Hemen açtım CMC'yi baktım Bounty0x tokenin fiyatına
0,009 dolarmış. Okunan makale başına 5 BNTY verdiğine göre 0,045 dolar yapıyor. Günde kaç makaleye kadar token karşılığı okuma izni verdikleri önemli. Mesela sınır yoksa, 1 haftada 1000 makale okursak 5000 BNTY kazanılır. Bunun da karşılığı 45 dolar yapıyor.
Edit: Konu başındaki açıklamada,
bu 5 BNTY tokenin % kaçını okuyan kişinin alacağı hakkında da bir detay varmış. Kazanç baya düşüyor okumalar için.
Ben bir iki tanesini denedim. Verdiği 0.002 gibi birşey öyle uçuk sayılar vermiyor. Genelde 1 küsur hydro veriyor. Ref kadın a ne olur bilmiyorum.
Hydro geçici bir etkinlik üstad. Tam olarak detaylarına ulaşamadım önceden sadece BNTY veriyordu. Reklam sonucu bu şekilde sadece. Büyük ihtimalle yakın gelecekte Hydro kalkıp yine BNTY verecek sadece o zaman miktar artıyor işte.
Hatta beni heyecanlandıran diğer tokenleri de verme olasılığı. Örneğin yarın öbür gün TRX, ADA vs... gibi coinleri de hype amaçlı entegre edebilirler bir süreliğine... Bence zekice hamle...
Makaleci arkadaşlar her şekilde kazanır ama günde çok yüksek sayıda makale okuyup bir şeyler kazannırım diyenler için cazip görünmüyor.
Teselli ikramiyesi diyelim...
bildiğin faucet bu yalnız tokenin fiyatı çok düşük günlük belirli bir okuma limiti varsa hiç uğraşılmaz ama okuma limiti yoksa haftalık 30-40 dolar kazanılır gibi biraz uğraşarak
Okuma limiti yok ama ödül paylaşımında bir takım süre kısıtlamaları var. Yani sanırım 8-10 makaleden sonra 9 saatlik bekleme süresi giriyor devreye.
her ne kadar bounty0x platformundan nefret etsem de işin içinde bu adamlar varsa bu proje de tutulur gibi geliyor. paylaşım için teşekkür ederim. kayıt olup hemen yorum yazdım. (tokatcoin
)
Bence de sağlam bir platform. Ekibi de çok sağlam duruyor en başından beri. Diğer platforma giren bounty'ler bile mutlaka bounty0x de yayınlanıyor.
benim dikkatimi çeken bir durum oldu. mesela yazara ve kendine bahşiş ver kısmı ile oynayabiliyorsun. eğer öyle ise millet çoğu miktarı kendine gelsin diye ayar yapar. o kısım mantıklı gelmedi bana.
Bunun çok bir anlamı yok aslında. Zaten oran 80-20 şeklinde değiştirilebiliyor. Yani yazara minimum %20, maksimum %80 veriyorsun. Bu da tamamen vicdanı sanırım.