Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 2. (Read 4445 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Pundi X güzel bir urun ortaya koyan sağlam bir proje. Ancak 0.1 dolar falan baya bir market hacmi demek direk ilk 10 hatta ilk 5 e girecek demek bu biraz uzak bir hayal geliyor. Ama yinede olmaz olmaz değil bunu yapabilecek bir proje
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bu token benim esas yatırımım ve nereye gidebileceği ile ilgili gaza gelmeden yorumlar yapmaya çalışmak bence en doğrusu. Sayı her ay airdroplarla yükseldiğinden tam bi market hacmi çıkarmak kolay olmuyo ama son bi aydır %1000 den fazla artıp icodan beri 5x yaptığını düşünürsen yakın zamanda büyük bi borsayla 5x yapması çok kolay olacaktır, orta vadede 0.1 dolar seviyesine gelmesini bekliyorum ki bu da 10X civarı yapıyo. Buralara geldiğinde marketcap açısından henüz ilk 10  civarlarına gelmiş olacak. Dolayısıyla ulaşılabilir bi seviye ve oralarda bulunan ve hiçbi ürünü olmayan coinleri de düşünürsek oldukça kolay olacaktır. O yüzden kısa ve orta hedefler bunlar benim için.2019 sonrası ve daha ilerisini ekip ve ürün belirler şu an bişey söylenemez.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
bu %7 verme olayi cidden iyi fikir fiyatida arttiriyor simdi bir borsa haberi patlarsa cok etki etmez belki ama airdrop bittikten sonra dususun onune gecmek icin iyi olabilir. Airdroplardan sonra saglam dusecek cunku.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Genel olarak tüm market düşüşte iken yine bu sefer pundi artıyor yavaş yavaş toparlamaya başladı son düşüşten sonra
full member
Activity: 322
Merit: 102
sağlam bir borsaya girmeden bu kadar pump yapması baya iyi birşey aslında. sağlam bir borsaya girip btc nin de çıkışa geçmesiyle daha da artacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 100
14 iken yakaladım ve ne olur ne olmaz diye kendimi kaybedince izleyecek miktar koydum. O miktarla C180 alabilecek miyim, merak ediyorum. 120$ lik alım yaptım. Hedefim 1 dolar olmadan satmamak. Zaten her ay da %7.3 airdrop geliyor. Bekleyip göreceğiz. X100 e bakar. Şuan için x10  ve satmiyorum. C180 in sıfırı değil 2011 modeli yanlış anlama olmasın  Cheesy Wink

fazlada umut bağlamayın 1 dolar olması demek ethereumla aynı marketcape gelmesi demek nerdeyse  Cheesy
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bir türlü büyük borsa haber gelmiyor ancak baya sağlam pump yaptı hatta bir iki düzeltme dahi yaptı koç gibi yoluna devam ediyor güzel proje gerçekten son zamanlardaki sağlam projelerden.
full member
Activity: 602
Merit: 118
14 iken yakaladım ve ne olur ne olmaz diye kendimi kaybedince izleyecek miktar koydum. O miktarla C180 alabilecek miyim, merak ediyorum. 120$ lik alım yaptım. Hedefim 1 dolar olmadan satmamak. Zaten her ay da %7.3 airdrop geliyor. Bekleyip göreceğiz. X100 e bakar. Şuan için x10  ve satmiyorum. C180 in sıfırı değil 2011 modeli yanlış anlama olmasın  Cheesy Wink
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Ne Pundi x’miş arkadaş, proje kendini göstere göstere piyasaya çıktı, ben hiç oralı olmadım. Hakikaten geleceği olan bir proje diyeceğim de o bile eksik kalır. Proje şimdiden başarılı, yoluda açık, önüde. Yatırımı olan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.
jr. member
Activity: 308
Ben bi tanesini bile satmıyorum isterse düşsün önemli değil. Fiyatına bakınca önünde bi 10x görüyorum düşmüş kalkmış problem değil dursun kat kat fazlası gelecektir icodan beri takip ettiğim için kafam rahat.
full member
Activity: 672
Merit: 110
Sağlam bir borsaya girdiği taktirde bence 100 satoshi civarına çıkabilir btc fiyatının artmasıylada baya bir katlamış olur dolar bazında ancak yeni pump yaptı girmek için dikkatli olmak lazım.
hocam ne dıyorsun yahu pıyasaya baksana bır .zaten pundı x suan 160 satoshı ne 100.bır sıfır eksık yazdın sanırsam ya da cok dıkkatsızsınız.
bu arada sunum gayet ıyıyde pos cıhazı iş yapar. Cheesy
full member
Activity: 378
Merit: 103
Sağlam bir borsaya girdiği taktirde bence 200 satoshi civarına çıkabilir btc fiyatının artmasıylada baya bir katlamış olur dolar bazında ancak yeni pump yaptı girmek için dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
hirozaki faraday olsun, başka çevresi geniş arkadaşlarımız olsun. Güzel bir coin tespit etmişler. Ve üzerinde de gerçekten güzel bir çalışma yaparak reklamlarını çok iyi yaptılar. Ve coin uçtu.

Ne hiro ne PHI hocaların dedikleri fiyatın uçmasında etkili olduğunu düşünmüyorum o kadar geniş değil çevreleri sadece küçük bir Türk yatırımcı kitlesine tanıtmış oldular
newbie
Activity: 126
Merit: 0
hirozaki faraday olsun, başka çevresi geniş arkadaşlarımız olsun. Güzel bir coin tespit etmişler. Ve üzerinde de gerçekten güzel bir çalışma yaparak reklamlarını çok iyi yaptılar. Ve coin uçtu.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu gece 23.00'de Newyork şehrinde Consensus etkinliğinde Pundi X demo sunumunu sunacak.Vitrine çıkıyor Pundi X.Git gide tanınmaya başladı.Güzel haberler sunumlar ilerleyişine güç katacaktır.Takipte kalmak lazım.
jr. member
Activity: 156
gözümün önünde yürüdü gitti bende baka kaldım ha aldım ha alacağım yok kaldı öyle off off elinde bulundurması gerekli.
member
Activity: 70
Merit: 10
fiyatı çok ilerledi bu noktadan almaya çekiniyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Ben her zamanki gibi . Yatirdigim miktarı geri aldım.  14 iken toplamistim bir miktar. Bundan sonra satmayı düşünmüyorum. Buralardan alinirmiya gelince ben almam. Hatta ilk 100 lere gelince, belki okex meselesi olumsuz sonuçlanır diye bir miktar satıp. Alttan alırım diye düşündüm ama öyle bir fırsat vermedim artık almam da satmamda. Bakalım nereye gidecek.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Her çıkışın bir inişi vardır. Soluksuz çıkan soluksuz iner. O yüzden dikkatli olmak lazım.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bu kadar artması hiç ama hiç normal değil, ekip spekülatörün önde gideni ve tepeden çakıldığında Tron'dan çok daha kötü olacak.
dıyosunda ekıp spekülatörluk ne yaptı onu anlamadım ? addamların yaptıgı bı tek 200 etherlık gerı alım yapmak bunun harıcınde spekülatörluk hıc bır sey yaptıkları yok adamların  Huh?
haklısın degıl anıden bu kadar yukselmesı ama sade bır cuzdan topluyor  gıbı zaten ama ekıbın bunda sucu yok

Borsaya girmeden bu kadar fiyatlanması normal değil, şu fiyatlar alım zamanı değil satış zamanı geldiğini gösteriyor.
Pages:
Jump to: