Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 19. (Read 23322 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bit-z oylaması bugün başladı. Gerekli "oy" toplanırsa şartsız şurtsuz listelenecek Bit-z'de pundix

https://twitter.com/PundiXLabs/status/998440651938123777

Dear Pundians, voting for getting NPXS on @BitZExchange opens at 15:00 GMT+8 Singapore time on May 21. Voters will get the $NPXS reward from Bit-Z if #PundiX get listed. Here is the step-by-step guide for you to vote.  More detail, please read 👉
https://medium.com/pundix/how-to-vote-npxs-for-listing-on-bit-z-exchange-9b4111d9f99d
legendary
Pundix tüm borsalara birden girecekmiş gibi hissediyorum, bitz upbit okex sanki hepsi birden açıklanacak patlayıp gitmeye devam edicek gibi ama henüz resmi bişey olmadı bakalım bekliyoruz hala.
Uzak bi ihtimal. Öyle bir anda hepsine girerlerse çok ciddi patlama yaşanabilir. Ama beklemiyorum öyle bir şey doğrusu. Borsaya girmeyi çok önemsemiyorlar gibime geliyor. Bir kaç borsada al sat var, daha çok işlerine yoğunlaşmış gibi görünüyorlar.
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundi X yavaş yavaş ama istikrarlı bir şekilde borsalara girmesi güzel.Satıp çıkmak isteyenlere yeni pazar oluşturuyor.PundiX el değiştirdikçe daha çok güçleniyor.Daha hızlı tırmanıyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Pundix tüm borsalara birden girecekmiş gibi hissediyorum, bitz upbit okex sanki hepsi birden açıklanacak patlayıp gitmeye devam edicek gibi ama henüz resmi bişey olmadı bakalım bekliyoruz hala.
legendary
21 mayısta Bit-Z oylaması başlıyor ki oylamayı çok rahat kazanacaktır. Okex, Bit-Z, Huobi, Binance ... devamı gelecek  Smiley

Bu arada 1 dolar gerçekçi bir hedef değil ama 1 yıl içinde 0.1 doları rahatlıkla görebilir. Hedeflediğim fiyat 0.05 - 0.1 arası.
Bit-z kazanması yüksek ihtimal evet. Komünite fena değil herkes bir şeylerin bilincinde. Bit-z de kenara atılacak bir borsa değil şu an 11. sırada sanırım hacim açısından.

Ben yavaş yavaş ama güçlü yükselmesi taraftarıyım. Zaten 15x yaptı, yavaş olsun. 0,1 dolar görmesi buradan 7,8x anlamına geliyor.

Anlık fiyat
$0,012732 USD (6,35%)
0,00000155 BTC (4,91%)
0,00001856 ETH (4,91%)

Bit-z bunu hemen gerçekleştiremez ama sonraki saydığınız diğer borsalara da girerse iş değişir.

Ben 0,1 dolar olmasını bile hemen değil bir 6 ay 1 yıl içinde olmasını temenni ediyorum.
member
Activity: 244
Merit: 20
21 mayısta Bit-Z oylaması başlıyor ki oylamayı çok rahat kazanacaktır. Okex, Bit-Z, Huobi, Binance ... devamı gelecek  Smiley

Bu arada 1 dolar gerçekçi bir hedef değil ama 1 yıl içinde 0.1 doları rahatlıkla görebilir. Hedeflediğim fiyat 0.05 - 0.1 arası.
legendary

https://i.hizliresim.com/lOolnl.jpg

Yeni dedikodu hayırlı olsun: Bithumb Cheesy
Cihazın demo sürümünden çıkan slipte bithumb yazıyor. Piyasa bunu borsa girişi gibi algılıyor. Hadi yükseliş gelsin Cheesy
member
Activity: 714
Merit: 82
dehşet yükselişi var bu tokenin.

sadece telegram bountysinden 250 dolarlık tokenim var.

böyle olacağını bilseydim bir sürü hesap açar toplardım tokenleri. Sad

member
Activity: 742
Merit: 19
uzun vadede 1 doları görebilir ama bir sene sonra ne olur bakmak lazım.1 seneden önce  zor gözüküyor.Projenin ilerleyişi tabi burada önemli.Yatımıncı elinde tuttukça proje güven vermeye devam ettikçe yükselişini sürdürür.Tersi bir durumunda artış hız kesecektir.Proje ile alakalı bir durumçŞu an güzel gidiyor.
legendary
Wanchain ile ortaklık kurmuşlar.Wanchain kendi sayfasında yayınlamış.Bunlar önemli güzel gelişmeler Pundi X için.OkeX yakında açıklanır diye düşünüyorum.Görüşmeler başlamış OkeX ile.Telegram kanalında duyurmuşlar.Proje çok güzel ilerliyor.Her ay'ın ilk günleri düştükçe toplamaya devam.Pundi X yakında çok güzel yerlerde olacak.Biraz Sabır.

hocam ilerleyen zamanlarda sizce 1 dolar olabilir mi? total suply çok fazla gibi ama şuan için gidişat gayet iyi gibi...
Marketcap 5 trilyon dolar olursa Pundix'in 1 dolar ihtimali var Cheesy
Ama şu an bir kaç yıl içinde 1 dolar hayal. Şu anki yerinden nerdeyse 100x demek 1 dolar olması demek. Bunu 1 yılda beklememek lazım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Wanchain ile ortaklık kurmuşlar.Wanchain kendi sayfasında yayınlamış.Bunlar önemli güzel gelişmeler Pundi X için.OkeX yakında açıklanır diye düşünüyorum.Görüşmeler başlamış OkeX ile.Telegram kanalında duyurmuşlar.Proje çok güzel ilerliyor.Her ay'ın ilk günleri düştükçe toplamaya devam.Pundi X yakında çok güzel yerlerde olacak.Biraz Sabır.

hocam ilerleyen zamanlarda sizce 1 dolar olabilir mi? total suply çok fazla gibi ama şuan için gidişat gayet iyi gibi...
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Pundi X in bugün tradingview de haberi çıkmış. Piyasaya yeni giren coinleri pek haber yapmazlardı, şaşırttı.
member
Activity: 268
Merit: 12
Wanchain'le anlaşma yapıldı ve yeni yükseliş başladı

$0,012022 USD (14,46%)
0,00000144 BTC (12,54%)
0,00001699 ETH (11,12%)

https://twitter.com/wanchain_org/status/996837950041346048

We are very pleased to announce a partnership with Pundi X (@PundiXLabs). Jack had a productive meeting at #Consensus2018 today with Zac. We look forward to announcing more details in the near future.

https://twitter.com/PundiXLabs/status/996836511172759553
We are delighted to announce a partnership with @wanchain_org. @zibin had a productive meeting with Jack at #Consensus2018 this morning and showed him the new XPOS device. We look forward to announcing some details in the near future.
işte bu çok güzel bir gelişme oldu. umarım iyi bir çıkış yakalar da bizi daha çok sevindirir. paylaşım için teşekkürler.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
adamlar çok sağlam bir şekilde ilerlemeye devam ediyorlar. yukarıda bir arkadaş paylaşmış wanchain ile anlaşma yapıldı diye. yaşanan düşüşten sonra yapılan bu anlaşma yeni çıkışa bir işaret olabilir.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bana kalırsa bu pundix, dediği gibi pos mankinası çıkarırsa ve bu pos makinası büyük devletlerde kullanılırsa, kimse tutamaz pundix i, bence biraz zamanlama meselesi gibi geliyor bana bu işler
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Pundix ilk başlarda güzel bir proje olarak çıktı karşımıza ve herkes tutturdu uzun vade tutacağım diye. Yok öyle birşey alttan alırız yukarıdan satarız dedim güzel fomo oluştu çünkü aşağıdan toplarsam her türlü karı var diye düşündüm. Yükseldikçe kısım kısım sattım şimdi bir kısım daha var, yükselirse satıp çıkacağım arkadaşlar. Pundix dünyada bir ödeme sistemi olacağı falan yok. Pos makineleri 3 4 yıldır zaten alibaba da satılıyor. Android sistemli pos cihazları. Yaptıkları pek birşey yok. E zaten ethereum tabanında bir token. Gidip uzun vade tutacak halim yok. Gönül bağı kuran arkadaşlar varsa terste kalmaya hazır olsunlar sadece bir dost tavsiyesi. Zaten en son bir adres çıkmıştı piyasaya coinlerinin çoğu elindeydi. Balinanın balinasıydı. Onu gördükten sonra pundix in sağlıklı ilerlemeyeceğine tekrar inandım. Pump-dump coini durumuna geldi şu an benim gözümde.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
adam Pundix e shitcoin demiş, yani biz bir şey demesek de yukarı da allah var hocam, allah affetmez sizi, o nasıl bir laf öyle,

pundix in biraz fiyatı arttı, ama bu fiyat artışının amacı, pundix in geleceğinin fiyatlanmasıydı, büyük gelecek vaad eden bir koinden bahsediyoruz burada biliyorsunuz
full member
Activity: 672
Merit: 110
Punzi X. Shitcoinlerin güzel kazandırabildiğinin kanıtı.
shitcoinin ya ne demek oldugunu bılmıyorsun ya da zamanında alamadıgın ıcın kıskanclık yapıyor. ya da okuman yok ne shit i arkadas hıc mı arastırman okuman yazman yok.ınsan pundı x ıcın bunu yazarken utanır yahu
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Erken çıkardık elden galiba dahada gidecek pundix wan'la anlaşmaları çok iyi olmuş piyasadaki en sağlam partnerler pundixte galiba XEM zaten başından beri destekliyor nerdeyse ve anlaşmalarıda var.şuanda ihtiyacı olan tek şey sağlam bir borsa,eğer binance haberi hatta okex huobi falan bile olursa fiyat tekrar artabilir.elimde az miktar kaldı onuda bekleteceğim bakalım
Pages:
Jump to: