Pages:
Author

Topic: Pundi X fiyat, tartışma ve spekülasyon alanı(PXS, Huobi borsasına girebilir) - page 4. (Read 4445 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Pundi biraz coin burn olayına girerse önü açık, çok fazla token var, marketing işiini iyi yapıyolar bana tronu anımsatıyo. Onlar gibi aktifler ve o justinden daha iyi tanıtım yapıyolar Smiley hem de daha profesyonel, bugün michael owen ile bi reklamları vardı mesela. Ekip açgözlü olmazsa en azından bi 5-10 x var önünde.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Ya ufak bir yatırım yaptım denemek için (50 dolar), airdrop geliyor mu diye denemek için, airdrop geldi gelmesine ama elim daha fazla yollamaya gitmiyor. Nedense içimde bir güvensizlik var bu projeye karşı. Ne diyorsunuz, güvenmeli miyim?
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Az da olsa kar payı dağıtmları pundix in gözümdeki değerini arttırıyor . Birde aion cular ayın 15 dediği zaman hesabımda oluyor azar azar .
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Uzun vade umutlu olduğum ender coinlerden biri.Ayın ilk haftası almak isteyenler için indirim oluyor kaçırmak istemeyen ilk hafta alabilir.Airdrop'den gelen coinleri ilk hafta bozduranlar oluyor buda fiyatın biraz inmesini sağlıyor.Uzun vade borsalara girdikçe daha çok değerlenecek bir coin.Tahminim bir sene sonra X10 yapması.Bir sene sonra btc'nin değeri o günkü doların kuru Pundi X'in güncel değeri ve elinize gelen bir sene boyunca airdropları düşünürseniz X10 zor değil.
full member
Activity: 756
Merit: 104
ilk airdrobumu göndermişler sağolsunlar. belki airdroptan sonra bir miktar düşebilir ama ben elimde tutmaya karalıyım. daha yüksek miktar olanlara gelen airdrop tokenlerini eğer satarsa bir mikta dump gelebilir ki bu çok normal. umarım huobi olayı da bir gerçkeleşirse uçuşa geçer

Düşüş oldu geçti airdrop ekran görüntüsü aldıkları dönemde zaten satışı vermiştir verecek olan elbette tokenler gelene kadar bekleyecek olanlar olabilir ancak daha derin bir düşüş beklemiyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
ilk airdrobumu göndermişler sağolsunlar. belki airdroptan sonra bir miktar düşebilir ama ben elimde tutmaya karalıyım. daha yüksek miktar olanlara gelen airdrop tokenlerini eğer satarsa bir mikta dump gelebilir ki bu çok normal. umarım huobi olayı da bir gerçkeleşirse uçuşa geçer
member
Activity: 285
Merit: 12
Son 3 haftadır en gözde / kazandıran coinlerden biri. Sürekli pump dump yiyor, iyi analiz eden çok güzel kar etti.
sr. member
Activity: 714
Huobi haberi unutulup gitti mi yoksa hala gündem de olan bir gelişme var mı? Partnerleri hep buyuk borsalarda llistelenmiş durumda ancak PundiX den bir atak henuz yok.
jr. member
Fiyat iyice düştü, alım için belirttikleri seviyeye gelmeyecek gibi. Bugün yarın bi açıklama bekliyourum yine. İhtiyaç çok acil olduğundan 100 eth alımı direk yapıyoruz gibi bi yazı yayınlarlar.  Grin
100-200 ethlık alımların etkisi olmaz binlerce ethlık hacim varken, ilk seferde etkilemişti çünkü hem hacim daha azdı hem de bir beklenti yaratıldı ilk defa olan bişey olduğu için nekadar etki olcak acaba felan diye heyecanlandı herkes.

Yüksek volume olan bi token değil, totalde 2000 eth alım yapacaklar 1 milyon doları geçiyo heralde. Bunda zaten al sat günlük 3 milyon volume var, en az yarısı satış, bunlar satmıyodur heralde dolayısıyla etkisi olur. Sadece miktar olarak bakmamak gerek haberin kendisi alımdan daha çok etki yapar bu piyasada. Ha bana sorarsan doğru değil yaptıkları uzun vadede fiyat manipulasyonu güvensizlik yaratır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Fiyat iyice düştü, alım için belirttikleri seviyeye gelmeyecek gibi. Bugün yarın bi açıklama bekliyourum yine. İhtiyaç çok acil olduğundan 100 eth alımı direk yapıyoruz gibi bi yazı yayınlarlar.  Grin
100-200 ethlık alımların etkisi olmaz binlerce ethlık hacim varken, ilk seferde etkilemişti çünkü hem hacim daha azdı hem de bir beklenti yaratıldı ilk defa olan bişey olduğu için nekadar etki olcak acaba felan diye heyecanlandı herkes.
member
Activity: 490
Merit: 16
acaba pundinin trendi sona mı erdi gerçi yine iyi yükseliş gösterdi ama beklentiler hep 100 sat üstündeydi daha oraya yaklaşmadı ufak ufak azalacak mı acaba bilmiyorum ama ben nedense hala umutluyum adamların elle tutulur projeleri var
jr. member
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bir insanın Pundi X telegram sayfasına gelip Pundi X şöyle olacak bitecek fiyatı düşecek suppyl çok fazla büyük borsalara giremez demesinin bir nedeni olmalı.Ya ucuzdan satmıştır kuyruk acısı vardır düşmesi için fud yapıyordur ya da projeden haberi yoktur.250 kişilik telegram sayfasında fud yapsa ne olur yapmasa ne olur zaten kimse inanmaz.Pundi X bu fiyatlarda kalsa 8 ay hiç artmasa bile pundi X yatırımı olanın gelen airdroplarla yatırımı neredeyse ikiye katlanacaktır.O yüzden bu arkadaşları fazla ciddiye almamak gerekir.
full member
Activity: 406
Merit: 158
su bızım sevıyesız telegram grubunda baazıları pundı x den airdroptan dolayyı buyuk borsalara asla gıremez gıbı laflar soluyorlar.sevıye cok dusuk orda burdan sorayım dedım bu mumkun mudur ?
Bence alakası olmaz airdrop olup da binance bittrexte olan neo-gas gibi projeler de var her ay airdrop veriyorlar örneğin, kim söylemişse yanlış bir bilgi söylemiş çok da inanmayın her söyleyene.
member
Activity: 224
Merit: 10
Yani vaat ettikleri sistem çok güzel.  Ancak cripto paradan haberi olmayan o kadar çok insan var ki bunun günlük kullanıma geçmesi baya uzun zaman alacak bence. Ben cripto piyasasına uzun vadeli bakıyorum illa bir sisteme oturacak ve ilerde yerini alacaktır
full member
Activity: 672
Merit: 110
su bızım sevıyesız telegram grubunda baazıları pundı x den airdroptan dolayyı buyuk borsalara asla gıremez gıbı laflar soluyorlar.sevıye cok dusuk orda burdan sorayım dedım bu mumkun mudur ?
full member
Activity: 322
Merit: 102
her ayın ilk haftasında gelecek diye söylendi mayısın ilk haftasına girdik. bakalım bu ay ne kadar gelecek.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Cuzdanda tutulan pundix  in %7 si kadar airdrop gelecek deniyordu. Mayıs ayının ilk haftasimi oluyor bu yoksa farklı bir zamanda mı?
Dün snapshot alındı, bugün yarın gönderirler. İlk hafta içinde gönderilir genelde. Airdrop fiyatı nasıl etkileyecek bakalım göreceğiz beklemedeyim. Fiyat yükseldikten sonraki ilk airdrop bu.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Borsa haberi gelmezse airdroplar falan da toplayamaz pundix'i.
sr. member
Activity: 714
Airdrop ilk hafta geliyor ayın 30'unda ekran görüntüsünü alacaklardı her ay değişebiliyor galiba ama genelde ayın son günü ekran görüntüsü alınıyor takip ettiğim kadarıyla. Medium da çok aktif proje ekibi takip etmek lazım.
Pages:
Jump to: