Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 17. (Read 23319 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
İnsanlar artık kriptoparaların günlük hayatta kullanılmasını istiyor ve Pundi X'in fiyatını arttıran en büyük etken ortada pos cihazı gibi fiziksel bir ürün olmasıydı. Türk lokal forumunda Hdac ile ilgilenen pek kişi yok ama Pundi X ile benzerlik gösterdiği için incelemelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hyundai Digital Asset Currency
Hyundai BS&C, Hyundai'nin 1993'den beri bilişim teknolojileri ve inşaat alanında faaliyetler gösterdiği bir yan şirketi. Hyundai motors ile fiziksel olarak herhangi bir bağları bulunmayıp ilişkileri sadece kan bağı ile sınırlı. Hyundai BS&C kriptoparaların günlük hayatta kullanılması için bir ekosistem oluşturmuş.

Hyundai-Pay adlı şirket Hyundai BS&C altında 2016 yılında kurulan bir şirket. Şu an Hyundai Digital Asset Currency adında bir kriptopara çıkarttılar.

Hyundai-Pay Doublechain ve Çinli borsa Bibox ile ortaklaşa Dexko adında bir Güney Kore borsası kurdu. Hyundaikasse adında bir fiziksel donanım cüzdanı oluşturdular ve şu anda bu fiziksel cüzdan Güney Kore, Japonya ve Amerika'da satılıyor.

Hyundai-Pay dijital paraların günlük hayatta alınıp çekilebilmesi için dijital varlık ATMleri üretti. Şu an Güney Kore'de Hyundai-Pay'ın açmış olduğu Cafe de Block restaurantında cihazlar test ediliyor ve insanlar bu cihaz üzerinden kriptoparalarını çekebiliyor ya da transfer edebiliyor.

Dijital cüzdan Kasse'yi www.hd-kasse.com'dan görebilir ve ATM ile Cafe de Block'u bu makaleden öğrenebilirsiniz.

https://steemit.com/kr-coin/@bogarti/hdac

Hyundai-pay'ın ürettiği hardware wallet olan Hyundaikasse Hdac'ı resmi olarak destekliyor ayrıca Bibox ile geliştirilen Dexko borsasında da Hdac'ı listemelemek için çalışmalar yapılıyor.

Hdac resmi olarak Mayıs 2018'de Mainnet'ini aktif etti ve şu an madenciliği yapılabiliyor. Projenin kendi blokzinciri mevcut, kendi dijital cüzdanı hatta kendi fiziksel cüzdanı, borsası var.. ATMsi bile var.

Ayrıca Güney Kore'nin en büyük borsası Bithumb Hyundai-pay'ın resmi partneri.

Bu projenin token satışları çoktan bitti, yatırımcıları kâr eder mi bilmiyorum ama blokzincir teknolojisinde fiziksel anlamda ürün sunabilmiş en büyük şirket Hyundai-pay oldu.

Proje hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum: https://bitcointalksearch.org/topic/unofficial-bulletin-hdac-bilgi-ve-spekulasyon-alan-4323140
Böylece fiyat tahmininde bulunabiliriz.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
KOnuyu açan arkadaşa teşekkürler.Bir coinin nasıl gün gün takip edildiğini tıkandığı zamanlar olup olmadığını yada tam tersi artışına katkı olumlu haberleri burada takip edebiliyoruz.Bit Z'ye girmesi olumlu bir haber.Bu hafta bekleniyor.BTC'nin aşağı hareketleri çıkışını biraz duraksattı Pundi X'in.Tekrar bir ivme yakalrsa 200 satoshinin üstüne rahat atar gibi gözüküyor.Borsaların artması alıcıların artması demektir.Satan yatırımcılarında istediği borsada rahat satmasıdır.Her ay yeni borsa eklenmesi güzel.Takibe devam.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
500 satoshi olabilir bu proje okex veya binance gelirse sağlam bir pup ile gerçekten alıp yuruyebilir. Ncash dahi hangi zirveleri gördü npxs den de benaer hareketler bekliyorum.
Ncash bi zirve gördü sayılmaz. Hele Pundi X'e göre hiç zirve görmedi. Pundi X 10 satoshi'den 185 satoshi'ye çıkmış bir token. x18'den bahsediyoruz.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Pundixle ilgili son günlerde epey olumlu şeyler konuşuluyor. Ben de fiyatın biraz daha düşeceğini düşünenlerdenim. Alınıp sabredilirse yatırımcısına güzel kar bırakabilir. Cheesy
full member
Activity: 131
Merit: 100
Geçte olsa pundi trenine atladım yaz dönemi boyunca elimde tutmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
500 satoshi olabilir bu proje okex veya binance gelirse sağlam bir pup ile gerçekten alıp yuruyebilir. Ncash dahi hangi zirveleri gördü npxs den de benaer hareketler bekliyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
projesi güzel geçenlerde wanchain ile de bi ortaklık bişeylerine girmişler sanırım..binance ın artık bu pundix i eklemesi gerekiyor..güzel bir fiyat politikası da izlediler bu kadar supplya rağmen vakti zamanında girenlerin yüzü baya güldü
legendary
Bit-Z küçük bir borsa olabilir fakat Punfi X’le ilgili çok sık gelişme oluyor. Bu da bu token üzerindeki ilginin azalmamasına etki ediyor. Fiyat olarak epey yükselmesine rağmen Pundi X’in fiyat olarak da daha gidecek yolu var gibi görünüyor.
Bit-z küçük bir borsa mı?

https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/all/
https://coinmarketcap.com/exchanges/bit-z/

12. sırada
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Bit-Z küçük bir borsa olabilir fakat Punfi X’le ilgili çok sık gelişme oluyor. Bu da bu token üzerindeki ilginin azalmamasına etki ediyor. Fiyat olarak epey yükselmesine rağmen Pundi X’in fiyat olarak da daha gidecek yolu var gibi görünüyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bit -z ye girmesi çok iyi bir gelişme olmuş. Daha önce bit- z bitwhite içinde böyle bir oylama yapmıştı galiba. Tek sıkıntı oy falan atmak için bile kyc istiyordu eğer borsa isimlerini karıştırmadiysam. Pundix in buraya girmesi çok iyi . Umarım sırada binance vardır. Birden değil de yavaş yavaş girmesi daha iyi olur gibi. Malum çok yüklü toplayan balinalar hemen satacak yer bulamasin
member
Activity: 1106
Merit: 25
Forumda ki en kaliteli ve seviyeli başlıklardan bir tanesi. Özellikle Tayfun Deniz bir post attigi zaman hepsini okurum. Diğer Arkadaş larda kaliteli paylaşım yapıyor. Bit-z yi bende küçük borsa biliyordum. Umarım fiyata pozitif etkisi olur
full member
Activity: 392
İlk 20yi görse de düşüş yaşar gibime geliyor, biraz daha durulup adım adım çıkmasını bekliyorum ben, tepeden satıp alttan almaya da güzel fırsatlar veriyor pundix.
legendary
ERC-20 tabanlı tüm altcoinleri market hacmi olarak geçecektir. İlerleyen zamanda Marketcap sıralamada ilk 10 a girerse kimse şaşırmasın. (İlk 20 garanti, ilk 10u zorlar.) Heleki boğa sezonu açılsın, ilk saldıracakları tokenlerden biri Pundi X olacaktır.

Projelerin çoğu hayal satar, fakat Pundi X yapar  Cool
Şu an zaten ilk 30-40'da. CMC max capacity kabul etmediği için görünmüyor. Yoksa zaten uzun zamandır ilk 100'deydi. Yükselişi durmadığı için ilk 50'yi rahat geçti.
Bit-z'ye ekleniyor. Bir de Binance gibi popüler borsa gelirse doğrudan ilk 20 diyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Pundi X deyince bu forumda hayıflanmayan yatırımcı sayısı azdır herhslde, onlarda vaktinde yatırım yaptığından hayıflanmıyordur diye düşünüyorum. Son ayların en güzel kazandıran tokeni oldu, ben de kaçırdım malesef.
member
Activity: 228
Merit: 10
ERC-20 tabanlı tüm altcoinleri market hacmi olarak geçecektir. İlerleyen zamanda Marketcap sıralamada ilk 10 a girerse kimse şaşırmasın. (İlk 20 garanti, ilk 10u zorlar.) Heleki boğa sezonu açılsın, ilk saldıracakları tokenlerden biri Pundi X olacaktır.

Projelerin çoğu hayal satar, fakat Pundi X yapar  Cool
member
Activity: 742
Merit: 19
1 milyar 264 milyon nüfusa sahip Hindistan'ın Wazirix Borsasına giriyor.Bit Z oylamasını da başarı ile tamamladı.Hacim olarak Bit Z 9.sırada bir borsa.Bu iki borsaya girmesi bu hafta bekleniyor.Pundi X yoluna daha sağlam devam edecektir bu yeni borsalarla.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Adını duymak bile kafamı duvarlara vurmama yetiyor kaçırdığım için çok pişman oldum bir arkadaşıma oldukça yüklü bir miktar kazandırdı yalnızca bloğu..
full member
Activity: 602
Aslında potansiyeli yüksek güzel proje ama bir de binance gibi büyük borsalarda da işlem görse muazzam olacak ama burada borsaların aldığı yüksek komisyonlar etkili oluyor galiba
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Bit-z büyük bir borsaymış bilmiyodum ufak hacimsiz bi borsa sanıp fazla önemsemedim ama cmc de ilk 10 arasındaymış. Fiyata muhakkak etki edecektir ben bu kadar takip ederken bile alım yapmakta zorluk çekiyorum, kolay ulaşım fiyatı iyileştirir.
Pages:
Jump to: