimlerini token biçiminde önceden satarak fon yaratmalarına izin veriyor olması.
Güneş çiftliğini inşa etmek için finansmana mı ihtiyacınız var?
Sadece gelecekteki enerjinizi ve ihtiyacınız olan parayı belirtin."
Tam makaleyi okuyun:

full member
Wepower sıkı proje. Ciddi yatırım alabileceğini düşündüğüm odaklandığım ICO' lardan biridir. Başlangıcına 13 gün kalmış, KYC prosedürü işletmezlerse ico' suna katılmayı düşünebilirim. ICO sonrasında ciddi borsalara dahil olabilir, ekibi hareketli.

KYC bitti hocam 17 ocak son tarihti artık kyc almadıysanız katılamazsınız zaten projeye
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Wepower sıkı proje. Ciddi yatırım alabileceğini düşündüğüm odaklandığım ICO' lardan biridir. Başlangıcına 13 gün kalmış, KYC prosedürü işletmezlerse ico' suna katılmayı düşünebilirim. ICO sonrasında ciddi borsalara dahil olabilir, ekibi hareketli.
member
Activity: 243
Merit: 10
Baya ilgi var 1-2 dakikada tükenmesi gerekiyor bu iconun. Bu tarz projelerde özellikle powerledgerin geldiği noktayı düşünürsek iş yapacak bir proje.
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
ben şimdi member oldum bununla alakalı ne yapmalıyım acaba nereye bildirmem lazım yoksa onlar bakıp kontrol edeceklermi, bunun imzasınıda çok kontrol etmiyorlar gibi geldi bana

Yok imza kampanyası daha devam ediyordur 1 şubatda satış gerçekleşecek artık kyc listeleri kapatıldı çok fazla başvuru oldu. Ico sonuna kadar imzalar devam eder siz bounty global duyuru konusuna mesaj atın
full member
Activity: 238
Merit: 102
ben şimdi member oldum bununla alakalı ne yapmalıyım acaba nereye bildirmem lazım yoksa onlar bakıp kontrol edeceklermi, bunun imzasınıda çok kontrol etmiyorlar gibi geldi bana

İmza kampanyası sonlandı tahminimce.  5 haftalık bir süreçteydi . Genel de kampanya yöneticilerine ya telegramdan ya da ana bounty konusundan yazman durumunda gerekli güncellemeyi yapıyorlar .
member
Activity: 378
Merit: 11
sr. member
Merit: 279
Nex whitelisti açılmazsa buna girebilirim belki.
full member
full member
ÖNEMLİ GÜNCELLEME: Kişisel Cap, KYC ve Ortaklık Programı

full member
Artık bu kadar reklam falan yanı kesin hardcap yapacaktır diyorum ben, babb gibi bir proje bile %70 olmuş 1 günde adamlarda ne reklam ve başka bişi vardı. WePower kesinlikle hardcap yapacaktır ben inanıyorum
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Benim nickimle, profil linkimle, telegram nickimle bir iki harf değiştirerek imza kampanyasına katılan arkadaşa burdan selam olsun. Kendi ether adresini yazmayı becerebilmişsin çok tebrikler )) Odulu yoneten adama bu kadar salak muamelesi yapmayaydın iyiydi. Belkide beni duplicate olarak banlatmayı planlamışsındır. Çok yakışmış aynen devam et hic bozma )

Hırsızların son zamanlar da ki yeni trendi . Her kampanya da bu şekilde bir olay yaşanıyor artık . Hepten arsızlığı ele aldılar . Allahtan çoğu kampanya yöneticisi ayık davranıyor bu konularda ..

WePower mı envion mu ilk atılımlarını sağlayacak bakalım . merakla bekliyorum açıkcası .

Öncü olan çok iyi yerlere getirecektir .
Pages:
Jump to: