Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 6. (Read 4445 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Pundi X şu an yerini sabitliyor.Bu fiyatlardan yavaş yavaş istikrarlı artması ve güç toplaması daha sağlıklı olur.Fiyat kendini buluyor.Büyük bir  borsa haberi gelirse artış biraz daha hızlanır.Projeye ilgi büyük.Zamanla daha güzel bir yere gelecektir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Güzel para kazandırdı fakat son 1 haftadır hızı kesildi grafiği durağanlaştı. Belki biraz daha artar fakat beklemeye değer mi onu iyi analiz etmek lazım.
Sürekli mi artsaydı? Arada düşecek yükselecek, yükselecek yine düşecek. Sürekli yükselen bir şey için uzun döneme bakmak lazım. Son 8 yıldır btc mesela.
Sureklı artmasına gerek yok tabı, su borsa haberını acıklıcaklarsa acıklasınlar da sonra kacabılırım, bıyerden cıkmayı bılmek lazım, nasıl olsa tekrar ayı sezonu gelır yarı fıyatları ceyrek fıyatları goruruz, ozaman gırerız tekrar, tabı bır cıkabılsek borsaya cıkıs olursa x2 daha yapar dıye henuz beklıyorum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Güzel para kazandırdı fakat son 1 haftadır hızı kesildi grafiği durağanlaştı. Belki biraz daha artar fakat beklemeye değer mi onu iyi analiz etmek lazım.
Sürekli mi artsaydı? Arada düşecek yükselecek, yükselecek yine düşecek. Sürekli yükselen bir şey için uzun döneme bakmak lazım. Son 8 yıldır btc mesela.
member
Activity: 476
Merit: 12
hocam sence de son bir hafta da grafiğinin durağanlaşması normal değilmi Smiley bu hızla gitse değil moon andromedayı terk edecekti yoksa. şu an fiyat sabitlenmeye çalışılıyor. airdrop dağıtıldıktan sonra daha da belli eder zaten kendini
member
Activity: 336
Merit: 10
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Hala bir borsaya giriş yok herhalde. Daha ne kadar bekletecekler acaba.
Girse de herkes rahatlasa
full member
Activity: 616
Merit: 101
Sırf airdropları için girecektim fakat stake daha kaarlı gelmişti keşke buna da bir miktar yatırım yapsaymışım 1 dolardan almadığım için pişmanım  Huh
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bu coin toplama olayı başta kulağa güzel gelmişti, ancak bu işi fiyat belirleyerek yapmaları doğru olmadı, ha yine artar tabii ama insanların aklına şüphe düşürdüler ve yatırımlar biraz azaldı. tarih belirleyerek devam etselerdi daha iyi olurdu. Airdrop olayı var 30 unda o da ayrıca güzel bi konu. Toplamaya devam.
newbie
Activity: 99
ekip kendi pump ını yapıyor Cheesy ..
full member
Activity: 980
Merit: 152
Ben 500 altına sarkar diye bekliyorum ama yine de iyi dayandı. Tam düşerken piyasaya tekrar bir alım haberi verecekler ve fiyat yine 800'lere doğru çıkacak gibi. Yaptıkları alım ciddi ciddi manüpülatif. Elinde 10 milyardan fazla token var ve fon kurup 13 milyon adet alacağım diyorsun. Fon kuran adam o fonu ethereum ile kurar bence.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
ya bu pundixin adını duyar oldum benim çevrede var bayağı bari bende alayım dedim uçtu gitti ondan sonra benim ne almam gerikiyorsa hep fiyatı uçtu şimdiye kadar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Toplam 1 gün içinde almışlar sanırım yani dün de almış olabilirler fiyat oralara yakındı sanırım, onu geçtim bi borsaya girsek de rahatlasak ya kac gundur beklıyoruz su haberıSmiley
legendary
0,0052 dolardan satın aldık dediler 100 eth'lik. Nerden nasıl aldılar bu fiyata anlamadım. BU fiyatı göremedik ki hiç bir yerde. Ne yapmaya çalışyor bunlar?
newbie
Activity: 126
havası yavaş yavaş sönüyor gibi geliyor bana, ama potansiyeli hala sağlam, iyi bi düşüş sergilediğinden sonra tekrardan yatırımımı pundixe kaydırmayı düşünüyorum biraz kar aldım cıktım fakat cok güzel kazandıracak hazır bi proje gibi duruyor
full member
Activity: 490
Merit: 193
Ekibin spekülsayon yaptğını bende düşünüyorum tamam tokenin değerlenmesini istiyorsun anladıkta bunu böyle alenen şu fiyattan alacağım diyerek yapacağına kendin pumpla coini elinizde dünya kadar ethereum var, ondan sonrada dump yemesine istesen izin vermezsin zaten.ekibe hala güvenim var fakat biraz stratejilerini geliştirmeleri gerekiyor bence.şuan düşmüş olsada borsa haberi gelirse fiyatı artacaktır
full member
Activity: 672
Merit: 110
yanlız bunlar bızı kandırıyorlar sankı bugun 0,0052 ye gerı alım yaptım dıyorlar.hangı borsa da 0,0052 ye cıkmıs bugun de almıslar ole bır fıyat yok pundı x te alalen yalan atıyorlar sankı fıyat konusunda
legendary
birkaç gün önce elimdekileri 800-900 arasında satmıştım ve şuanda sattığım fiyatım altına gerilemiş durumda halbuki 990a kadar dayanmıştı ve airdropa kadar yükseliş sürer diye düşünüyordum ama beni yanıllttı gerçekten beklediğimden hızlı düşüş yaşadı.tabi kar satışları gelmesi normal ama yinede beklemiyordum.alttan biraz daha topladım güveniyorum pundix ekibine umarım yarıyolda bırakmazlar projeyi
Hızlı yükselen hızlı düşer açık ve net. BU şekilde hızlı bir yükselişi zaten sevmemiştim. Biraz düşsün sonra yavaş yavaş yükselsin acelemiz yok. Hızlı koşan atın boku seyrek düşer Cheesy
full member
Activity: 770
Merit: 103
yalnız şöyle bir durum var. okex olayı yanlış anlaşılmış sanırım. Listeleme için oylama yapmıyorlar aslında. yaptıkları çekiliş gibi bir şey . kazananan beş kişiye ödül verecekler.
Telegramda da çok konuşuldu da sonradan ortaya çıktı işin aslı
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Okex e girmesi gerçekten güzel olur zamanında cube trade yapmıştım orda kullanışlı büyük hacimli bir borsa ardından binance bittrex derken pundiyi kimse tutamaz tertemiz yoluna devam eder.
member
Activity: 742
Merit: 19
Okex borsasında hangi coini görmek istiyorsunuz kampanyasında Pundi X şu an büyük ilgi görüyor.Telegram üzerinden devam eden kampanyada katılımcılara çekilişle ödül de verilecek.İlk 5'e giren coinler oylamaya çıkacak.Pundi X bu oylamaya katılacağını ve önde bitireceğini düşünüyorum.Okex Çin'de bulunan en büyük borsalardan biri.Okex'e girerse çok farklı ve güzel gelişir PundiX.
Pages:
Jump to: