Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 22. (Read 23322 times)

full member
Activity: 672
Merit: 110
suan da kafama takılan pıyasadakı pundı  xlerın % 20 den fazlası tek bır hesapta yavas yavas toplanıyor.ya bu borsa işi hangı buyuk borsaya gırecekse artık ya da bırılerı tezgah hazırlıyor  .ne yapmaya calısıyorsa o cuzdan sahıbı 7-8 kat daha arttırsında cıkalım bızde Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Haha eyy pundix sen kim oluyorsun ya iyiymiş ama unutmayın ekrandaki para sizin değildir cebinize atmadığınız sürece.bu kadar sert gidişi aklıma einstenium u getirdi onuda böye allayıp pullayıp aya gönderip tekrar atmosfere sokmuşlardı.bence anaparanızı alın en azından holder arkadaşlar düşerse niye satmadık diye fazla üzülmezsiniz en azından.balinalar boşaltırsa fena olacak çünkü

Konunun ilk mesajındaki hakimiyetimden de anlaşılacağı üzere pundix'in her şeyine hakimim. Taaaaa ilk zamanlarını biliyorum presale'den aldım biraz, bounty geldi biraz derken. Şu an eth bazında bounty'yi de sayarsam 40x leri gördüm nerdeyse. Alacağımı da aldım, kalanı düşse de üzülmem. Maliyetimin çok daha fazlasını hem dolar, hem tl, hem eth hem başka projeler olmak üzere aldım ve dağıttım. Hodl'da beklerim artık Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 105
Son zamanlarda değeri en fazla ico tokenlerinden biri olan pundix yatırımcısına güzel kazançlar bıraktı. İcodan yakalayamadık ama borsaya giriş yapınca bir miktar almıştım
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Haha eyy pundix sen kim oluyorsun ya iyiymiş ama unutmayın ekrandaki para sizin değildir cebinize atmadığınız sürece.bu kadar sert gidişi aklıma einstenium u getirdi onuda böye allayıp pullayıp aya gönderip tekrar atmosfere sokmuşlardı.bence anaparanızı alın en azından holder arkadaşlar düşerse niye satmadık diye fazla üzülmezsiniz en azından.balinalar boşaltırsa fena olacak çünkü
legendary
Bu yükseliş hayra alamet değil. Önemli bir haber yok. Consensus var tamam. Ama bi kaç gün önceki btc düşüşünden bile etkilenmedi pundix ve yükselmeye devam etti. Anlık fiyat

$0,011811 USD (33,73%)
0,00000137 BTC (30,43%)
0,00001635 ETH (23,20%)

10 satoshilerden buraya geldi 2 ayda. Ne oluyor sana eeeeyyyyyyy pundix Cheesy
legendary
Foruma neredeyse pundix'i tanıtan adam Hirozaki Faraday'dan bir mesaj var.

UYARI

Piyasadan çok yüklü miktarlarda Pundi X farklı mew hesaplarıyla toplanıp en son hepsi bu cüzdana aktarılıyor; 0x6999603912eeb1b3f10a2058384db5e109b4df6f Ellerindeki Pundi X sayısı toplam token sayısının %20'sine ulaşmış vaziyette. Sağlam bir borsa olmazsa ellerinden çıkaramazlar.
 Bunlar kim onu tespit etmek çok zor, kim olduğunu da belli bir önemi yok ama eğer buradan 20-30 btclik 50 btclik alımlar yapılıyorsa bu büyük bir borsanın habercisidir.Önceden duyum almış olabilirler. Bu adamlar ellerindekini küçük borsaya zararına satmazlar.İlginç şeyler olacak.
https://etherscan.io/address/0x41a313bc923927a86a384c9128718300fd75c34f

Bu hesap piyasadan 24 saat içinde 21 milyon dolarlık Pundi X toplayıp, ilk mesajda bahsettiğim cüzdana aktardı. Sakın ufak düşüşlere aldırmayın. Summer is coming.

full member
Activity: 463
Merit: 107
Abi bu coini çok ciddiyim bütün telegram gruplarında görüyorum ya Smiley Konuyu tam okuyamadım ama sanırım çok iyi kazandırmış bir coin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Resmen oha diyorum artık elimdekileri satmıştım dahada gitmez artık diyerek ama valla şahane yükseliyor.zaten çok iyi kar bıraktı allah bereket versin ama eğer beklemiş olsaydım çok daha fazla kazandırırmış orası kesin.burdan almaya artık benim cesaretim yok ama acayip bir hal aldı pundix daha yükselmez dedikçe yükseliyor.bakalım nerde patlayacak seyrediyoruz
full member
Activity: 406
Merit: 100
Valla başka bir borsayla anlaşma varsa olabilir ama garip yani deli gibi yükseliyor durmuyor, 10 kattan fazla büyüdü bukadar hızlı olmaması lazımdı, bana doğal bir büyüme gibi gelmiyor artık.
full member
Activity: 322
Okexte oylamayı kaybettiler.Neden hala yükseliyor çözemedim gitti.Bir yerde ya patlak verecek veya başka bir borsayla anlaştılar.Alttan topluyorlar bu pundixi.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Gerçekten çok hızlı ve emin adımlarla yükseliyor. Zamanında imza kampanyasına girmediğim için her geçen gün daha da üzülüyorum Cheesy bence bir yerden sonra yükseliş azalacaktır, şu an çok popüler ve onun da etkisiyle insanlar güvenerek yatırım yapıyor fakat yatırım yapmış olsam bu zamanlarda çoktan çıkardım sanırım
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Çıldırıyorum. 47 sat iken alacaktım, idex kapalı olduğu için alamadım. Daha sonra idex açılınca fiyatı 90 küsur sat seviyelerindeydi, düşünce alırım dedim, düşmek bilmedi. Bir türlü alım fırsatı vermiyor. Şimdi de 150 sat oldu neredeyse. Şerefsiz idex ya.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Ben 1250 satslardan satıp çıktım geç girdim 500 lerde arkadaş girme zarar edersin dedi pişman olmadım bayağı nakite sıkıştım diye sattım yoksa daha beklerdim
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Pundix daha da iflah olmaz beyler,  çünkü bir kere hızını aldı daha yürür de yüyür bekletmez yani.  ben bu ay içerisinde bir %50 kadar bekliyorum
full member
Merit: 104
Ben pundix te önemli artışlar olacağını düşünüyorum ama bu artışların 1-2 hafta içinde değil de uzun vade de olacağını düşünüyorum ben
full member
Gerçekten çok iyi kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor, inşallah daha da kazanırız bende hodl devam ediyorum satmak için bir sebep yok sürekli artıyor, çok aşırı hype olursa ama biyerden çıkarım tekrar girmek üzere.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
$0,010045 USD (21,58%)
0,00000117 BTC (19,18%)
0,00001445 ETH (15,12%)

Sonunda 1 centi de gördü artık ölsemde gam yemem Cheesy
member
Activity: 244
Merit: 20
Kaçırdığımız güzel haberler mi var yoksa sebebsiz yere mi artıyor ben anlamıyorum Cheesy Artışın olması çok hoşuma gidiyor benimde elimde bir miktar var ama  artması için bir sebep göremiyorum bu da korkutuyor birazcık Cheesy
Hocam hic bir sebep yokken yukselmesı daha guzel daha organik. hesas haberlerle yukselen tokenlerden korkmalısın ama sen tam tersı dıyorsun .organık yukselme bu super
Gerçekten organik mi nekadar organik kafa karışıklığı olmaya başladı bende, çoğu insan okex olmayınca düşmesini bekliyordu ama hiç haber olmamış gibi devam ediyor, bir gariplik seziyorum ilginç.

Ekip gerçekten çok başarılı ve inanılmaz özveriyle çalışıyor. Bir kaç saat öncesinde Nem ile anlaştılar, ve market hacmi küçükte olsa hotbit te listelenecek. Çeşitlilik iyidir ve çok yakın zamanda büyük marketlerin dikkatini çekmiştir ve çekecektir, düşüncem binance olsun huobi olsun er geç Pundix i listeleyeceklerdir.

Okex te listelenmemesine rağmen fiyatının düşmemesi, aksine düzenli yükselişine devam etmesini ben şöyle yorumluyorum:

1- Hazır bitmiş ve çalışır durumda olan pos cihazlarının olması,
2- Ekip çok aktif çalışıyor, her gün toplantılar ve yeni anlaşmalar yapıyorlar. Bu sayede her gün yeni yatırımcılar geliyor.
3- Hold yapan kullanıcı sayısı çok fazla ve bu sayı gitgide artıyor. (Her ay düzenli airdrop verdiği için.)
4- Herşeyden önemlisi takımın dürüstlüğü yatırımcılarına güven veriyor. Düzenli parçalar halinde 200 eth lik geri alımları bile paragöz olmadıklarının bir göstergesi. Verdikleri sözü tutuyorlar ve yerine getiriyorlar.

Kısa yoldan zengin olayım, vurgunu yapıp kaçayım yerine; Proje ne kadar başarılı olursa para zaten kazanılır düşüncesinde olan çok dürüst bir ekip var.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Kaçırdığımız güzel haberler mi var yoksa sebebsiz yere mi artıyor ben anlamıyorum Cheesy Artışın olması çok hoşuma gidiyor benimde elimde bir miktar var ama  artması için bir sebep göremiyorum bu da korkutuyor birazcık Cheesy
Hocam hic bir sebep yokken yukselmesı daha guzel daha organik. hesas haberlerle yukselen tokenlerden korkmalısın ama sen tam tersı dıyorsun .organık yukselme bu super
Gerçekten organik mi nekadar organik kafa karışıklığı olmaya başladı bende, çoğu insan okex olmayınca düşmesini bekliyordu ama hiç haber olmamış gibi devam ediyor, bir gariplik seziyorum ilginç.
legendary
Her şey düşmüş bizimki yine yükselmiş Smiley

$0,009492 USD (17,06%)
0,00000112 BTC (14,85%)
0,00001384 ETH (11,45%)

https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/
Pages:
Jump to: